McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1.83 üm 64 kiloyum. 70 kilo olmak istiyorum!!![signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende 85 falan..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani neden herkes acaba bu tip her topic i fırsat bilip boyunu kilosunu yazıyor anlamıyorum. güzin ablaya yazsanıza.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilginc.. 1.80 ve 58 kgye cok diyosun.. 1.81 ve 78 kg.. halimden gayette memnunum..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: kermit, 01 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 1.80 e yakındır boyum onuda ölçeyim bak deri kemik kalmak en iyisi şişmanlarla dalge geçerdik hehe o duruma düşmek kötü olur ^^ ben 1.67 im 50 kiloyum edit: Sly-One böylece patilerimizin ebatlarını öğreniyoruz kötü mü? hehe bi de yaş yazsak mesela benim 13 [Bu mesaj Kreese tarafından 02 Kasım 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1 80 iz 119 kiloyuz(125tim) şimdilik yavaş yavaş kilolar gidiyor diyete başladım bilen bilir. agır adam derler bana =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 195 . 96 ii ya[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: twistedemo, 01 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: metboy yakışıklıdır sexydir süperdir. berlitmem gerek pyro kıskançtır. ewt kbl ediyorum,metboy gibi yemek yiyemediğim için onu kıskanıyorum. (lol) ayrıyetten; said: Sly-One, 02 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: yani neden herkes acaba bu tip her topic i fırsat bilip boyunu kilosunu yazıyor anlamıyorum. güzin ablaya yazsanıza. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kermit naaptın abi sen, 1.90 boy var bende, 64 kiloyum millet zayıfsın diyo bana. sen ölmüşsün gömenin yok be? O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben 1 85 67 kg. Benimde almam lazım galıba[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 en büyük korkum, korkumdur..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla ben kıloluyum vermek ıcın caba harcamaya baslıcam ama spor yapcak vaktım yok nese ınsallah bı gun...1.81 boy 83 kılo asd..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende kilo alamıyorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 keske ben de kilo alamasam :P gerci nasil yedigimi tarif etmem imkansiz,millet agzi acik izliyor beni yemekte:D ama yine de sisman deilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gobek degil turk kasi o :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende de göbek oldu ya çok fena. önümde böyle bi çıkıntı var. okulda sırada oturuyorum , hafif öne eğiliyorum göbeğim böyle dalga dalga garip bi şey oluyo , katlanıyo. iğrenç bi şey.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar