Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaşlar bu 2 gelenek sadece bana mı saçma geliyor ya? İlk olarak top olayından başlayayım.İstanbul/Maltepe'de oturuyorum. Akşam akşam otururken "BOOOM!" bi ses. Her sefer yerimden hopluyorum kalbim çarpıyor. Annem de aynı şekilde. Ya bunun kalp hastası var,yaşlısı var. Bukadar düşüncesiz olunur mu ya? Nasıl bir mantıktır bu. Davul olayı da çok saçma geliyor. Tamam gelenek göreneklerimize sahip çıkmalıyız da,çalar saat olmayan zamanlardaki bir uygulamanın halen gelenek olarak devam ettirilmesi tuhaf geliyor. Bu sabah davulcu efendi gelmiş sokağa bam güm bam güm bi uyku uyutmadı yahu. Neymiş efendim? Para toplayacakmış. Gecenin bi yarısı davul ve onun tetiklediği araba alarmlarıyla uyanmak istemiyorum,çok şey mi istiyorum?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Kasım 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aslında bı bakımdan haklısın ama bu gelenekler yasatılmalı ramazana anlam katıyor bunlar ama daha dıkkatlı olunsa tabı daha ii olur mesala hakketen cok gumbur gumbur calınmamalı dawullar top da rahatsız edıcı boyutta olmamalı...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ayrıca oruc tutmak artık eskisi kadar yaygın degil. tutmayan adama dogal olarak ustun bir rahatsızlık veriyor. hem bu gelenek ihtiyactan yaratılmış bişey. şu yaşadıgımız gunde boyle bir şeye ihtiyaç yok. bi yerde bayagı tartışılmıştı ama bulamadım şimdi. [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Abi ikiside bizde var. 1-Hiç çocuklar uyanmıyor, saati kurmazsak bizde uyanamıyoruz. 2-O sesten dolayı kimse kalp krizi geçirmedi şimmdiye dek ok;)[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende çok gereksiz buldum şimdi. ramazanda çok gereksiz millet oruç tutayım derken ölücek. çok şeker yememek lazım bugunlerde[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gecen gün haberlerde gormustum bu topların yerine ses bombaları kullanılcakmıs bi dahakine:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tamam da cıdden bazıları abartı olabılıyor senın basına gelmemış olabılır lordcum ama kaldılırsın , olmasın falan demıyoruz zaten... tartısma yaratmayalım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki: bende çok gereksiz buldum şimdi. ramazanda çok gereksiz millet oruç tutayım derken ölücek. çok şeker yememek lazım bugunlerde Çok zekice oruç tutarken ölcekler demek:D:D:D:D Ben hiç görmedim ama????[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki: bende çok gereksiz buldum şimdi. ramazanda çok gereksiz millet oruç tutayım derken ölücek. çok şeker yememek lazım bugunlerde en azından mubarek aylarda ölür adam ahahahahha şimdi millet yine din kavgasına girer . pof şaka bu şaka[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 03 Kasım 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 heheh dedigin dogru valla simdi din kavgası cıkıcak burda kesin uzaktan seyredelim en iyisi :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 LordOfBlood mantığına ve zekana hayran kaldım.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Sensible, 03 Kasım 2005 15:35 tarihinde demiş ki: LordOfBlood mantığına ve zekana hayran kaldım. Saol canım kardeşim Allah sanada nasip etsin:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Çok zekice oruç tutarken ölcekler demek Ben hiç görmedim ama???? bende top patlayınca öleni görmedim ama du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 15:44 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Çok zekice oruç tutarken ölcekler demek Ben hiç görmedim ama???? bende top patlayınca öleni görmedim ama du bakalım :D Eee ne dermiş ingilizler; vat iz dı pırablım:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 katılıyorum. ne bu davul, top falan? o zaman ezanı da mikrofonla okumasınlar.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Abi ezana ne gerek var getirttirelim 4-5 çan her pazar çalarlar, bölece rahatlarız yaw;)[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 top olayında sana katılıyorum senle aynı sözleri söyleyen bir arkadaşım daha var (maltepe,top,boom,anne) gerçekten tehlikeli kalp hastaları için davul olayı bence devam etsin ama adam akıllı olsun her eline davul alan kapıya bahşiş toplamaya geliyo davul falanda çalan yok ne bilim davul sesi sahurda benim hoşuma gidiyo[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dimi =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Abi ezana ne gerek var getirttirelim 4-5 çan her pazar çalarlar, bölece rahatlarız yaw;) nerelere cekilmiş olay[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 din kavgası için geri sayım herkeş toplansın :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 5...4...3...2...1... veeee 0 kırmızıları çıkartın arenaya koşun oleeeeeee![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Az kaldı, alacak madalyasını.........[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 topu topu 30 tanecik daha:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: SoulCube, 03 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: din kavgası için geri sayım herkeş toplansın :P kımseyle yapmam gerek yok cunku fıkırlerı solerız ama tartısma sacm oluyor bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 şunu anlayan birileri çıktı sevindim anlamayıp da küfüre baş vurmak daha kötü tabi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar