Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavaş Yavaş Yalnız Kalıyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

4 sene aynı okulda okuduğum arkadaşlarımdan ve birkaç dostumdan ayrılıp üniversiteye başladık. Tabii hepimizin farklı üniversiteler. birkaçıyla aynı üniversitedeyiz. Sorun şu

Zaten okulda "arkadaşım" çok "dostum" ise çoktu. Başladık üniversiteye arkadaşlarım dediklerim zaten aramadı. Dostlarımdan bi tanesi ki ( aynı ünide bu )4 seneden daha eski bi hukukumuz olan birisi ile ilişkilerimizi kestik. Yine dostlarımdan birisi diyebileceğim adamla görüşmeler durma noktasında ( farklı şehir ), birisi ( farklı şehir ) ile çok görüşemiyoruz ama aramız iyi. Bi tanesi ki bu adamla da ayrılırsak ben öliim dediğim adamla ( aynı şehirde ) ilişkiler koptu kopacak. arkadaşlarımdan birisiyle hala görüşüyorum. çabuk arkadaş edinen bir insan değilim. Dost ise bulmakta çok zorlanırım. bu günlerde en ufak şeylere bile ağlamaya başladım. pskikoljim çok fena bozuldu.

Sorun bende değil mi ?[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Anlattığın kadarıyla karar veremeyiz sorunun sende veya arkada$larında olduğuna.
Sadece farklı $ehirlerde, kopma noktasında gibi tabirler kullanmı$sın.
Buna nasıl karar verelim.
Aynı $eyle bende kar$ı kar$ıyayım.
Belki daha beteriyle
Buraya yazsam dudağın uçuklar. En iyisi $ükret ;)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 24 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
gecmis olsun kötü bisi gercekten

ama sorunun sende oldugunu sanmam

said:
fede, 24 Ekim 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
sorunun ben de olmadığını nerden biliyosun. beni tanımıyosun ki. gerçekten bendeyse. nasıl düzeltcemi bilmiyorum ki

abi cocuk senin kotulugunu istemiyor ama bir ara banada oldu buna benzer birsey birseylerle ilgilen abi git uninin frp kulbune uye ol yada ne bilyim bir ugras bul kendine ben wowa basladım tam o donem simdi iyiyim ordan cok fazla arkadas edindim kimisiyle artık konusmasam bile artık gorusemesek bile halen konustugum insanlar var[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

bunlardan birisini buraya yazmıştım. "kazıklandım" dı galiba başlık. bi de nasıl şükredeyim. şu an hiç bir derdimi anlatabileceğim ( yüz yüze ) bir arkadaşım yok.

kısaca onlardan birisi dedi ki ben ankaraya geliyorum gitme bi yere dediç geldi buraya ankara tayfasının hepsini aradı ben geldim diye beni aramadı.

birisini ankarada 3 kere dışarı ben çağırdım. bi kere gel dışarı demedi.

birisi de kazıklandım da anlattığım adam.

aslında daha çok yorum yapmanız için değil de üniversiteye gelindiğinde böyle bişeyin olması normal mi onu merak ettim ama madem yazdım bi de yorum alayım[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka karsına ıı ınsanlar cıkacaktır umutlu olmaya calış cok zor ama ben denıyorum sahsen zaten yapacak da fazla bıseyy yok gıdenın arkasından uzun sure bakılmaz
gıdenlere eywallah demek zorundayız hıc takma onune bakk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

valla oluyor böyle ortaokul arkadaşlarınla nasıl koptuysan lisedekilerle de kopacaksın ister istemez. hoş beni arayan 3 tane ark var liseden arada bir çok nadir olarak, 2 tane de ortaokuldan...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Üzme fede kendini.Bak ayrı şehirdeyim ama tatillerde görüşüyoruz,öyle üzülmece yok...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

fede;
bişi dicem ama sakın yanlış anlama. seni cidden severim. en azından sana karşı hiç bir antipatim yok ama yinede abes bişi sorucam...

hem "değil mi" demişsin, hemde adam cevap verince "sen nerden bilicen" demişsin. garbıçtan banlanmak sana pek yaramadı galiba. manyaklaşmışsın... :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi topicim vardi tüketici toplum diye orda bahsettigim sey tam anlamiyla buydu iste bunu okuyunca küçük prensten bi cümle hatirladim
dostumu unutmak basima gelebilecek en kötü sey bence eger bir dostumu unutursam o sayilardan baska hiçbitseye önem vermeyen büyüklerden ne farkim kalir[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehee du bakayım senin gibi bende çömüştüm üniye gelince ynı nedenler bendede vardı dejavu gibi valla.
Sonuç ben 3 yıl kaybettim kafaya çok takan bi insan olduğumdan.Sende takarsan böle gider en iyisi okuluna git ders çalış üni bu gelir biri konuşur elber senlen eğer sen konuşmazsan......[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...