death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadaşlar ayın 12sinde golcuk deigrmendereye kız arkadaşımı gormeye gidicem ama kalcak yer yok orlarda herhangi bi pansiyon weya otel benzeri UCUZ kalcak yer warmıdır yardımlarınız için şmididen teşkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hmm bizim ev boş olsaydı senı atardım bizim eve ;p gölcükte pansiyon olduğunu pek zannetmiyorum sapancada var çok fazla[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gölcükteki ev yıkılmasaydı git otur hatta istediğin kadar kal derdim ama olmaz en iisi otobüsle 45 dakika mesafede Grand Marmara oteli var oraya git derim oda olmadı izmit merkezde bir çok pansiyon 2 3 yıldızlı otel var oraları tercih et zaten şehirimiz küçüktür gölcüğe ulaşımda kolaydır izmit merkezle gölcük arası vapur da kalkıyor 45 dakikada bir onuda tercih edebilirsin alternatif çok ama gölcükte bildiğim kadarıyla pansiyon yok[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 wala çok saolun oraya anamlardan habersiz bi kaçış gerçekleritircem o yusten biras tedirginim olmadı gece yatmaız ya onemi yok gene gene çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar