Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 walla tam basrole uygun adam secmisler benimde aklimda jason geciyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bence 47'yi Oynayan Adam Aşırı Alakasız Kaçmış....Olmamış Cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Trailerı çıktı, süperdi. adam da benzemiş gayet. Yüzü biraz masum kaçmış ama idare eder. Youtube'de var izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 rezalet, hitman serisinden film olmaz zaten, film çıksın diye konuyu degistire degistire agent 47 yi terminator- james bond arası birseye cevircekler, agent 47 yi oynıcak adam hiç olmamıs zaten. Oyundan çekilen birçok film gibi hayal kırıklıgı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 aslında bi prince of persia çekilse güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hmm dunyada pop'u oynıyabilicek tek adam jackie chan, ama oda ceşitli sebepelrden dolayı pers prensi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Elemanı Die Hard'da izleyin öyle pek masum bir havası yok, bence altından kalkar yeter ki yönetmen, senaryo ve yaklaşım düzgün olsun zira oyundan filme dönüşüm patlarsa önce oradan patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 rezalet. kemikli bir surat, minik etsiz agız minik gozler ufak burun, rus tarzı biri lazımdı. bu ne aln boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Komedi bence. Ben Jason Statham düşünüyordum Hitman için. Çok yalan olmuş. Bi hatunu götürüyor falan. Olmamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Hitman hatun götürmüşse o filmden anca tuvalette kıçıma kağıt, bahçemde bitkime gübre olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hitman de olsa insan sonuçta, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 uyus oldum -.- istediim adamı oynatmamışlar.. bu offical trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mHof14AjWN4 bu da fan trailer (FTW): http://www.youtube.com/watch?v=5NlChhzHjrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: hitman de olsa insan sonuçta, yapmayın etmeyin. değil. 47 kromozomlu. insan olmuyo :P doğru düzgün duygu yok. oyundaki olay oydu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @kingpin pop çekilio. aratın imdb'de. ama başrol tanınmamış bir kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 pek tanınmamış değil en azından the girl next door filmini en kral adamıydı yani. full şekil karizma bi abimiz gözleri yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kenan dogulu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 die hard 4 un de kaka adami arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bence olmamis. yani oyundaki agent 47 baktiginizda bakislariyla bile insani urkuten, sessizligiyle psikopatlik sacan bi adam (yada ben cok seviyorum bu herifi gotumden atiyorum bunlari). burdaki herif playboy ayaklarinda yahu, kari bile kaldiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: bence olmamis. yani oyundaki agent 47 baktiginizda bakislariyla bile insani urkuten, sessizligiyle psikopatlik sacan bi adam (yada ben cok seviyorum bu herifi gotumden atiyorum bunlari). burdaki herif playboy ayaklarinda yahu, kari bile kaldiriyo. aynısından diorm :) , hitman abimiz böle olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ulan ben yolda böyle bir kel görsem gıcımla gülerim yakışmamış bence ama abimiz iyi oyuncudur filmi kaka yapmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.apple.com/trailers/fox/hitman/trailer_medium.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 "Raised by an exile brotherhood of the church. His purpose to rid the world of evil that infects it" Hitmanin oyunlarında böyle bir şey var mıydı benim bildiğim kimi öldürmesi istenirse onu öldürüyordu iyi kötü ayırmıyordu ayrıca kilise ile alakası falanda yoktu. Son oyun hariç hiç birini düzgün oynamadığım için iyiy bilemiyorum ama oyunlardada bu şekilde miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Sintisyzer, 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:54 tarihinde demis ki: kenan dogulu lan bu rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: said: kenan dogulu lan bu rofl ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hitman'in filmi son derece gereksizdi bence. neyse olmuş bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar