Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yemek yerken anneme pide yok mu diye sordugumda artık cıkmaz onlar ramazanda dedıgınde cok uzuldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bizim burda normalde az sayıda yapan fırın var.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Güzel bi soru bende merak edirim hep[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cidden benimde çok aklıma takılan bir konudur.Niye sadece Ramazanda satılıyor pide? Bir tane fırıncı Ramazan dışında da pide satsa parayı bulucak aslında.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yapılsa bile ramazandaki pide ile aynı olmuyor sanki nedendir bilmem[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim babam bi kere bi gazla yapmaya çalışmıştı ama güzel olmamıştı o kadar :)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öle icap edio[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet fırıncılarda sorun var sanırım? [Bu mesaj Razu tarafından 02 Kasım 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 daha bi inanclı yapıyolar pideyi ramazanda[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben sevmem pideyi (: anca sıcak olacak öyle :p kültürel bir olay, gelenek gibi. bu nedenle sadece ramazanda satılıyor, bazı fırınlar ramazan sonrası da çıkarıyor ama talep bir süre sonra gittikçe azalıyor diye biliyorum. ben normal ekmeği daha çok severim pideden (:[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: vengefuler, 02 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: daha bi inanclı yapıyolar pideyi ramazanda İmanlı fırıncılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 teh power of iman O_o[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ramazanda pideden çok kilo alıyoruz geri kalan 11 ayda da almayalım die :) ramazana özeldir pide,mesela lokmada az çıkıo ramazan dışında[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ramazandaki pidenin içine çok günahtır, iftar sofrasında yenicek diye normalde yer tutsun diye ekledikleri şeyleri eklemiyorlar (tükrük(haz alanlar var yahu.) kalitesiz un, toz vs.)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ramazanla özdeşliği için. hurmada bulunmuyor mesela ama yapıyo bazı fırınlar 3-5 tane[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Eshevar, 02 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: teh power of iman O_o bittim(=i'm there in an instant) :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla her fırın pide yapıyor aslında .. Cok bir ozelligi yok nerden biliorum sabahları okula gitmeden onceki kavaltımı yılın her vakti kızarmıs pide - tereyagı - x seklinde yapıyorum. [ x | x = pastırma , salam , bal , pekmez , peynir , domatez vs. ][signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bızım burada sureklı satılıor ama az sayıda:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya burda da satılıo herzaman ama daha kucuk oluyo we boyle ramazandakı gıbı guzel olmuyo hep cıksa hakketen ben coook sewerım yaw[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 genelde ramazanda pide yapmak için özel eleman alıyor fırınlar. İşi sadece pide yapmak olan insanlar var yani :) sanırım bunlara bütün yıl maaş vermek işlerine gelmiyor sadece ramazanda kullanıyolar.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Halk ekmek kraldır..Gerisi yalan..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 onun da bi özelligi vardır galiba ama artık gercekten pide ramazan harici yenilidig zaman bana bi tat vermiyor...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Çünkü pide, üretimi sebebiyle pahalıdır (.80 YKR) Çünkü ekmek, üretimi sebebiyle daha ucuzdur (.30YKR) Çünkü insanlar 12 ay boyunca 30 YKR verip ekmek alacağına, 80 YKR verip pide almazlar. Sadece Ramazan'da "gelenktendir" diyerek fazla para verip pide alırlar. E insanlar pide yerine ekmek alırlarsa, pideler fırıncıların elinde kalır. Bu yüzdende üretmezler... Asıl sorulması gereken soru şu. Pastanelerde neden Ramazan ayı haricinde güllaç bulunmaz? o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... [Bu mesaj Lonely tarafından 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de babama sordum bunu 2 gün önce yapan var dedi ama ekonomik değil millet almıyo dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Çünkü pide, üretimi sebebiyle pahalıdır (.80 YKR) Çünkü ekmek, üretimi sebebiyle daha ucuzdur (.30YKR) Çünkü insanlar 12 ay boyunca 30 YKR verip ekmek alacağına, 80 YKR verip pide almazlar. Sadece Ramazan'da "gelenktendir" diyerek fazla para verip pide alırlar. E insanlar pide yerine ekmek alırlarsa, pideler fırıncıların elinde kalır. Bu yüzdende üretmezler... Asıl sorulması gereken soru şu. Pastanelerde neden Ramazan ayı haricinde güllaç bulunmaz? o_O Güllaç pahalıdır tulumba ucuzdur ve hatta diğer tatlılarda güllaçtan ucuzdur insanlar 12 ay boyunca güllaç alamazlar ramazanda adettendir diye alırlar o yüzdende sadece ramazanda güllaç üretilir.. Asıl sorulması gereken soru güllaç niye pahalıdır?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar