Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavuz Çetin

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arama'dan yaptıgım aramalar sonucu acılan guncel konuların yavuz cetin sarkılarına nereden ulasabılırım seklınde oldugunu gordum. Daha onceden ıse yavuz cetın hakkında acılan konulara 1 yıl suresı gectıgı ıcın mesaj atılamdıgından tekrar acıyorum bu baslıgı

Ben acıkcası yenı farkedıyorum bu adamı. Baya baya geç farkediyorum yani. Sadece şunu soliyecegim turkiye' çok onemli bi muzık adamını kaybetti. Gerçek bir sanatçı gerçek bir müzisyenmiş. Yaptıgı şarkıların çaldıgı gitarın hakkını sonuna kadar veriyor. Bukadar guzel şarkı sozu yazıp bukadar iyi gitar çalabilen bi adam kolay kolay gelmez.

İntaharı gerçekten tum sevenlerini ve muzık camiasını derinden etkılemisdir kesinlikle. Bukadar sıcak şarkılar bukadar hoş kaliteli bukadar guzel işler ortaya çıkardıgından oturu minettarım kendisine.

Medyada hernekadar yeteri kadar deger verilmesede hernekadar onemsenmede gerçekten iyi isler cıkartmıs ve intahar edecegini belkide son albumde bukadar gosterdıgı halde kımse uyanmadan kımse anlamadan çekip gitmiş bu hayattan. Gercekten cok uzuluyorum boyle bir insanı kaybettigimiz icin.

Bir gökyüzü düşündüm morlara bürünmüş
Bakır gibi yakıyordu güneş
O kadar yakın ki karşıda dağlar
Elimle vursam yıkılacak gibi
Daha önce hiç görmedim bu yerleri
Sanırım kayboldum beni geri gönder
Hatırlamıyorum kim olduğumu
Nerde doğduğumu nereye ait olduğumu
Kurtar beni bu alemden
Kurtar beni bu yerlerden
Bırak aksın gözyaşım
Kurtar ben bu alemden
Herşey tazelendi
Yeniden farkettim
Nasıl unuttum nasıl kaybettim
Gördüklerim gerçek mi inanmak çok zor
Bir yabancıyım ben artık herşeye
Korku içinde geçiyor şimdi hayatım
Beni korkutan nedir bilmeden
Birden kesiliverse bu sıkıntı bu çile
Cehennem dönüverse cennete
Kurtar beni bu alemden
Kurtar beni bu yerlerden
Bırak aksın gözyaşım
Kurtar beni bu alemden
[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten harika bir insandi kötü oldu tabi intihar etmesi daha yapacagi cok sey varken satilik albümünü dinledim gerçekten içinde kötü sarki olmayan bi albümdü sesi ayri gitari ayri sözleri ayri güzel bi sanatciydi
ayrica bugün albümünü dinlerken bul beni sarkisindaki basslar dikkatimi cekmisti bikac saat once sadece o sarkida dikkatimi cekmisti var be basscisi cok iyiymis dediim sonra kasedine baktim kimmis basscisi diye sadece o sarkida yavuz cetin calmis bass
[spo1=yani]yavuz cetin sadece iyi bir gitarist deil iyi bir müzisyendi[/spo][signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk ve son bi de satılık albümü var. başka albümü var mı ki zati?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

İlk albümde "Erkeğin Olmak İstiyorum" , ikincisinde "Sadece Senin Olmak"...yeter bunlar. :9
bi de Yaşamak İstemem'in diğer şarkılardan çok önce veya çok sonra yazıldığını düşünüyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

Yasamak ıstemem sarkısı ıntaharı hakkında ipucu veriyor

ama albumun genelıne bakarsanız aşırı aşk acısı kokan şarkılar bulunmakta. Yani aşklada ilgili bi durumlar varmış tahminime gore

Cherokee'de yasamak ıstemem sarkısıyla aynı konsept ve konuda dıkkatlı bakarsanız.

Bu arada oyuncak dunya sarkısıda mukemmel.

İlk albumunu kaybettim pcmden arıyorum bulsam onuda hatmedicem[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 27 Ekim 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Yasamak ıstemem sarkısı ıntiharı hakkında ipucu veriyor

ama albumun genelıne bakarsanız aşırı aşk acısı kokan şarkılar bulunmakta. Yani aşklada ilgili bi durumlar varmış tahminime gore

Cherokee'de yasamak ıstemem sarkısıyla aynı konsept ve konuda dıkkatlı bakarsanız.

saçma... adam intihar ettiğinde karısı ve 1 çocugu vardı aşk ile bir ilgisi oldugunu sanmıyorum[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 27 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
hayır bende yeterince geç tanıdım. Ve geç tanıdıgıma farkettıgıme uzuldum sadece.

Yani mutlak dinlenmesi gereken bi kişi

Aynen, yaklaşık 1 sene önce tanıdım ve çok geç tanıdığıma çok üzüldüm. Albümünü devamlı dinliyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncak dünya fln süperdir an itibariyle dinlemekteyim aklıma geldi bu topic[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

1.parça
2. parça

[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya.
- evet canım vardı, burda yazıyo raporda.
- hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo.
- aferin canım.. ben arıyorum konsolosu.

Garbage nedir, yenir mi?

[Bu mesaj moriQ tarafından 28 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj moriQ tarafından 28 Ekim 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hisset beni yavrum süperdir talkbox şovu görebilirsiniz bunun dışında cherokee den bahsetmeme gerek yok birde erkan oğur la beraber dünya parçası vardır ki erkan abimizin perdesiz elektro gitarda attığı solo enfestir.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yavuz cetin benim için bu almein kralıdır,lordudur,sulatnıdır,cok cok severim,intahar etmnese tükriyede müziğe cok cok cok cok cok büyük katkıalrı olucaktı(zaten oldu amadahasıda olcuaktı).

öle işte.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...