BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arama'dan yaptıgım aramalar sonucu acılan guncel konuların yavuz cetin sarkılarına nereden ulasabılırım seklınde oldugunu gordum. Daha onceden ıse yavuz cetın hakkında acılan konulara 1 yıl suresı gectıgı ıcın mesaj atılamdıgından tekrar acıyorum bu baslıgı Ben acıkcası yenı farkedıyorum bu adamı. Baya baya geç farkediyorum yani. Sadece şunu soliyecegim turkiye' çok onemli bi muzık adamını kaybetti. Gerçek bir sanatçı gerçek bir müzisyenmiş. Yaptıgı şarkıların çaldıgı gitarın hakkını sonuna kadar veriyor. Bukadar guzel şarkı sozu yazıp bukadar iyi gitar çalabilen bi adam kolay kolay gelmez. İntaharı gerçekten tum sevenlerini ve muzık camiasını derinden etkılemisdir kesinlikle. Bukadar sıcak şarkılar bukadar hoş kaliteli bukadar guzel işler ortaya çıkardıgından oturu minettarım kendisine. Medyada hernekadar yeteri kadar deger verilmesede hernekadar onemsenmede gerçekten iyi isler cıkartmıs ve intahar edecegini belkide son albumde bukadar gosterdıgı halde kımse uyanmadan kımse anlamadan çekip gitmiş bu hayattan. Gercekten cok uzuluyorum boyle bir insanı kaybettigimiz icin. Bir gökyüzü düşündüm morlara bürünmüş Bakır gibi yakıyordu güneş O kadar yakın ki karşıda dağlar Elimle vursam yıkılacak gibi Daha önce hiç görmedim bu yerleri Sanırım kayboldum beni geri gönder Hatırlamıyorum kim olduğumu Nerde doğduğumu nereye ait olduğumu Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşım Kurtar ben bu alemden Herşey tazelendi Yeniden farkettim Nasıl unuttum nasıl kaybettim Gördüklerim gerçek mi inanmak çok zor Bir yabancıyım ben artık herşeye Korku içinde geçiyor şimdi hayatım Beni korkutan nedir bilmeden Birden kesiliverse bu sıkıntı bu çile Cehennem dönüverse cennete Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşım Kurtar beni bu alemden[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaşamak istemem artık aranızda parçasından sonra intihar etmesi şaşırtmadı[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Akın Ok'un gitarın asi çocukları kitabını almanızı tavsiye ederim.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gerçekten harika bir insandi kötü oldu tabi intihar etmesi daha yapacagi cok sey varken satilik albümünü dinledim gerçekten içinde kötü sarki olmayan bi albümdü sesi ayri gitari ayri sözleri ayri güzel bi sanatciydi ayrica bugün albümünü dinlerken bul beni sarkisindaki basslar dikkatimi cekmisti bikac saat once sadece o sarkida dikkatimi cekmisti var be basscisi cok iyiymis dediim sonra kasedine baktim kimmis basscisi diye sadece o sarkida yavuz cetin calmis bass [spo1=yani]yavuz cetin sadece iyi bir gitarist deil iyi bir müzisyendi[/spo][signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende ilk ve son bi de satılık albümü var. başka albümü var mı ki zati?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2 albumu var Satılık albumunu yapıp intahar etti[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İlk albümde "Erkeğin Olmak İstiyorum" , ikincisinde "Sadece Senin Olmak"...yeter bunlar. :9 bi de Yaşamak İstemem'in diğer şarkılardan çok önce veya çok sonra yazıldığını düşünüyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evet aynı şekilde cheekorede bütün albümden cok farklı şarkılar[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yasamak ıstemem sarkısı ıntaharı hakkında ipucu veriyor ama albumun genelıne bakarsanız aşırı aşk acısı kokan şarkılar bulunmakta. Yani aşklada ilgili bi durumlar varmış tahminime gore Cherokee'de yasamak ıstemem sarkısıyla aynı konsept ve konuda dıkkatlı bakarsanız. Bu arada oyuncak dunya sarkısıda mukemmel. İlk albumunu kaybettim pcmden arıyorum bulsam onuda hatmedicem[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 forumlar oluyo böyle , paylaşım filan. oralarda var.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yavuz çetin mi.. o kim desem çarmaha falan germessiniz dimi? işkencede ypamayın..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayır bende yeterince geç tanıdım. Ve geç tanıdıgıma farkettıgıme uzuldum sadece. Yani mutlak dinlenmesi gereken bi kişi[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: BlaCk, 27 Ekim 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Yasamak ıstemem sarkısı ıntiharı hakkında ipucu veriyor ama albumun genelıne bakarsanız aşırı aşk acısı kokan şarkılar bulunmakta. Yani aşklada ilgili bi durumlar varmış tahminime gore Cherokee'de yasamak ıstemem sarkısıyla aynı konsept ve konuda dıkkatlı bakarsanız. saçma... adam intihar ettiğinde karısı ve 1 çocugu vardı aşk ile bir ilgisi oldugunu sanmıyorum[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nerden nası hangi şarkılarını dinleyebilriz.. Tarzı nedir?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tarzı Rock'n Roll, Blues gibi.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ikinci bi kurt cobain vakası sanki.bana çok hatırlatıyor nedense[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: BlaCk, 27 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: hayır bende yeterince geç tanıdım. Ve geç tanıdıgıma farkettıgıme uzuldum sadece. Yani mutlak dinlenmesi gereken bi kişi Aynen, yaklaşık 1 sene önce tanıdım ve çok geç tanıdığıma çok üzüldüm. Albümünü devamlı dinliyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oyuncak dünya fln süperdir an itibariyle dinlemekteyim aklıma geldi bu topic[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben de çok geç tanıdım,böyle bir sanatçının ülkemde yaşamış olduğundan dolayı müthiş gurur duyuyorum.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Değeri sonradan bilinen bi sanatçı daha. Evet ben de geç tanıdım..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nerden şarkıalrını indirebilirz? sonrada beğenirsem cd sini alırım orjinal..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1.parça 2. parça [signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. Garbage nedir, yenir mi? [Bu mesaj moriQ tarafından 28 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj moriQ tarafından 28 Ekim 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hisset beni yavrum süperdir talkbox şovu görebilirsiniz bunun dışında cherokee den bahsetmeme gerek yok birde erkan oğur la beraber dünya parçası vardır ki erkan abimizin perdesiz elektro gitarda attığı solo enfestir.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya bi albumun her şarkısımı mukemmel olur? Her şarkısımı super olur? İnanılamaz ya taparcasına dınlıyorum, yuregıme işliyor resmen[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yavuz cetin benim için bu almein kralıdır,lordudur,sulatnıdır,cok cok severim,intahar etmnese tükriyede müziğe cok cok cok cok cok büyük katkıalrı olucaktı(zaten oldu amadahasıda olcuaktı). öle işte.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar