Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Dinlerken dalıp gittiğiniz , ruhunuzu dinlendiren parçalar neler? Ben Allain Bougrain Dubourg & Arno Elías - El Corazon diyorum gerçekten çok güzel bi şarkı özellikle gitar melodileri beni alıp götüro. Mutlaka indirin dinleyin derim.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Anathema-Closer[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 BlindGuardian- The Bard's Song(In The Forest live)
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eee bide şöle rapid'e upload etseydinizde indirip dinleseydik 3 - 5 MB bişi fazla zamanınızı almaz :) www.rapidshare.de[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 matt elliot - the mess we made transa geçiyorum[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 In Flames - Everlost, Part II http://rapidshare.de/files/6596623/06_-_everlost__part_ii__192_lame_cbr.mp3.html[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mehter marşı tabiki[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dam ustunde uu neler tombul tombul memeler...D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Jewel - Foolish Games[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Anathema - Anyone , anywhere[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Lake Of Tears - The Homecoming[signature][hline]Trust No One
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Velvet Revolver - Fall to Pieces Skid Row - 18 n Life GNR - Sweet Child o'mine (Civil War da olabilir) Van Halen - Aint Talkin' About Love W.A.S.P. - Wild Child Motley Crue - Home Sweet Home bide Cliff Burton'un bass solosu öldüğü gece caldığı... oof of[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Dire Straits - Brothers In Arms eternal'a teşkürlerimizi sunuyoruz *!sunar*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Atmosphere - Se7en[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Rhapsody - The Village of Dwarves[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 anathema - angelica anathema - are you there[signature][hline] Loves are masturbating now..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Muazzez Ersoy - At kadehi elinden[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Cradle of filth - Scorched Earth Erotica .. Therion - Eye of Shiva Enya - Salva Me Epica - Cry for the Moon Moonspell - Alma Mater Chemical Brothers - Fight Club Theme Children of Bodom - Follow the Reaper Grup Yorum - Gundoğdu Anathema - One last Goodbye Hans Zimmer - Gladiator Theme HIM - Wings of a Butterfly Iron Maiden - Fear of the Dark (konser coverı) My Dying Bride - Black God Nightwish - Ever Dream Opeth - Demon of the Fall[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
medusa748 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 anathema-regret anathema-lost control opeth-remember tomorrow opeth-hope leaves lacuna coil-falling again pearl jam-black blonde redhead-misery is a butterfly morphine-the night[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pink floyd time brain damage the grat gig in the sky welcome to the machine the wall(albüm, iki cd de) edit: remember a day(nasıl unuturum??) led zeppelinstairway to heaven the rain song moby dick(oha bonzo ohaaa şeklinde düşündürmekte) the doors - riders on the storm (mümkünse snoop dogg uzak dursun) rock haftası ilan ettim bu haftayı, dinledikçe yazarım artık. ama bağlantım nedense rezil, uploadu yapamıyorum kusura bakmayın :)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 22 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 alakasız: aşk hayatı hatırlatıcı parça: orhan gencebay - dertler benim olsun uyarı: alkolle beraber kullanmayınız[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bon jovi - bed of roses lake of tears - so fell autumn rain , pagan wish gamma ray - lake of tears alice cooper - only women bleed lorenna mckennitt - all souls night yazılanları yazmıyım dedim bi daha.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Katatonia - Quiet World[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Anathema - Angelica (asla bıkmadım) Anathema - Flying Anathema - One last goodbye Anathema - Fragile Dreams Anathema - Deep Anathema - Lost Control Anathema - A Dying Wish Anathema - Panic Anathema - Sleepless My Dying Bride - Roads My Dying Bride - For My Fallen Angel My Dying Bride - It Will Come My Dying Bride - A Kiss to Remember My Dying Bride - Black Heart Romance Nightwish - Sleeping Sun Nightwish - Gothic Santuary Opeth - Windowpane Opeth - Face Of Melinda Opeth - Ending Credits Opeth - To Rid The Disease Opeth - Death Whispered A Lullaby Pain Of Salvation - Second Love Paradise Lost - Something Real Paradise Lost - Rotting Misery Radiohead - Paranoid android Radiohead - Idiotegue Sirenia - Evenfall Tiamat - Gaia Tiamat - Trillion Zillion Centipedes Tiamat - Best Friend Money Can Buy The Gathering - Golden Grounds The Gathering - A Life All Mine Theatre Of Tragedy - Siren Theatre Of Tragedy - Venus Therion - Emerald Crown Within Temptation - See Who I Am Within Temptation - Caged Within Temptation - Angels Within Temptation - Overcome Within Temptation - The Swan Song Within Temptation - Gatekeeper Within Temptation - Jillian To Die For - Loveless To Die For - It's a Sin Cemetary - Linking Shadows Leaves Eyes - Into Your Light Leaves Eyes - Elegy Leaves Eyes - Return To Life The Sins of Thy Beloved - Garden of Eden The Sins of Thy Beloved - Even Though Darkwell - Blackheart Almora - Fantasy Bloody Blossom - Loneliness Of Death Amon Amarth - Bloodshed Amon Amarth - Pursuit of Vikings Amon Amarth - Death In Fire Beseech - The Winterflame Beseech - In Her Arms Epica - Cry for the moon Epica - Feint Epica - The Phantom Agony Epica - Facade Of Reality Betray My Secrets - Shamanic Dream Betray My Secrets - Oh Great Spirit Betray My Secrets - From The Godness Blind Guardian - A Past And Future Secret Blind Guardian - Bard's Song Children Of Bodom - Lake Bodom Children Of Bodom - Deadnight Warrior Cradle of Filth - Gothic Romance Cradle of Filth - Sleepless Cradle of Filth - Hallowed Be Thy Name Cradle of Filth - Nymphetamine Cradle of Filth - Bathory Aria Dargaard - Ancestors Of Stone Dark Tranquillity - Fabric Dark Tranquillity - Format C For Cortex Dark Tranquillity - The Reason Wall Dark Tranquillity - The Endless Feed Dark Tranquillity - Lethe Death - Spirit Crusher Empyrium - Ode to Melancholy Empyrium - The Shepherd And The Maiden Ghost aklıma gelenler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Öne çıkan mesajlar