Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentium 4 64Bit Sicaklik?

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar.. P4 64Bit 3.2 islemci aldim, suanda ortalama sicakligi 40-45.. doom3'den sonra 51'e kadar cikti.. ve 47.. daha once AMD 2.4 vardi onda 36-37 arasi degisiyordu.. P4 64Bit sahibi olanlar ortalama sicakliklarini belirtirlerse sevinirim..[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Makaveli tarafından 02 Kasım 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

meraketme pentiumlara bişey olmaz cok ısınırsa en fazla kitlenir makina. amdler ole deil yana biliyo(bazen alev aldıgını soyleyenlerde wardır :-o ).ben Amd kullanıcısıyım ama.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:

[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 02 Kasım 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

64Bit oluşu nedeniyle o sıcaklık normal. Bende stok soğutma şeysiyle AMD 2500+, normal çarpanlarla, maksimum 55C oluyo; genel kullanımda 48C filan. Gayet normal seninki. Üstelik Pentium çok ısınsa bile fazla zarar görmeyen bi marka; iidir yani :D[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM_Eldarduil, 02 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
amdler ole deil yana biliyo(bazen alev aldıgını soyleyenlerde wardır :-o ).ben Amd kullanıcısıyım ama.

antik caglardan kaldin sanirim.
amdler XP model serisine gectiginden beri yanmiyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Makaveli, 02 Kasım 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar.. P4 64Bit 3.2 islemci aldim, suanda ortalama sicakligi 40-45.. doom3'den sonra 51'e kadar cikti.. ve 47.. daha once AMD 2.4 vardi onda 36-37 arasi degisiyordu.. P4 64Bit sahibi olanlar ortalama sicakliklarini belirtirlerse sevinirim..
eski sistemi bana gonderiver[signature][hline]Rainy Miraul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 02 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
hiçmi Yanmıyo dış etkenler ne olursa olsun ? :)

kesinlikle yanmıyor benzin döküp kibritle yaksan bile çalışabiliyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

orijinal AMD fan kullanmazsan çok güzel bi şekilde cayır cayır yanıyo. koku bile geliyo..
FX-57 yaktım ordan tecrübeliyim, garanti kapsamına sokup değiştirticem diye göbeğim çatlamıştı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Sosyal ağlarda paylaş

yoo kendim çalışıp kazandığım parayla aldım.
bilgisayar konusunda paraya acıyamıom. çok kötü bi huy biliom ama tutamıom kendimi nabim.
insanın zaman zaman kendini şımartması gerekio.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

ya size 1200$ çok pahalı gibi gelio dimi?
Intel P4 3.6 işlemci fiyatı 480$ (yanlış hatırlamıosam)
AMD Athlon XP FX-57 1200$

Arasında yaklaşık 3 kat fiyat farkı var, ama aldığım randıman P4 3.6'dan en az 10 kat fazla.
Tamam fiyatı yüksek ama böyle bi ürün için bence çok ucuz.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...