Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaslar.. P4 64Bit 3.2 islemci aldim, suanda ortalama sicakligi 40-45.. doom3'den sonra 51'e kadar cikti.. ve 47.. daha once AMD 2.4 vardi onda 36-37 arasi degisiyordu.. P4 64Bit sahibi olanlar ortalama sicakliklarini belirtirlerse sevinirim..[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Makaveli tarafından 02 Kasım 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oyun falan oynamadım 51 gösteriyo[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 meraketme pentiumlara bişey olmaz cok ısınırsa en fazla kitlenir makina. amdler ole deil yana biliyo(bazen alev aldıgını soyleyenlerde wardır :-o ).ben Amd kullanıcısıyım ama.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 02 Kasım 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 64Bit oluşu nedeniyle o sıcaklık normal. Bende stok soğutma şeysiyle AMD 2500+, normal çarpanlarla, maksimum 55C oluyo; genel kullanımda 48C filan. Gayet normal seninki. Üstelik Pentium çok ısınsa bile fazla zarar görmeyen bi marka; iidir yani :D[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayalet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İntelde havaya uçmazsa iyidir AMD nin yandığını falan görmedim söylüyen var ama sallama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @hayalet: amd görmemişsin o zaman @makaveli: intel işlemcilerde uyarı sıcaklığı 65-75 derece, tehlike sıcaklığı 75 üstü diye biliyorum. panik yapmaya gerek yok yani :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende p4 var oyunlarda +75lerde ki cogunlukla 78civarinda ve bu yaklasik 5 aydir boyle.herhangi bir sorun cikarmadi daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: GM_Eldarduil, 02 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: amdler ole deil yana biliyo(bazen alev aldıgını soyleyenlerde wardır :-o ).ben Amd kullanıcısıyım ama. antik caglardan kaldin sanirim. amdler XP model serisine gectiginden beri yanmiyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hiçmi Yanmıyo dış etkenler ne olursa olsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 celeron 433 65 derecede bi bok olmuo =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2 işlemci kullanıyorum (2 pc) AMD / Athlon FX-57 ---> 80-85 derece Intel / Pentium4 3.4GHz ---> 50-60 derece[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Makaveli, 02 Kasım 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Arkadaslar.. P4 64Bit 3.2 islemci aldim, suanda ortalama sicakligi 40-45.. doom3'den sonra 51'e kadar cikti.. ve 47.. daha once AMD 2.4 vardi onda 36-37 arasi degisiyordu.. P4 64Bit sahibi olanlar ortalama sicakliklarini belirtirlerse sevinirim.. eski sistemi bana gonderiver[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Ragnar, 02 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: hiçmi Yanmıyo dış etkenler ne olursa olsun ? :) kesinlikle yanmıyor benzin döküp kibritle yaksan bile çalışabiliyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 orijinal AMD fan kullanmazsan çok güzel bi şekilde cayır cayır yanıyo. koku bile geliyo.. FX-57 yaktım ordan tecrübeliyim, garanti kapsamına sokup değiştirticem diye göbeğim çatlamıştı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lonely oha fx57 ye parayı nerden buldun 1000 dolaradn aşaa yok baban koç mu ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yoo kendim çalışıp kazandığım parayla aldım. bilgisayar konusunda paraya acıyamıom. çok kötü bi huy biliom ama tutamıom kendimi nabim. insanın zaman zaman kendini şımartması gerekio.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 peki[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya size 1200$ çok pahalı gibi gelio dimi? Intel P4 3.6 işlemci fiyatı 480$ (yanlış hatırlamıosam) AMD Athlon XP FX-57 1200$ Arasında yaklaşık 3 kat fiyat farkı var, ama aldığım randıman P4 3.6'dan en az 10 kat fazla. Tamam fiyatı yüksek ama böyle bi ürün için bence çok ucuz.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 fan olarak normal fan tercih etmemekte fayda var. altı bakır olan fanlar var. onlar sıcaklığı sabit tutuyor. 10-12 $ civarı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tamam lonley selam söylerim :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar