Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu isimde bi oyun vardı yıllar önce. Bir akıl hastanesinde geçiyordu. Bu oyunu arıyorum ama çok çok eski bi oyun olduğu için bulamadım. Bulabileceğim bir yer biliyormusunuz?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 normalde 3 cd oyun ama google ile bir download adresi bulmuştum. 80 mb civarıydı ve çalışıyordu =) google ı biraz kurcala bence edik:hehehe underdogs daydı hatırladım http://www.the-underdogs.org/game.php?id=939 114 mb mış [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 30 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kymophobia'da var. Gelir şimdi o da buraya :) Geldi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 30 Ekim 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tam versiyonu istersen bana mail atabilirsin. Ya da emule gibi araçlarda kesin bulunur...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bulunuyor. İyice ararsan torrentle filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İstanbuldaysan Kadıköy Rex'in bi üst sokağındaki Joy'da bulabilirsin. Livadi nargile kafenin biraz gerisinde asma katta[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok teşekkürler[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 istanbul b.koyde var.Almayı düşündüm ama çok iyi yorumlar almama rağmen kararsiz kaldim 3cd olduğundan dolayi.Bu arada sağlam eski oyunlar önerebilicek varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bakirkoyde İstanbul caddesinde yukari cikarken soldaki bir sokagin basinda Magic İnternet cafe var orda bulabilirsin ve baska bir suru oyun baldurs gate 1 flnda var... telefonu: 02125426774 bir ara konus istersen kalmissa gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mükemmel bi oyun bu ya.. harbiden mükemmel... anılarım canlandı, eski günler aklıma geldi. bi acaip oldum... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 114 mb lik riptir . ses muzik ve cinematicler olmadan o oyunun zevki cikmaz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Disappear, 01 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: 114 mb lik riptir . ses muzik ve cinematicler olmadan o oyunun zevki cikmaz katılıyorum.heroyunda muzikler ve arademolar butunluk saglıyor.hele muzikler oyunun içine sokar sizi.rip oyunları hiçsevmem.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zaten oyunun zevkini çıkartamadım, sadece eski günleri hatırladım. commodore 64 te arkanoid, clouds kingdom filan oynadığım günleri hatırladım.. pehh. yaşlandım cidden. :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla bu oyundaki senaryo hangi oyunda var.Yıllar sonra elden çıkardığıma pişman oldum.Ah kafa ah...(gerçi bu yorum arkadaşın isteğiyle pek bağdaşmadı ama olsun:))[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Starcraft'la aynı yıl çıkma talihsizliği yüzünden pek bir ödül alamamış bir oyun olmasına rağmen PC gamer'ların "en özgün senaryo"lu dediği bir oyun.. *Canı çeker...*[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar