Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu isimde bi oyun vardı yıllar önce. Bir akıl hastanesinde geçiyordu. Bu oyunu arıyorum ama çok çok eski bi oyun olduğu için bulamadım. Bulabileceğim bir yer biliyormusunuz?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 normalde 3 cd oyun ama google ile bir download adresi bulmuştum. 80 mb civarıydı ve çalışıyordu =) google ı biraz kurcala bence edik:hehehe underdogs daydı hatırladım http://www.the-underdogs.org/game.php?id=939 114 mb mış [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 30 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kymophobia'da var. Gelir şimdi o da buraya :) Geldi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 30 Ekim 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tam versiyonu istersen bana mail atabilirsin. Ya da emule gibi araçlarda kesin bulunur...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bulunuyor. İyice ararsan torrentle filan...
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İstanbuldaysan Kadıköy Rex'in bi üst sokağındaki Joy'da bulabilirsin. Livadi nargile kafenin biraz gerisinde asma katta[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok teşekkürler[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 istanbul b.koyde var.Almayı düşündüm ama çok iyi yorumlar almama rağmen kararsiz kaldim 3cd olduğundan dolayi.Bu arada sağlam eski oyunlar önerebilicek varmı.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bakirkoyde İstanbul caddesinde yukari cikarken soldaki bir sokagin basinda Magic İnternet cafe var orda bulabilirsin ve baska bir suru oyun baldurs gate 1 flnda var... telefonu: 02125426774 bir ara konus istersen kalmissa gidersin
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mükemmel bi oyun bu ya.. harbiden mükemmel... anılarım canlandı, eski günler aklıma geldi. bi acaip oldum... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 114 mb lik riptir . ses muzik ve cinematicler olmadan o oyunun zevki cikmaz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Disappear, 01 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: 114 mb lik riptir . ses muzik ve cinematicler olmadan o oyunun zevki cikmaz katılıyorum.heroyunda muzikler ve arademolar butunluk saglıyor.hele muzikler oyunun içine sokar sizi.rip oyunları hiçsevmem.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zaten oyunun zevkini çıkartamadım, sadece eski günleri hatırladım. commodore 64 te arkanoid, clouds kingdom filan oynadığım günleri hatırladım.. pehh. yaşlandım cidden. :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla bu oyundaki senaryo hangi oyunda var.Yıllar sonra elden çıkardığıma pişman oldum.Ah kafa ah...(gerçi bu yorum arkadaşın isteğiyle pek bağdaşmadı ama olsun:))[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Starcraft'la aynı yıl çıkma talihsizliği yüzünden pek bir ödül alamamış bir oyun olmasına rağmen PC gamer'ların "en özgün senaryo"lu dediği bir oyun.. *Canı çeker...*[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Öne çıkan mesajlar