Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu isimde bi oyun vardı yıllar önce.
Bir akıl hastanesinde geçiyordu. Bu oyunu arıyorum ama çok çok eski bi oyun olduğu için bulamadım.
Bulabileceğim bir yer biliyormusunuz?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Mesaj tarihi:
normalde 3 cd oyun

ama google ile bir download adresi bulmuştum. 80 mb civarıydı ve çalışıyordu =) google ı biraz kurcala bence

edik:hehehe underdogs daydı hatırladım

http://www.the-underdogs.org/game.php?id=939

114 mb mış

[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...

[Bu mesaj Lopeth tarafından 30 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kymophobia'da var. Gelir şimdi o da buraya :)

Geldi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 30 Ekim 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İstanbuldaysan Kadıköy Rex'in bi üst sokağındaki Joy'da bulabilirsin. Livadi nargile kafenin biraz gerisinde asma katta[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
istanbul b.koyde var.Almayı düşündüm ama çok iyi yorumlar almama rağmen kararsiz kaldim 3cd olduğundan dolayi.Bu arada sağlam eski oyunlar önerebilicek varmı.
Mesaj tarihi:
Bakirkoyde İstanbul caddesinde yukari cikarken soldaki bir sokagin basinda Magic İnternet cafe var orda bulabilirsin ve baska bir suru oyun baldurs gate 1 flnda var...

telefonu: 02125426774 bir ara konus istersen kalmissa gidersin
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 01 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
114 mb lik riptir . ses muzik ve cinematicler olmadan o oyunun zevki cikmaz

katılıyorum.heroyunda muzikler ve arademolar butunluk saglıyor.hele muzikler oyunun içine sokar sizi.rip oyunları hiçsevmem.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:
Mesaj tarihi:
zaten oyunun zevkini çıkartamadım, sadece eski günleri hatırladım.
commodore 64 te arkanoid, clouds kingdom filan oynadığım günleri hatırladım..
pehh. yaşlandım cidden. :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Mesaj tarihi:
Valla bu oyundaki senaryo hangi oyunda var.Yıllar sonra elden çıkardığıma pişman oldum.Ah kafa ah...(gerçi bu yorum arkadaşın isteğiyle pek bağdaşmadı ama olsun:))[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Starcraft'la aynı yıl çıkma talihsizliği yüzünden pek bir ödül alamamış bir oyun olmasına rağmen PC gamer'ların "en özgün senaryo"lu dediği bir oyun..

*Canı çeker...*[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
  • Yeni Oluştur...