Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yeter kardeşim illa herşeyin suyunu çıkartacağız Millet olarak Televizyonu açıyorum dudu dudu Radyoyu açıyorum dudu dudu Ayvalığa gidiyorum Dudu dudu Nefes alıyorum Dudu dudu Diskoda Dudu Dudu Markette kaset dudu dudu YETER BEE YETER!!! YETERR[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 valla bi ben dinlemedim heralde :) ama merak ettim indircem eheh[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Müziğine şusuna busuna hiç girmiycem sadece şunu söylüycem: Bu ülkede anahaberlerde çok önemli bi haber die tarkan ın teknedeki görüntüleri gösteriliosa, flashlar patlatıldıktan sonra tarkan(yada herhangi biri) bilmem naaptı deniosa, birşeyin suyunu çıkartmamak gibi bir özelliğimiz olamaz. Bakın açın tv yi bi iki dolaşın kesin bir yerlerde tarkan yada dudusunu göreceksiniz, korkmayın, bakın...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: kermit_frog, 22 July 2003 17:17 tarihinde demiş ki: valla bi ben dinlemedim heralde :) ama merak ettim indircem eheh Yok yalnız değilsin. Bende hala dinlemiş değilim. Nasıl becerdim bilemiyorum. Şanslıyım galiba. Hemen gidip bir loto oynayayım bari. :-P[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz [Bu mesaj Baalzebul tarafından 22 July 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 aman sanki bi tek tarkan için mi geçerli ki bu söylediğiniz? bizim millette "bokunu çıkarma" huyu var. bundan bi ay önce davut denen o insan kılıklının şarkısı çalıyodu her yerde, ondan önce de çoori çoori çalıyodu. geçen yaz da hande yener çalıyodu. her yaz böyle diil mi ki bu? o zamanlar yazdığım bi yazıyı okudum geçenlerde, 97de de ricky martin maria çalıyomuş her yerde, yazmışım. o diil, hepsi de birbirinden beter parçalar. al birini vur ötekine! [Bu mesaj Emaleth tarafından 22 July 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 enteresan bi sekilde Prawler'a katiliorum otobuste bile dudu dudu dinledik artik yeter kafam girsin yaz sarkilarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ben beğeniyorum walla süper şarkı :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ben hala dinlemedim. Mümkünse dinlemeyi de düşünmüyorum. Ama geçen yaz Hande Yener dinlemekten kusacaktım. Tahmin edebiliyorum nasıl bir şey olduğunu. Senin aşkın balondu söndüüü... Iyk. *!Tiksinir*[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 öağghk! *!tiksinir*[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Birde ndn hep dududa dudu ya da böyle yabancı hep aynı şarkıları verirler hiç anlamam yaw baya güzel rock veya gitar tarzı şarkıları bir kere dinlemedim bu dışarılarda gemilerde veya disko misko[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 dudu dudu :) komedi dilleri deryalım felan direk delete :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gitarla çalınan şarkılarda sence dudu kadar piyasa olupta milleti diskoda dans ettirecek hava var mı? Bence Dudu Dudu gayet de iyi. Yani sonuçta piyasa şarkısı ve amacı ne? Para kazanmak... Kazandırıyo mu yapımcılara? Evet... Eh amacına ulaşmış, bize dinlemek ya da beğenmiyorsak, dinleyenlere saygı duymak düşer. (Ha tabi "piyasa" TR müziğinin yüz karası vahim durumda olmasının bir numaralı sebebidir bana göre o ayrı. Söölemeden edemicem, Kenan Doğulu 5.5 diye bir albüm çıkardı. Röportajın birinde adam bi laf sööledi; "ben o albümü satılsın diye yapmadım" yalan dedim içimden, sonra bilmem kaç k satılacaktı buna emindik, ki öyle oldu dedi. Sonra kasedi aldım, diğer şarkılarını yeniden düzenleyerek hoş hale getirmiş abimiz. Hoş ve kaliteli hale... Şimdi kıssadan hisse, bu adamın normal kasedi deli gibi satıyo, ama müzik değeri olarak o kadar da süper değil. Az tirajlı bi albümü var ama kaliteli... Eh bu TR gerçeğini su yüzüne çıkarıyo. İnsanlar ne dinlediklerinin farkında değiller, kalitesini anlayacak durumda hiç ama hiç değiller.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 parçalı bulutluyum ama hala umutluyum[hline]IN THE LAND OF THE BLIND, ONE-EYED MAN IS THE KING. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hehe abartmiyorum texasta bile turk marketlerinde duymak mumkun dudududu yu :)[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Benim yaptığımı yap. Dinlediğin müziğin sesini sonuna kadar aç.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yine çare olmuyor gerçekten ya onlardan biri olacaksınız ya da gerçekten nefret edeceksiniz ama zaman içinde bu durumu da kanıksayacaksınız mesela ben servis le gidiyourm okula her sabah aynı kanalda neredeyse aynı dakikalarda aynı parçalar çalıyor ve bizim güzide popçu arkadaşlarımız hiç (yetti artık değiştirelim şu kanalı) falan demeden dinliyor ister istemez kanıksıyorsunuz ama her saat başı radyo da da aynı parça 2-3 kere çalınmaz ki ya insaf[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben fazla pop muzik dinleyen birisi değilim genelde rock,metal cart curt dinlerim. ama şunu da herkes kabul etmeliki bu turde de çok iiler var turkiye ozellikle son 5 yıldır bi turkucu sarkıcı olma ve boylelikle koseyi donme mevzusu bir çok gencin hayallerini hala suslmektedir yapılan o boktan şarkılar sadece klavye ile arkadan (BBON BON DIM DIM.gibi)ile o berbat vokalden oluşuyor sarkı sozleri deseniz tabana vurmuş ben daha ii yazarım diosun ben şu an pop u dinlemiyorum (1-2 tane dışında) ama suç insanlarda. boyle boktan şeyleri alıpdinliolar ve yapımcıları bunlara yonlendiriolar yahu alma kardeşim nese ii bi bok yok. hayır bi melodi yok iğrenç sozler bunları duyarken(dinlmediğimden) keşke bu turkçe olmasaydı da anlamasaydım ne dediğini diorum. amam bakın bunu insanalara yuklaeyebilrisiniz. ama turkiye ye deil turkiye de de turunun en ii orneklerini sergileyenler var ornek isterseniz yazabilrim. ya madem bu kadar sevmiosun git burdan kaç kanadanya amerika ya kurtar kendini ama şunu bil ki eğer bu ulke ii bi yere gelirse bi daha geri donme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben daha bu duduyu dinlemedim bile ahah[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 nası dinlemezsin mr.Bomb müyük bir kayıptasın söyleyeyim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 haklısın[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya türkçe pop fln diyosunuz alah aşkına şu nedir ya Düştük kalktık çoğu zaman geldik sonuna kadar şartlar ne olursa olsun sevdik sonuna kadar allah aşkına biri bunun birisine bişey ifade edebilme olasılığını söylesin bıraktım arkadan deli kadının biri ÇABUUUUUK OLALIIIIIM AŞKIIIIIIIIIIM diyo aynı anda 30 kişi AYY BENİM ŞARKIM ÇALIYOOOOO!!! ben ciddi ciddi anlayamıyorum yani...[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi türkçe pop demiyorum ben çünkü pop luğu kalmamış artık onun fantezi olmuş o kadar çok arabesk te kullanılan enstrümanlar kullanılıyor ki[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Ben pop'u müzik olarak falan görmüyorum bi şarkıyı ne kadar sürede yaziolarki ?Şarkılar ile ne ifade ediyolar?Para kazanmak için yapilan bi şey(terim yok)şey işte müzik falan değil.İnsanlarda mal mal dinlio... Tarkana gelince;adam albümüne pokunu koysa millet onu bile alir bak ne güzel kokuyo derler.Adam ne yapsa yenir...[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Arkadaşlar gene aynı konulara geldik :) neyse Easylistening dir bu tip muziklere artık oyle diolar.neden bu kadar düşmansınızki anlayamıyorum.. herkes kaliteli müzik dinlemek zorunda değilki.:) adam belki sevio ebru yaşar falan dinlio nedir.. ayrıca şarkı sözlerinin illada bişey anlatmasımı lazım. tam tersine bu tip şarkı sözleri basit olmalıdır. kafiyeli manasız.. işin doğası budur.. zannetmiyorumki onları besteleyelenrde derin manalar içeriolar demezler hiç.. easylistening işte.. Bence bizi rahatsız etmeli olan şey bunların devamlı insanlara dayatılması.. sorun burda.. Beni rahatsız eden tek nokta bu tip şeylerin hep topluma dayatılması ister istemez dinlemek zorunda kalmamız. işte bu gerçekten sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 abi loser waay son 2 gündür senden beklemicegim alfalr ediosun..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Yeter Artık!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Benim yaptığımı yap. Dinlediğin müziğin sesini sonuna kadar aç.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yine çare olmuyor gerçekten ya onlardan biri olacaksınız ya da gerçekten nefret edeceksiniz ama zaman içinde bu durumu da kanıksayacaksınız mesela ben servis le gidiyourm okula her sabah aynı kanalda neredeyse aynı dakikalarda aynı parçalar çalıyor ve bizim güzide popçu arkadaşlarımız hiç (yetti artık değiştirelim şu kanalı) falan demeden dinliyor ister istemez kanıksıyorsunuz ama her saat başı radyo da da aynı parça 2-3 kere çalınmaz ki ya insaf[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben fazla pop muzik dinleyen birisi değilim genelde rock,metal cart curt dinlerim. ama şunu da herkes kabul etmeliki bu turde de çok iiler var turkiye ozellikle son 5 yıldır bi turkucu sarkıcı olma ve boylelikle koseyi donme mevzusu bir çok gencin hayallerini hala suslmektedir yapılan o boktan şarkılar sadece klavye ile arkadan (BBON BON DIM DIM.gibi)ile o berbat vokalden oluşuyor sarkı sozleri deseniz tabana vurmuş ben daha ii yazarım diosun ben şu an pop u dinlemiyorum (1-2 tane dışında) ama suç insanlarda. boyle boktan şeyleri alıpdinliolar ve yapımcıları bunlara yonlendiriolar yahu alma kardeşim nese ii bi bok yok. hayır bi melodi yok iğrenç sozler bunları duyarken(dinlmediğimden) keşke bu turkçe olmasaydı da anlamasaydım ne dediğini diorum. amam bakın bunu insanalara yuklaeyebilrisiniz. ama turkiye ye deil turkiye de de turunun en ii orneklerini sergileyenler var ornek isterseniz yazabilrim. ya madem bu kadar sevmiosun git burdan kaç kanadanya amerika ya kurtar kendini ama şunu bil ki eğer bu ulke ii bi yere gelirse bi daha geri donme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben daha bu duduyu dinlemedim bile ahah[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 nası dinlemezsin mr.Bomb müyük bir kayıptasın söyleyeyim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 haklısın[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya türkçe pop fln diyosunuz alah aşkına şu nedir ya Düştük kalktık çoğu zaman geldik sonuna kadar şartlar ne olursa olsun sevdik sonuna kadar allah aşkına biri bunun birisine bişey ifade edebilme olasılığını söylesin bıraktım arkadan deli kadının biri ÇABUUUUUK OLALIIIIIM AŞKIIIIIIIIIIM diyo aynı anda 30 kişi AYY BENİM ŞARKIM ÇALIYOOOOO!!! ben ciddi ciddi anlayamıyorum yani...[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi türkçe pop demiyorum ben çünkü pop luğu kalmamış artık onun fantezi olmuş o kadar çok arabesk te kullanılan enstrümanlar kullanılıyor ki[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Ben pop'u müzik olarak falan görmüyorum bi şarkıyı ne kadar sürede yaziolarki ?Şarkılar ile ne ifade ediyolar?Para kazanmak için yapilan bi şey(terim yok)şey işte müzik falan değil.İnsanlarda mal mal dinlio... Tarkana gelince;adam albümüne pokunu koysa millet onu bile alir bak ne güzel kokuyo derler.Adam ne yapsa yenir...[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Arkadaşlar gene aynı konulara geldik :) neyse Easylistening dir bu tip muziklere artık oyle diolar.neden bu kadar düşmansınızki anlayamıyorum.. herkes kaliteli müzik dinlemek zorunda değilki.:) adam belki sevio ebru yaşar falan dinlio nedir.. ayrıca şarkı sözlerinin illada bişey anlatmasımı lazım. tam tersine bu tip şarkı sözleri basit olmalıdır. kafiyeli manasız.. işin doğası budur.. zannetmiyorumki onları besteleyelenrde derin manalar içeriolar demezler hiç.. easylistening işte.. Bence bizi rahatsız etmeli olan şey bunların devamlı insanlara dayatılması.. sorun burda.. Beni rahatsız eden tek nokta bu tip şeylerin hep topluma dayatılması ister istemez dinlemek zorunda kalmamız. işte bu gerçekten sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 abi loser waay son 2 gündür senden beklemicegim alfalr ediosun..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar