ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tarja Turunen ve Amy Lee güzel. Within Temptation un vokalinin seside güzel ama adını bilmiorum...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bakıyorum da hep senfonik tarzlı gothic kadınlar rağbet görüyor..Aaah Debbie'cim artık Blondie yok tabi :([signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 theatre of tragedy de çok iyi bence[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Linu, 01 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Arch Enemy diyorum ben brutal vokali bir kadın nasıl bu kadar güzel yapar..Angela Gossow u diyorum :D euehuehuehu[signature][hline]Deli333
helena Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ismini bilmiyorum ama haggard'daki kadın vokalin gerçekten hoş bir sesi var bence[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
irin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 within in sharonu solenmiş zaten bende pek severim kendisini ama benim icin bayan vokal kesinlikle DOROdur..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 01 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 guano apes in wokalisti(sandra nasic) baya agresif söyler gaz parçalarda costurur[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende o kadının sesini sevmiyorum böyle bayanlara böğürmek yakışmıyor. metal falan değildir ama maria carey 'in sesi çok güzel geliyor bana.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mariah carey whitney houston falan diyenler mahalia jackson a baksınlar
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Theater of Tragedy nin vokali (Liv Kirsten sanırım adı).Bir de Björk etkiler beni...[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sharon Den Adel,Vibeke Stene,Amy Lee...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cardigans'ın nina persson'u vardır, candır ciğerdir. hayatımda daha şeker bir ses henüz duymuş değilim. gerçi şimdilerde biraz daha "kart"(hala güzel), ya yaşlandığından(20den 30a yaşlanma dediğim) ya da o kadar tatlı omak istemediğindendir. sezen aksu var. daha fazla yorum yapmaya gerek yok. dur gelemedi aklıma şimdi... pis metalciler sizi diyene bak..[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 candice night loreena mc kennit şebnem ferah derim..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yabancı oalrak. tarja turunen tabiki en başta amy lee derim ama bağırmasın dorynin dediği gibi kulak tırmalıor. tot uun 1998 aegis album solsiti ( mey olması lazım ama hatırlamıorum ) Türk olarak: Şebnem ferah Pop a kaçarsak Sezen aksu Sertab erener diyebilriim[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: dogu, 01 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: bu ara lacuna coil dinlemeye başladım.önceden çok evanescence dinledim.ama lacuna coil çok farklı.nigtwish ise çok ayrı bişey.bide within temptation var ki oda evanescence havasında. bana önerebileceğiniz başka kadın vokaller var mı bu ara kafayı taktım da (bide rock the nations'un cd'sinde yine bi kadının söyledi bir şarkı var o hangi grup bilen var mı?) grup epica ama hatunun adını bilmiorum ve kesinlikle björk!
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nightwish in Solistinin sesinin üstüne ses tanımam.. nası olur ya şu var!! diye bağıranlar olacaktır ama ben onu seviyorum arkadaş[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dogu, 01 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki:(bide rock the nations'un cd'sinde yine bi kadının söyledi bir şarkı var o hangi grup bilen var mı?) grup Epica. Kadin da Simone Simons, zira kiz desek daha dogru cünkü 85li hanimefendi. Ailecek hastasiyiz. Kulvarinin da sampiyonudur bence, ne bicim bi ses yahu. Ayrica, Haggard konserinde sopranolardan birini yürütmeyi planliyorum, nasil olsa full kadro gelicekler farkedilmez yoklugu adamlar Almanya'ya dönene kadar : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 burda sayılanlar dışında joan baez, beth gibbons, loreena mckennitt, lhasa, low'un vokalisti ve dark tranquillity'de gallery'de falan vokal yapan enfes bayan demek istiyorum.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dory, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: biri cıkar amy lee der şimdi:P demeden kimse soyliyim "bagırma amy kulagım acıyor plz" nightwish guzel ben seviyorum onun adı tarja be güzelim[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dogu, 01 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: lacuna coil evanescence dinledim. cranberries i unutmayalım[signature][hline]kosuyordum aklıma otopark kokusu geldi. And then there was silence!
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ah evet cranberries+amy lee+tarja+enya(may it be,allahım bitirdi beni bu şarkı) ve avril diyeyim(bence)Türklerden ise Almora'nın vokalisti yalnız ismini bilemedim...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 guano apes in solistinin sesiyle güzelliği ters orantılı
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic_Angel, 02 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: dory, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: biri cıkar amy lee der şimdi:P demeden kimse soyliyim "bagırma amy kulagım acıyor plz" nightwish guzel ben seviyorum onun adı tarja be güzelim ciddi misin:P dikkat etmemişim de anlamıs olman gerekirdi.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 doryi elleşmeyin bakiiiiiiiim[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
Öne çıkan mesajlar