dogu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu ara lacuna coil dinlemeye başladım.önceden çok evanescence dinledim.ama lacuna coil çok farklı.nigtwish ise çok ayrı bişey.bide within temptation var ki oda evanescence havasında. bana önerebileceğiniz başka kadın vokaller var mı bu ara kafayı taktım da (bide rock the nations'un cd'sinde yine bi kadının söyledi bir şarkı var o hangi grup bilen var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 BAGIRMIYORUZ BIZ BASLIKLARDA, GENEL BIR KURAL NEDEN BILMIYORUM?![signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 HellHound başlık normal, sen mi değiştirdin sonradan?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eh yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yeni gelmiş, FAQ okumamıştır. Kadın vokallere nedense alışamadım ben. Nightwish falan güzel de bi soğuk ve karanlık havası var sanki...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 biri cıkar amy lee der şimdi:P demeden kimse soyliyim "bagırma amy kulagım acıyor plz" nightwish guzel ben seviyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 whitney houston.......[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sandra SChleret. Üstüne vokal mokal tanımam. Dreams of Sanity de harikalar yarattı. Muazzam..[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Enya Blackmore's Night (Candice Night) Angizia (Irene Denner) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Candice Night dışında pek dinleyemiyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Liv Kristine[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Simone Simons Liv Kristine Floor Jansen Vibeke bilmemne, (the sins of thy beloveddaki hatun iste) Sharon Den Adel Angelica miydi Lacuna'daki hatun, iste o Angela da iyidir tabi Arch Enemy den :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 candice night liv kristine björk lullacry diyeyim sewiyorum napayım. alakasız da olsa norah jones diyeyim. ve tabi lorenna mckennitt.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tarja turunen[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya nedendir bilinmez gossowun sesını duydugumda korkup degıstırıyorum sarkıyı artık kaldıramıyorum :([signature][hline]Trust No One [Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Kasım 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: dory, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: biri cıkar amy lee der şimdi:P demeden kimse soyliyim "bagırma amy kulagım acıyor plz" nightwish guzel ben seviyorum kesınlıkle amy lee sonra da sebo gelır bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: dory, 01 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: biri cıkar amy lee der şimdi:P demeden kimse soyliyim "bagırma amy kulagım acıyor plz" nightwish guzel ben seviyorum Pek Nightwish kalmadı diye biliyorum ben. Yani Tarja Turunen var bir de vokalsiz bir Nightwish var:P[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 "I don`t need Nightwish anymore." and "Remember, Tuomas, that I could leave this band at any time, giving you only one day`s warning in advance." -I can`t simply write any more songs for you to sing. Tuomas en güzel cevabı vermiş tarja ya.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 01 Kasım 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence Tuomas 3 kuruşluk gururunu yerlerden toparlayabilmek için "sen çıkmıyosun, biz kovuyoruz" ayağına yatmış. Nitekim kendi açık mektubunda da belirtiyor ki yapacakları albüm tarja'nın onlarla olacak son albümü olacakmış, eh o da işte kahraman ayağı yapmak istemiş. Bence tabii.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İlk paragraflarda söyledikleri gayet doğru bence Tuomas'ın. Bu birazda Nightwish fanlarından kaynaklanıyor. Nightwish olarak değilde Tarja olarak görmelerinden grubu. Kaldı ki şarkıları şarkı yapan sadece vokal değil.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Candice Night (Blackmore's Night) Shirley Manson (Garbage) Sandra Nasic(Guano Apes) Deborah "Debbie" Harry (Blondie) Shania Twain Melanie C. Joss Stone Kelis Gwen Stefani(No Doubt)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Chris_Metcalf, 01 Kasım 2005 02:41 tarihinde demiş ki: İlk paragraflarda söyledikleri gayet doğru bence Tuomas'ın. Bu birazda Nightwish fanlarından kaynaklanıyor. Nightwish olarak değilde Tarja olarak görmelerinden grubu. Kaldı ki şarkıları şarkı yapan sadece vokal değil. tabi tek bir kişinin dediğine inanarakta solememek lazım değilmi :) toumas ole dior tarja farklı diyor. En dogrusunu kendileri bilior.[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kadın vokalde Lacuna Coil 'in cristina'sı mükemmeldir.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arch Enemy diyorum ben brutal vokali bir kadın nasıl bu kadar güzel yapar..Angela Gossow u diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Aranızda "Dream Theater - Live Scenes From New York" izleyen varsa orda çok daha ön planda olduğunu görmüştür,Teresa Thomason adlı bir zenci vokalist var,ve onun rahibe arkadaşlarından oluşan korosuyla LaBrie'ye eşlik ettikleri bir "Spirit Carries On" var,kadın resmen sayko ya.Zenci gırtlağı derler ya.Kaç oktavdır bilmiyom.Şarkıyı tamamen değiştirmişler arkadaş.Rengarenk yapmışlar.Ben öyle ses görmedim. Bir de Tarjanın sesini beğeniyodum ama o da ç.kü tuttu malesef.Bakalım sonu nolacak.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar