Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Schalke 04 - Fenerbahçe Tarih: 01.11.2005 Stad: Aufschalke Arena stadı Saat: 21:45 Yayın: Star TV Umarım güzel bi maç olur ve kazanırız.Başarılar FENERBAHÇE. Bu karşılaşma için yorumlarınız nelerdir? P.S: LÜTFEN SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE TARTIŞALIM![signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) [Bu mesaj Apeiron tarafından 31 Ekim 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Psv- Milan maçının berabere biteceğini tahmin ediyorum , bu maçı alırsak liderliğide alırız. 2-1 Fenerbahçe kazanır.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 3 - 1 schalke..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 4-2 fb[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2-1 fb[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 0-1 fener yada 1-1 beraberlik[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yahu allah aşkına idda forumlarından farkı nedir bu topiğin? maç hakkında YAPABİLECEĞİNİZ tek yorum yok mu? sadece skor TAHMİN ETMEKTEN mi ibaretsiniz?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 neyse 1-3 fener [Bu mesaj arc tarafından 31 Ekim 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 4-1 Schalke inşallah. ama yinede içimden bir ses fenerin schalke ve psv yi yenip milan ile berabere kalarak gruptan çıkacağını söylüyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Schalke'nin üst üste kötü sonuçlar alması beni bu maç için endişelendiriyor. Ayrıca uzun zamandır ilk kez Alex'siz bir maça çıkacak Fenerbahçe. Umarım Fener alır ama beraberliğe de hiç üzülmem.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence bu macta alınıcak 1puan fb gruptan cıkartır.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Fener için kader maçı.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Cok dıkkatlı ve kontrollu oynamamız gerekıyor oncelıkle yenılmemek ıcın oynamalıyız 1 puan da ıyı bır sonuc.Tabii ki mılanla psv berabere kalırsa ne ala :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Milan da kötü durumda. Yani son maçta kadıköy de illaki kazanır. diğer kalan maçlarda PSV artık toparlandı gibi. kendi sahasında feneri ezer diyorum. Bir tek schalke kaldı, onlar da günün de olur inşallah galibiyet bekliyoruz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Fenerbahçe'nin kader maçı denebilir çünkü ne Hollanda'daki PSV maçı ilk PSV maçı gibi olur ne de Milan İstanbul'daki atmosfere rağmen Fenerbahçe'ye puan kaptırır..Yenerse guruptan çıkar..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Oyun orta saha da bitecek. orta sahayı koltrol edebilen maçı alır[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nindalf, 31 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Oyun orta saha da bitecek. orta sahayı koltrol edebilen maçı alır +1 kilt nokta bu macta[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Birde alex bu maçta olmadıgı için üzülenler olabilir, Alex bu maçta yoksa orta sahamız daha önde pres yapacak, daha cok top cevirecek, pas yüzdesi daha cok artacaktır. Yüzdenin artmasının nedeni daha kabiliyetli bir adamın oynaması değil markajdan daha rahat kacan ve pas yapan birisinin oynayacagıdır. elbette kritik frikik vuruslarında sansımız azalacak ve süper ara gol paslarımız da azalacaktır. eyer Savunmamız forvette başlamazsa bu macı kaybederiz.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu macta alexin olmadıgına seviniyorum.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence gene bol gollu gececek :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 schalke alır[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thug_life, 31 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek katılıyorum maç 5-3 4-2 6-3 felan bitebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çok gzl bi maç olacakç.. schalkeyi zorlicamıza inanıyorum.. en az beraberlik diorum maça ama fenerde alabilir.. kalbimi seninle sarı kanarya al bu maçı gel...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kendimizi kandırmayalım, Milan PSV'yi muhakkak yener. Şu anda feci istim üzerindeler. Schalke'nin Fenerbahçe karşısındaki oyunu Alman ligini takip edenlere göre Schalke'nin son yıllardaki en iyi oyunuymuş (ama tabi Fener'in onları oynatmış olma ihtimali de var) eğer bunu terkarlarlarsa Fenre muhakkak yenilir, üstelik beklenmeyen farklı bir skor da olabilir. Yok Schalke standart futbolunu oynarsa maç ya golsüz biter ya da Anelka veya Tuncay'ın süpriz ve bireysel bir golüyle 1-1, 0-1 bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar