Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Schalke 04 - Fenerbahçe

Tarih: 01.11.2005
Stad: Aufschalke Arena stadı
Saat: 21:45
Yayın: Star TV

Umarım güzel bi maç olur ve kazanırız.Başarılar FENERBAHÇE.

Bu karşılaşma için yorumlarınız nelerdir?

P.S: LÜTFEN SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE TARTIŞALIM![signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)

[Bu mesaj Apeiron tarafından 31 Ekim 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fener için kader maçı.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin kader maçı denebilir çünkü ne Hollanda'daki PSV maçı ilk PSV maçı gibi olur ne de Milan İstanbul'daki atmosfere rağmen Fenerbahçe'ye puan kaptırır..Yenerse guruptan çıkar..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Birde alex bu maçta olmadıgı için üzülenler olabilir,

Alex bu maçta yoksa orta sahamız daha önde pres yapacak, daha cok top cevirecek, pas yüzdesi daha cok artacaktır. Yüzdenin artmasının nedeni daha kabiliyetli bir adamın oynaması değil markajdan daha rahat kacan ve pas yapan birisinin oynayacagıdır.

elbette kritik frikik vuruslarında sansımız azalacak ve süper ara gol paslarımız da azalacaktır. eyer Savunmamız forvette başlamazsa bu macı kaybederiz.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 31 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
shalke farklı yenecek bundan adım gibi eminim fenerbahce cok zor duruma düşecek bu maç da tahminim 5-0 veya 5-1 olabilir fenerbahce penaltı dan gol atma ihtimali yüksek

katılıyorum maç 5-3 4-2 6-3 felan bitebilir
Sosyal ağlarda paylaş

çok gzl bi maç olacakç.. schalkeyi zorlicamıza inanıyorum.. en az beraberlik diorum maça ama fenerde alabilir.. kalbimi seninle sarı kanarya al bu maçı gel...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimizi kandırmayalım,
Milan PSV'yi muhakkak yener. Şu anda feci istim üzerindeler.
Schalke'nin Fenerbahçe karşısındaki oyunu Alman ligini takip edenlere göre Schalke'nin son yıllardaki en iyi oyunuymuş (ama tabi Fener'in onları oynatmış olma ihtimali de var) eğer bunu terkarlarlarsa Fenre muhakkak yenilir, üstelik beklenmeyen farklı bir skor da olabilir.
Yok Schalke standart futbolunu oynarsa maç ya golsüz biter ya da Anelka veya Tuncay'ın süpriz ve bireysel bir golüyle 1-1, 0-1 bitebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...