kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalan oldu fener[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dedim abi,çift sarıdan gitçek biri diye belliydi çok fena girdi[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bismillah[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fener bundan sonraki maça adam bulabilirse iyi.Paftan adam çıkarırlar herhalde.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: zamo, 01 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Fener bundan sonraki maça adam bulabilirse iyi.Paftan adam çıkarırlar herhalde. +1[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ne dedim kalcaz 9 dedim kaldik 9 simdi boku yedik daha dur bir kişi daha atılabilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yazık oldu'[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hatta zegnanın hakkını yemiyim,onun fikrine katılmıştım... neyse ya maç gitti gibi artık fark olmasın bari[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Biraz dikkatli dalsın Fenerliler ya :hrr: Türkiye puan kaybedicek :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mac yatti abi artik. Fark yemezsek iyi.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bu tuncaydan hiç bişey olmaz ya ne kdr bencil bi oyuncu bu iki odu yeter artık ya...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Abi Aurellio cok efendi futbol oynardi. Pek kart almazdi. off.. yandik..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 7-1-0 oynasın fener[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya şerefsizim bu Tuncay takıma zarar.Çıksın gitsin nerde oynuyosa oynasın.Hoş takımca dökülüyor FB.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 F.bahçe adına cidden üzüldüm ama şu maç anlatmaya kıvranan özürlüler bi şekilde maymun oluyorlar diye de o kadar seviniyorum. Acaba aynı maçı seyretmiyor muyuz diye düşünüyorum. Spiker olmak yalakalık yapıp insanlara maçı saçma sapan şekilde anlatmak mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tuncay'a vesaire ugrasmasak. Tamam tek gidiyor felan ama. İyi pozisyon aliyor.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fener hakemi cem papila sandı herhalde[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence bu hakem de cem papila kadar hatali kararlar aliyor.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aurelio fb de oynadığı zmn boyunca ilk defa çıkıyor oyundan sanırım. of yaa.Rüştü deyip durmayın ayrıca son halini hatırlamıyor musunz??ooof volkan..düzel hadi nolur..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fark olursa son 5-6 dakkada olur...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 schalkeliler kırıta kırıta oynuyor rakibi küçümsemek iyi değildir[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: RayCharles, 01 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: fener hakemi cem papila sandı herhalde bazı kişilerin kafası hala başka yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bari simdi tartısma yaratmayın.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yukarda gazı sen verdin zaten fenerbahce şimdi de zeytinyağı olma...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fener şu an 8 kişi oynuyor.Anelkayı 2 kişi tutuyor doğal oalrak hiçbirşey yapamıyor.Geri gelip takıma yardım etmesi lazım.Daum bunu akıl edene kadar FB bişi yapamaz.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar