kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalan oldu fener[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dedim abi,çift sarıdan gitçek biri diye belliydi çok fena girdi[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fener bundan sonraki maça adam bulabilirse iyi.Paftan adam çıkarırlar herhalde.[signature][hline]Ethernass
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: zamo, 01 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Fener bundan sonraki maça adam bulabilirse iyi.Paftan adam çıkarırlar herhalde. +1[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Zegna, 01 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ne dedim kalcaz 9 dedim kaldik 9 simdi boku yedik daha dur bir kişi daha atılabilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hatta zegnanın hakkını yemiyim,onun fikrine katılmıştım... neyse ya maç gitti gibi artık fark olmasın bari[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Biraz dikkatli dalsın Fenerliler ya :hrr: Türkiye puan kaybedicek :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mac yatti abi artik. Fark yemezsek iyi.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bu tuncaydan hiç bişey olmaz ya ne kdr bencil bi oyuncu bu iki odu yeter artık ya...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Abi Aurellio cok efendi futbol oynardi. Pek kart almazdi. off.. yandik..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 7-1-0 oynasın fener[signature][hline]-Optimist Style-
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya şerefsizim bu Tuncay takıma zarar.Çıksın gitsin nerde oynuyosa oynasın.Hoş takımca dökülüyor FB.[signature][hline]Ethernass
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 F.bahçe adına cidden üzüldüm ama şu maç anlatmaya kıvranan özürlüler bi şekilde maymun oluyorlar diye de o kadar seviniyorum. Acaba aynı maçı seyretmiyor muyuz diye düşünüyorum. Spiker olmak yalakalık yapıp insanlara maçı saçma sapan şekilde anlatmak mıdır acaba?
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tuncay'a vesaire ugrasmasak. Tamam tek gidiyor felan ama. İyi pozisyon aliyor.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fener hakemi cem papila sandı herhalde[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence bu hakem de cem papila kadar hatali kararlar aliyor.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aurelio fb de oynadığı zmn boyunca ilk defa çıkıyor oyundan sanırım. of yaa.Rüştü deyip durmayın ayrıca son halini hatırlamıyor musunz??ooof volkan..düzel hadi nolur..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fark olursa son 5-6 dakkada olur...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 schalkeliler kırıta kırıta oynuyor rakibi küçümsemek iyi değildir[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: RayCharles, 01 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: fener hakemi cem papila sandı herhalde bazı kişilerin kafası hala başka yerlerde...
wook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bari simdi tartısma yaratmayın.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yukarda gazı sen verdin zaten fenerbahce şimdi de zeytinyağı olma...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fener şu an 8 kişi oynuyor.Anelkayı 2 kişi tutuyor doğal oalrak hiçbirşey yapamıyor.Geri gelip takıma yardım etmesi lazım.Daum bunu akıl edene kadar FB bişi yapamaz.[signature][hline]Ethernass
Öne çıkan mesajlar