Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 işallah fenerimiz alıcak..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Bathory, 01 Kasım 2005 05:05 tarihinde demiş ki: said: Sie, 31 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Şok gol felan yenip cıkmassa belki -1,5 AH(-1EH) olabilir. 7/10 Under 5/10 Dnb Schalke (:D Pick verir gibi oldu) bunların türkçe meali nedir? +1[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: malik, 01 Kasım 2005 14:08 tarihinde demiş ki: bir gsli olarak gönlümüz fbden yana.. [signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Schalke stadı manyak ya keske macı stadda izleye bilseydim. :([signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 01 Kasım 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gonlumuz schalke den yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 haydi schalke haydi schalke haydiii[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yalnız Schalke'yi tutan arkadaşlar rica ediyorum maçtan sonra yenseniz de, yenilseniz de burada olun. Milan maçı sonrası gibi desteklediğiniz takım yenince burada oluyorsunuz PSV maçı gibi desteklediğiniz takım yenilince sırra kadem basıyorsunuz. E haliyle kaybolmayan ezeli rakip taraftarları istiyoruz biz de.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ezeli rakip nerden cikti sen cikartiosun bole seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Umarım Fener yener. Ama Fener sanırım defans agırlıklı bır kadro ıle cıkacak bide Nobre oynarsa Fenerın hali kotu olur bence..Fener yakaladıgını atmak zorunda artık....[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nobre yerine acil forvet alinmali zaten[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ezeli rakip nereden mi çıktı? Sen bu sene mi geldin Türkiye'ye? Ezeli rakip kelimesi GS ve BJK için FB'nin (aynısı diğerleri için de geçerli) kullandığı bir tabirdir. Haliyle FB'li birinin gönlünün Schalke'den olmayacağını düşünerek sen ezeli rakip taraftarısın. Bunu da açıkladım ya... daha ne isterim ben bu forumdan...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Schalke fark atar dicem fenerliler dalacak :) En iyisi demiyim.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Schalke Fark Atar.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 de de kimi tutuyosan tut[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 53 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1-0 fb.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 işallah fener alır maçı heyecanla izleyecem. Galatasaraylıyım. eski avrupa maçları kadar heyecanlı izliyorum valla[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Başarılar Fenerbahçem hadi görelim seni... Dipnot:Eğer shalke yenerse shalkeli olan herkesi zorla benim imzama tıkklattırıcam....[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: CaNNi, 01 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: 1-0 fb. İnşallah....[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bol gollü bekliyorum.çok güzel bi maç olcak herhalde.gönlüm fenerden yana ama 6.hissim ve mantığım schalke diyor.hadi bakalım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 başarılar schalke[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 schalke gol gol gol[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 basarilar fenerim guldur yuzumuzu kabart gogsumuzu[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Beraberlik ağır basıyor ama her türlü sonuç çıkabilir bu maçtan.Daum yine bir dahilik yapmazsa Alexin yokluğunda iyi pas dağıttırabilirse takıma Fenerin şansı olur. Benim gönlümden geçen 2-0 Schalke.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 4-1 Schalke Kuranyi 2,Lincoln,Sand Anelka[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alex in olmayışını avantaj olarak değerlendirenler var fakat alex in olmayışı fb nin en çok gol bulduğu duran top organizasyonlarının iflas etmesi demek ama fb nin en byük şansı schalke 04 ün sepet kalecisi olacaktır fakat yine de schalke bu maçı kazanır[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar