Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zegna da hakeme serefsiz dedi bi kac sayfa once imam osurunca cemaat siciyo.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 9 kişi bile olsa çok güzel oynadı bence takım. ah o kırmızı kartlar olmasa ahhh...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya bi de şanssızlığımıza hep artık patlama yapması gereken takımlarla karşılaşiyoruz. Schalke herşeyini koymak zorundaydi ve ilk 30 dakika estirdi, 1-2 piyangodan pozisyon harici birşeyimiz yoktu. Milan'da PSV'ye yenildi işi zora zoktuğu için hayvani asılcak maça. Onlara karşi bizim patlama yapmamiz lazim artik.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya birde maç oynanıyorken daumu gösteriyor yok ısınan futbolcuları gösteriyor 1-2 pozisyonu kaçırdık o yüzden zaten stres var iyice sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fenerbahce bu ne yapacağı belli olmaz milanada patlayabilir, hiç bişi belli olmaz.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya kameralar zaten iğrençti.. TSL'yi özletti, kafayi yedirdi.. Almanlar bu işi hiç beceremiyormuş demek, tepede bile kamera var ama yönetmende iş yokmuş. edit: hata ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 01 Kasım 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hakem maçı katletti. Halil Altıntop hayatında oynamadığı topu oynadı, milli takımda böyle oynamıyor. 9 kişi ile fenerbahçe hücumda çok zayıf kaldı sadece Anelka bişey yapamadı (top gelmedi hepsi havadan) Fenerbahçe Milan maçını mutlaka alması lazım ama çok çok zor.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 schalke almanyada nasıl zirveye oynuyor anlamıyorum ben hayatımda böyle aptal bi takım görmedim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: -Wissy, 01 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 01 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: bu şerefsiz hakem milli takımıda yakar , 9 kişiyle bu kadar ne bekliyonuz Pardon ne gibi serefsizlik? Hakaret etmek de ne zamandir serbest bu forumlarda? Simdi ben de sana serefsiz desem sorun yok mu yani? hakaret edilecek adamlar bellide aslında , yeri burası değil sende iyi biliyorsun... hakeme lafın gelişi şerefsiz dedim herkesten özür diliyorum , şimdi gidip dilime biber sürcem ahahah[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Böyle maçlardan sonr aFutbol bölümüne yorum yapmaya gelen tarafsız biri olarak söylemem gerekirse; İlk yarıyı seyretmedim son 10 dakikasına kadar öncelikle söyleyeyim ve babamın dediğine göre ilk yarı Schalke şiir gibi oynamış Fener'i ezmiş.2. yarıda ise oyuna Schalke olmasına karşın bir şey beceremediler.Tahminimce skora yattılar.2. yarı oyunu ile bence maç Fener'in hakkı idi ama ilk maçın şansını aldılar... Hakem gayet iyi yönetti.Türkiye'de rahatça yaptıklarını Avrupa'da yapamıyorlar tabii alışkanlık işte.Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Papila yok orada... Ayrıca şu Fener'i bitiren adamlar Anelka ve Appiah.Bu adamlar sırf taraftar kandırmak için aldılar birde üstüne oynatıyorlar.Şu ikisi yerine başkaları oynasa kesinlikle Fener Avrupa'da yenilmez.Anelka balta adamın boş pozizyonu öldürdüğünü gördüğünüz.Bitmiş bir futbolcu.Aynı şekilde Appiah'da.Juventus elden çıkartmak için Fener'a kakaladı geldi bitmiş futbol hayatını Fener'de sürdürüyor. Maç boyunca sadece Tuncay oynadı ve benim Fener'de ve Türkiye'de en sevdiğim futbolculardandır.Biraz adiye kaçıyor ama çok iyi ve bence Alex'ten daha çok işe yarayan bir futbolcu.Alex mi Tuncay mı deseler kesinlike Tuncay derim...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 patos hakem filan degilim ben , moderatorum bilgine. FUTBOL konusuyoruz burda , cici kiz oyunu degil. VE evet turkiyenin her yerinde oldugu gibi FUTBOL konusurken HAKEMLER lehinde yorumda bulunulabilir. ve "Serefsız Hakem" gayet sık kullanılan bi terim. Sirf tartisma yaratmak icin ugrasmayin. Bu maci yoneten yan ve orta hakemler , tuncaya verilen sari kart ve appiahin ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt verdikleri icin bana gore "serefsizdir".[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cl de şalkerasyon kurulmuş yaw YÖNETİM İSTİFA YÖNETİM İSTİFA azuhauh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 avrupanın en büyük 6 . takımına büyük geçmiş olsun yavaş yavaş yabancı hakemlere alışın bak nasıl fark ediyo .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hakem bence gayet düzgün yönetti maçı hiç hakeme laf söylemeyin... iyi direndiniz ama nereye kadar artık bence fenerin şansı kalmadı bu grupta dua etsinler de uefaya katılabilsinler o bile zor bence artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir insana serefsiz demek bu kadar kolay. ve legal bisi yani? sirf hakem oldugu icin. tartisma yaratiyorum? evet yaratiyorum, zegna kiniyorum seni. aferin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet patos , aynen oyle. Sirf hakem oldugu icin degil , verdigi hatali kararlar yuzunden. Inan bana senin beni kinaman beni zerre ilgilendirmiyor acikcasi , tartismamizinda bir mantigi yok. [signature][hline]4 8 15 16 23 42 [Bu mesaj Zegna tarafından 01 Kasım 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya kusura bakma sana karşı hiçbir art niyetim yok da saçmalıyorsun şu an bence sinirli olduğun için diye düşünüyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 01 Kasım 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hakeme şerefsiz diyenler banlansaydı forumdan heralde bir çoğumuz burda olamazdık...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Aziz Yıldırıma edilen hakaretleri , küfürleri çıkarsam şimdi sayfalar yetmez konuşturmayın beni.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aziz yıldırım'ın akrabası mısın sana ne ona edilen küfürlerden o zaman hakeme ediliyorsa aziz'e de edilir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 01 Kasım 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sana gore verdigi hatali kararlar. sende bi nevi hakemsin demistim hatirlarsan. sende burada hatali kararlar veriyorsun, hatali dusuncelerin var su an oldugu gibi. her insan isinde hatali olur ama serefsiz olmaz. kimseye serefsiz demeye kimsenin hele buranin yetkilisi olarak senin hakkin yok.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hakemmi katletti bu maçı nası bi yorum o ya ilk yarı da adamlar yardır yardır geliodu ikinci yarı şalke ne aptal bi takım şımardımı naaptı anlamadım 9 kişi takıma hücum etmeyi beceremediler bi tane yeseler taraftar ne ederdi kim bilir neyse fenerin işi artık iice zor[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fortinbras, 01 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: hakem bence gayet düzgün yönetti maçı hiç hakeme laf söylemeyin... iyi direndiniz ama nereye kadar artık bence fenerin şansı kalmadı bu grupta dua etsinler de uefaya katılabilsinler o bile zor bence artık... 2 saat önce böle demiyodun :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bakin arkadaslar , Futbolun nasil bir oyun oldugunu , hakkinda hangi tur yorumlar yapildigini biliyorsunuz hepiniz. paticik forumlarinda futbol bolumunde , uyeye kisisel hakaret , takimlara yuksek derece hakaret yasak , ayrica bos yere polemik yaratmakta yasak ve cezaya tabi tutuluyor. Fenerbahce-Gaziantep macinda , kaciniz bu hakem satilmis tarzinda mesaj attiniz acaba? Kacinizin mesajlari silindi? Hemen hemen hic. Sizin yaptiginiz hakeme "serefsiz demek" degilmi? Burda yeri geldiginde ılımlı yaklasmaya calısıyoruz , ve sınırlı fılan degılım acıkcası. futbol bolumunde tuttugunuz takımın hakkını yedıgıne ınandıgınız bır hakem hakkında "serefsız" yorumunu kullanabılırsınız evet. fakar daha agır laflar kullanamazsiniz. "serefsiz" kelimesinin kullanılmasının tek nedenide hakemler hakkinda sıkca kullanılan bir tabir olmasidir. Eger gercekten bu durumda bir yanlis oldugunu dusunuyorsaniz , [email protected] , inanin gereken yapilir. Ne kedi ne blackrose ne de nefr benim akrabam kardesim degil herturlu yaptirimida benim ustumde uygulayabilirler.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya of yaptiginiz tartişmaya bakin.. aşik misin adama? hayrani misin? niye savunuyosun, çok büyük "hakaret" etmişler gibi konuşuyosun. Hayatın boyunca hiç mi .bne hakem veya "Ualan ben böle hakemin var yaaa... " gibisinden cümleler kurmadın. Kurmadıysan zaten futbolu pek severek izlemediğini iddia ederim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 01 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar