Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tamamen bunalım aşırı yardımınıza ihtiyacm war.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

said:
Fransuxa, 03 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
he bu arada p.tesi günü dogum gunu warmıs benıde davet edıcekmıs bakalım nolacak :)

Umarım salaklığını bir adım daha ilerletip o doğumgününe gitme hatasına düşmezsin...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 03 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
said:
Fransuxa, 03 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
he bu arada p.tesi günü dogum gunu warmıs benıde davet edıcekmıs bakalım nolacak :)

Umarım salaklığını bir adım daha ilerletip o doğumgününe gitme hatasına düşmezsin...

yok mrk etme ben bu işi bi terbiyesizlik olarak aldım bi kere mrk etme.[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gitmelisin doğum gününe.
O doğum gününe gitmemek apaçık "yıktın beni, darmadağın ettin yüzüne bakamıyorum" demektir.
Git doğum gününe ama kendine sahip çık, duygusuz hissiz bir maske varmış suratında gibi hiç bir şey belli etme, bu aşk olayının bittiğini geride kaldığını göster.
Basit, normal küçük bir hediye alıp ver, doğum günü boyunca insanlarla takıl, kısaca doğum gününü kutlayıp ayrıl ancak bir uğraman lazım en azından bence.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta arayıp niye gelmedin diye sorarsa (benzer bir durum, yani olay benzer değil de yine böyle bir nedenden dolayı bayağı sağlam kazık yemiş bir arkadaşa kız d.gününe çağrınca gelmedi diye sebep sormak için telefon açmıştı sana da olabilir) "gelmem mi gerekiyordu" gibi imalı cümleler falan kullan derim. Tabii o anda heyecanı falan zaptetmek zor olur çünkü bir anda kızı silip böyle soğuyamazsın ama yaparsan da hatasını yüzüne vurmuş olursun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 03 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
tony_montana, 03 Kasım 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
fran takma kafana kanka bi kız için hatta hiçbi kız için kendini bu kadar üzmeye yıpratmaya değmez unutma bunu

Bu lafı söylemek dışarıdan biri için çok kolaydır. Ben de arada söylerim çok kişiye, arada da bana söylerler ve aradaki farkı biliyorum. Buna rağmen arada derim ama hakkaten hiç kolay değil içeriden bakınca.

@fran: Ben olsam gitmezdim bu hareketlerden sora doğumgününe.

iyi de hakkaten değer mi uzaktan ya da olayın yaşayan biri olarak ve o kızı kafasına çok takıp çok düşünüp de elde edebilen biri var mıdır acaba[signature][hline]GALATASARAY

said:
Antimodes52, 03 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Bence gitmelisin doğum gününe.
O doğum gününe gitmemek apaçık "yıktın beni, darmadağın ettin yüzüne bakamıyorum" demektir.
Git doğum gününe ama kendine sahip çık, duygusuz hissiz bir maske varmış suratında gibi hiç bir şey belli etme, bu aşk olayının bittiğini geride kaldığını göster.
Basit, normal küçük bir hediye alıp ver, doğum günü boyunca insanlarla takıl, kısaca doğum gününü kutlayıp ayrıl ancak bir uğraman lazım en azından bence.

Abi sen,ben yaparız da bu olayı, adamın ilk aşkıymış, sence o kadar soğukkanlı olabilir mi?

Benim ilk seferimde böyle bir olay olsaydı, dayanamazdım herhalde...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, ilk aşkta yapılmaz, ha kız soradan mutlaka soracaktır ya telefonda ya okulda vs "ya niye gelmedin" diye, o zaman da dediğim gibi bir cevap verir "gelmem mi gerekiyordu" diye, ve soğukluğunu göstermek için illa d.gününe gitmeye gerek yok ki. Daha sonradan okulda vs de gösterir olayın geride kaldığını ve hem kendisini kasmak zorunda kalmaz daha az acı çeker hem de gününü başka bir şeye ayırabilir. (Ha gitmese de günü telefon başında kızdan tel. bekleyerek geçirecek bence o ayrı ;) İlk aşksa kaçınılmaz..)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 03 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum gününe gitmemen, aradığında imalı konuşman falan bunlar hep onu galip çıkaracaktır bu olaydan.
Her insan ilgiden, değer verilmekten hoşlanır.
Bu kızın sana karşı duygular beslemediği apaçık ortada, ancak her insan gibi, kendisine değer verilmesinden, sevilmekten hoşlanıyor.
Senin doğum gününe gitmemen, imalı imalı konuşman, arkadaşlarınla bu konuyu tartışman falan hep ona "seni seviyorum ama bir şey yapamıyorum, yaktın beni" mesajı ileticektir, bu da onun hoşuna gidecektir, sonunda ilişki öyle bir hal alacaktır ki, o sana 2 yüz verip senin yüzünü aydınlatacaktır, karşılığında ise sen 10 gün onun peşinden koşacaksındır.
Bence bunun olmasına izin verme, şu an, şu saniye buna bir son ver, güzelce giyin, en mutlu, şen şakrak tavırlarınla o doğum gününe git, belli bir mesafeyi koruyarak ancak dostça bir tavırla doğum gününü kutla, fazla kalmadan da git, açıkça her şeyin bittiğini, hayatına devam ettiğini göster. Onu en çok şaşırtacak hamle budur şu anda.
Yoksa herkes bayılır çıkmadan peşinden koşturacak birinin olmasını, ona trip atıp durmasını vs.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm kendine güvenebiliyosan, kızı erkek arkadaşıyla yanyana görme ihtimali tüylerini diken diken etmiyosa, kısacası her ihtimale hazırlıklıysan ve soğukkanlı davranabileceğine eminsen git tabii... Ama dediğim gibi, dellenip doğumgünü pastasını kıza -kafasını bastırarak- yedirme veya tuvalete koşup ağlama ihtimalin oldukça yüksek...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ortada cok ta garip bir olay war erkek arkadası olacak olan cocuk oraya gelemez babası vurur onu babası annesi sulalesı kım war kım yok benı cok sevıyo vede annesı benım ona karsı besledıgım duyguları bılıyodu onun yanıdna imalı imalı sözler falan sölüyodu ay ne cici cocuk fln diye[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth'un dediği gibi, kendine güvenmeye bağlı bir şey.
Oraya gidip de yerlerde sürünerek kızın erkek arkadaşının yanında ağlamak da var kendini tutamayıp, ki öyle bir şey olursa yerin dibine batarsın en kötüsü olur.
Ancak kendini tutabileceğine inanıyorsan en güzeli doğum gününe gidip dediğim gibi davranmaktır. Trip atmakla vs. olmaz bu işler çocuk değilsiniz artık yetişkin insanlar gibi davranmak gerekir bazen.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hiç kankan falan bi kız yok mu? Madem gideceksin ve bunları kaldırabilirim diyorsun, kıza telefonda "ya bi arkadaşımı da getirebilir miyim" de, o da zaten şüphelenecektir falan ama hayır diyemez kolay kolay. Sora kankan ve tanımadığı bi kızla git "çok samimi bir imaj" çiz, kanka kıza da yemek ısmarlarsın rolünü hakkıyla oynarsa :)

Ama bu da çok fazla yapmacık olabilir o zaman da yine yıkılmış imajına gelir ki dozajı ayarlamak çok zor... Valla işin zor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 03 Kasım 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaş varmış gibi falan kandırmacaya gerek yok.
Soğukkanlılığını koruyup, mutlu ve bu olayların üstesinden gelmiş bir tavır takınması yeterli olur.
%99 kızın erkek arkadaşı gelecektir zaten, kızın istediği de seni ve erkek arkadaşını aynı ortama sokarak kendi üstünden olaylar dönmesini sağlamak.
Sen de hiç bir olay çıkarmayarak ve hiç bir değeri yokmuş gibi sakin davranarak ona her şeyi açıkça göstermiş olacaksın.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Git peynirciden bir kilo kaşar peyniri al, hediye paketi yaptır kıza verirsin d.gününde herkesin ortasında dicem de fazla mı olur hm, eski lise ortamımızdan tecrübeleri hatırlamaya çalışıyoruz... düşüniyim ben biraz daha..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 03 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Git peynirciden bir kilo kaşar peyniri al, hediye paketi yaptır kıza verirsin d.gününde herkesin ortasında dicem de fazla mı olur hm, eski lise ortamımızdan tecrübeleri hatırlamaya çalışıyoruz... düşüniyim ben biraz daha..

muhahahaha evet evet kaşar peyniri fikri bomba:D
şaka bi yana bence hayatınnı devam ettiğini illa doğumgününe giderek göstermene gerek yok okulda tenefüste aynı ortamda bulunabileceğin pek çok yerde hayatının devam ettiğini kıza çok rahat gösterebilirsin[signature][hline]GALATASARAY

tony ile cok guzel bısey konustuk demın sımdı oraya gıdınce kız arkadaslarınla konusup bana bakıp kıkırdasmalar flaan olabılır dedı ben dedım hmm cagırıcagı arkadaslarının cogunu gecen sefer onlara gıttıgımde onlarda ordaydı ve %90 ı telefon numaramı ıstemıstı ondan şimdi böle bi durumdada ne olur aslında ?![signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...