reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 merhaba arkadaşlar, web sitesi tasarımı için tutorial,ders vs. bulabileceğim adres biliyormusunuz ? yada indirebileceğim bir yer.. şimdiden teşekkürler[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hangi dili öğreneceğine bağlı.. eğer yeni başlıyorsan ilk başta temel dil olan html öğren derim.Daha sonradan ASP, PHP gidersin.Ama kesinlikle ilk başta html'i öğrenmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Burdan yardım alabilirsin[signature][hline]30 saniyenizi ayırarak şu linke tıklayıp sadece mail gönderiniz ve telekoma karşı olan protestoda yardımda bulunun. Sadece 30 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben frontpage ile düzenlemeyi düşünüyorum, sanırım daha kolay olur.. daha sonra daha komplex programlara geçiş yaparım heralde.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Masteis, 02 Kasım 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Burdan yardım alabilirsin bu arada site için teşekkürler ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: reyou, 02 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki: ben frontpage ile düzenlemeyi düşünüyorum, sanırım daha kolay olur.. daha sonra daha komplex programlara geçiş yaparım heralde. front page'de bi yerden sonra yetersiz kalıcak.Dinamik web sayfaları oluşturmak istioyorsan html ardından php veya asp derim.[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 www.ceturk.com tüm bilgisayar mühendislerinin buluştuğu çok güzel bir site gerek forum gerek makale olarak aradığını bulursun büyük ihrimalle[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: reyou, 02 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki: ben frontpage ile düzenlemeyi düşünüyorum, sanırım daha kolay olur.. daha sonra daha komplex programlara geçiş yaparım heralde. frontBey kafasina gore koda koda ekler soliyim ilerde kil olursun[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bboz.nom.tr vardı ben html'i ordan öğrenmiştim süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 w3 schools html xhtml css guzel bi site biraz ingilizce gerektiriyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gerab, 02 Kasım 2005 11:54 tarihinde demiş ki: www.ceturk.com tüm bilgisayar mühendislerinin buluştuğu çok güzel bir site gerek forum gerek makale olarak aradığını bulursun büyük ihrimalle güzelmiş bu site, bilmeyen arkadaşlarda girsin baya güzel hazırlamışlar.. teşekkürler :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.aspxcode.com[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar