Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimi Alırdınız?

eXe

Öne çıkan mesajlar

said:
eXe, 02 Kasım 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
Ben de lap die cevap olarak Hayalimdeki kişiyi dedim ama soyle birşey varmış. %100 olarka dusunursek bu soruya sadece %1 kısım olan kişi cevabı "arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür bende hayalimdeki kişi ile yagmurun altında otobus duragına kadar yururdum demiş" %90 lık kısım ise doktoru alırdım %9 kişi ise yaşlı bayanı demiş.

Demekki bu sorunun yöneltildiği kişilerin %99 u, karşı cinse karşı bişiy hissetmio... Yada patronun gözüne girmek için sallamışlar:D

Ben şahsen hayallerimdeki kişiyi alırdım.
Yaşlı teyzeye bişi olursa doktor orda müdahalesini yapabilir dimi?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi....
Beni ölümden kurtaran doktorun yağmur altinda ne işi var? Benim hayatımı kurtardı ise işinde başarılı ve akıllı olmalı.Başarılı ve akıllı doktorlar yağmur altında dolaşmazlar. Acil durumlarda ise ambulans çağırılar. Burada bir sorun var.Gelelim yaşlı teyzeye...Yağmurlu havada neden dışarı çıkmış? Niye ve nasıl ölmektedir? Ölmekte olduğu nasıl anliyoruz? Kesinlikle kendine "ölmek üzereyim" süsü vermiş babaanne kılığına girmiş hasta ruhlu bir katildir...
Hayalimde insan ise bir BWM 3.18i kullanmaktadır ve yağmurda ıslanmaz...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
Sosyal ağlarda paylaş

cevapları okumadım da
şöyle bişi olmsı lazımdı

arabayı doktora veririm yaşlıyı alır götürür kızda benim hayatımın aşkı olduğu için başbaşa kalırız hem yağmur romantik fln
böyle bişiydi galiba[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
Hayalimdeki kişiyi alırım valla :9
Doktor zaten işini bitirmiş beni kurtarmış, yaşlı amcanın zaten ne ömrü kalmışki ama ben hayalimdeki kişi ile bi ömür yaşarım. Ayrıca bu soruyu soran patronuda bi güzel döverimki bir daha böyle salak sorular ile insanları sınıflandırmasın.

hayalındekı ya erkekse :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

öhöm...doktora arabayı verirdim kadını hastaneye götürmesi için hayallerimin kadınıyla durakta yanlız kalırdım
edit:tabiki benden önce söylenmiş[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...

[Bu mesaj Malruthion tarafından 02 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
doktoru alırdım, adam benim hayatımı kurtarmış. diğer ikisi ne b*k yerse yesin banane bana bi faydalarımı var...

çok yanlış bı düşünce doktor onu yapmak zorunda zaten[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...