Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Mr_Hand, 02 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: demek ki neymiş, o taktiklerle çoluk-çocuğa karışıyormuşuz... karar sizin :D :) bu bakımdan hıc dusunmemıstım.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: eXe, 02 Kasım 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Ben de lap die cevap olarak Hayalimdeki kişiyi dedim ama soyle birşey varmış. %100 olarka dusunursek bu soruya sadece %1 kısım olan kişi cevabı "arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür bende hayalimdeki kişi ile yagmurun altında otobus duragına kadar yururdum demiş" %90 lık kısım ise doktoru alırdım %9 kişi ise yaşlı bayanı demiş. Demekki bu sorunun yöneltildiği kişilerin %99 u, karşı cinse karşı bişiy hissetmio... Yada patronun gözüne girmek için sallamışlar:D Ben şahsen hayallerimdeki kişiyi alırdım. Yaşlı teyzeye bişi olursa doktor orda müdahalesini yapabilir dimi?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdi.... Beni ölümden kurtaran doktorun yağmur altinda ne işi var? Benim hayatımı kurtardı ise işinde başarılı ve akıllı olmalı.Başarılı ve akıllı doktorlar yağmur altında dolaşmazlar. Acil durumlarda ise ambulans çağırılar. Burada bir sorun var.Gelelim yaşlı teyzeye...Yağmurlu havada neden dışarı çıkmış? Niye ve nasıl ölmektedir? Ölmekte olduğu nasıl anliyoruz? Kesinlikle kendine "ölmek üzereyim" süsü vermiş babaanne kılığına girmiş hasta ruhlu bir katildir... Hayalimde insan ise bir BWM 3.18i kullanmaktadır ve yağmurda ıslanmaz...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cevapları okumadım da şöyle bişi olmsı lazımdı arabayı doktora veririm yaşlıyı alır götürür kızda benim hayatımın aşkı olduğu için başbaşa kalırız hem yağmur romantik fln böyle bişiydi galiba[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Absolut doğru demiş. Yaşlı teyzeye birşey olursa doktor baksın banane. Ben hayatımın kadınını alıp kaçardım. Hergünmü buluyoruz kardeşim :-)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 açıldı yavvv..ben senin alnını karışlarım[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yani doktor zaten iyileştirsin orda yaşlı teyzeyi madem doktor. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tabiki hayalimdeki insanı ahhh :(((([signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3 defa korna çalar sonra giderim veya benzin parasını vereni alırım[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hıımmm hatun derdim heralde[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla ben ilk olarak süphelenirdim, Adriana Lima'nin ne isi olabilir gecenin bi yarisi yagmurda disarida yaninda hayatimi kurtaran doktor ve bi yasli kadinla? : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Absolut, 02 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Hayalimdeki kişiyi alırım valla :9 Doktor zaten işini bitirmiş beni kurtarmış, yaşlı amcanın zaten ne ömrü kalmışki ama ben hayalimdeki kişi ile bi ömür yaşarım. Ayrıca bu soruyu soran patronuda bi güzel döverimki bir daha böyle salak sorular ile insanları sınıflandırmasın. hayalındekı ya erkekse :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayalimdeki kadını alırdım çok gelmk isteyen olurs bagajda yer var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi arabayi toktora verrim yanaında olcak olan kisiyi koyarim yollarim hastaneye bende hayatımın askıyla yanlız kalırım hekres mutlu olur[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Absolut, 02 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Ayrıca bu soruyu soran patronuda bi güzel döverimki bir daha böyle salak sorular ile insanları sınıflandırmasın. + avagadro[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 doktoru alırdım, adam benim hayatımı kurtarmış. diğer ikisi ne b*k yerse yesin banane bana bi faydalarımı var...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öhöm...doktora arabayı verirdim kadını hastaneye götürmesi için hayallerimin kadınıyla durakta yanlız kalırdım edit:tabiki benden önce söylenmiş[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... [Bu mesaj Malruthion tarafından 02 Kasım 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2)Ölmek üzere olan bir yaşlı kadın,[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kadın ölüyo zaten, arabana alsan nolucak iyileşicekmi birden?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: SweetShadow, 02 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Ben basar giderdim.. hayatın onun için tekdüze geçecek olan tiplerdensin biraz macera yaşamayı öğren :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hocam ( cok da soz weremem amma ) galiba dokturu alırdım[signature][hline]kosuyordum aklıma otopark kokusu geldi. And then there was silence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de taraflı olcak ama doktoru alırdım :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimseyi almazdim.gitsin kendi arabalarina binsinler.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: doktoru alırdım, adam benim hayatımı kurtarmış. diğer ikisi ne b*k yerse yesin banane bana bi faydalarımı var... çok yanlış bı düşünce doktor onu yapmak zorunda zaten[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yapmak zorunda ama sonucta mesleğin önemını wurgulamak ıstemış hayatını kurtarmıo mu sonucta??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar