eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar Öncelikle daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben yinede yazıyım. Şimdi bir tane arabanız var arabanız sizle beraber 2 kişilik bir araba.Hava yagmurlu gök gürlüyor felan.Yolda 3 kişiye rastladınız.Bunlardan ; 1)Sizi ölümden kurtaran Doktorunuz, 2)Ölmek üzere olan bir yaşlı kadın, 3)Hayalinizdeki kişi. Kimi Alırdınız Arabaya? Not : Bu soru bir şirkete işe girmeye çalışan kişilere sorulmustur.Cevabını daha sonra vereceğim.[signature][hline]seT By eXe
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ilk atlayana ödül var :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 LoL :)[signature][hline]seT By eXe
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2 numarayı alırdım.[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
cenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür biz de hanımla başbaşa kalırız (elbette daha önce açıldı :-) )[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 02 Kasım 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bilmiyordum valla :P[signature][hline]seT By eXe
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: cenin, 02 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür biz de hanımla başbaşa kalırız (elbette daha önce açıldı :-) ) tüh geç kaldık :)[signature][hline]darkening
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayalimdeki kişiyi alırım valla :9 Doktor zaten işini bitirmiş beni kurtarmış, yaşlı amcanın zaten ne ömrü kalmışki ama ben hayalimdeki kişi ile bi ömür yaşarım. Ayrıca bu soruyu soran patronuda bi güzel döverimki bir daha böyle salak sorular ile insanları sınıflandırmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya doktor arabayı alıp hastayı goturcegini soleyip yarı yolda hastayı arabadan atıp giderse:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
cenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hipokrat var abi çarpılır valla[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben de lap die cevap olarak Hayalimdeki kişiyi dedim ama soyle birşey varmış. %100 olarka dusunursek bu soruya sadece %1 kısım olan kişi cevabı "arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür bende hayalimdeki kişi ile yagmurun altında otobus duragına kadar yururdum demiş" %90 lık kısım ise doktoru alırdım %9 kişi ise yaşlı bayanı demiş.[signature][hline]seT By eXe
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: cenin, 02 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: arabayı doktora veririm o hastayı hastaneye götürür biz de hanımla başbaşa kalırız (elbette daha önce açıldı :-) ) ödül mödül yok kardeşim kandırmışlar seni :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 doktorla yasli kisiyi arabaya atip - bu davranisi hayallerdeki kisiye gostererek yapmak onemli- hayaldeki kisi canlisiyla basbasa yagmur altinda bir yuruyus yapardim, sonucta zature olup, hastanede doktor ve yasli kisiye katilip mutluluk cemberini olusturur hepimiz mesud - veya mesut cikartamadim sincik- bahtiyar ve mutlu olurduk.[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayattada arabamı vermem doktora falan hem onu yapınca hayalindeki kız sana "hıyar beni alsaydında engin denizlere yelken açsaydık bu yağmurda dana gibi kalacağımıza" dese ne dicem. Ama sefkülüm aşk meşk mi dicen? Alırım kızı arabaya basar giderim doktor ile yaşlı teyze tencere kapak olsunlar işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben basar giderdim..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Absolut, 02 Kasım 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Hayattada arabamı vermem doktora falan hem onu yapınca hayalindeki kız sana "hıyar beni alsaydında engin denizlere yelken açsaydık bu yağmurda dana gibi kalacağımıza" dese ne dicem. Ama sefkülüm aşk meşk mi dicen? Alırım kızı arabaya basar giderim doktor ile yaşlı teyze tencere kapak olsunlar işte. +1 :)[signature][hline]seT By eXe
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 alırım hatunu arabaya.yaslı teyze yeterı akdar yasamıs bırazda bız yasayalım.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ama tabi yol yordama gore alamam sizi diceksin. kızın yanında durup hemen alıcan arabaya ,aaa bak size yer kalmadı hemen kızı bırakıp gelicem bi yere ayrılmayın dicen basıp gidicen. Daha sonra ise kıza sefkülüm senden ayrılmak bana ölüm gibi bırakamam seni diyip geride gitmeyecen, hemen eve gidip jakuziyi doldurucanki üşümüş kızcagız ısınsın. :) Evet bugun ankaraya geri gidiyorum şantiyeden, son bekar saatlerim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ^^ Absolut ucakla don bılet parasını ben verecem.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
cenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi herif böyle ne cevizler kırmış baksana taktik yol yordam hepsi var bir de duygu sömürüsü filan :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 02 Kasım 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Havlayan köpek ısırmaz :) bizimkisi züğürt tesellisi işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ısırmaz da çetenin gerisi de havlıyo lider yüzünden bea :P ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Absolut coluk cocuga karısalı cok oldu bıze taktık verıyor okadar. :)[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben hayalimdkei kişiyi alırdım. Doktor beni bi kere kurtarmış zaten, kadın da ölüyo kurtaramam.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 demek ki neymiş, o taktiklerle çoluk-çocuğa karışıyormuşuz... karar sizin :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Kasım 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar