xieon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Evet başlık doğru burda her gün "jedi olmanın yolları" gibi başlıkları açan kişilker oluyor. Onlara bir sözüm yok ama gerçekleri açıklayım sizden jedi falan olmaz istesenizde iyi bir jedi şu anki durumda asla olmazsınız siz saniyormusunuz ki jedi olmak için village görevlerini yapmak çok zor ve yorucu asıl herşey jedi oldukdan sonra başlıyor. Corbantisden bazi arkadaşlarımdan biliyorum jedi oluyorlar crystal daha ne işe yarar bilmiyorlar crystalin varmi hiç diyorum yok diyor ama bi bakiyorsun üstünde jedi padawan title. Sonra gidiyorlar 300-400 dps arasi zar zor bir ls yapiyorlar onla gidip MO da ışık gösterisi yapiyorlar sonra bhlar gelip onları kesince bhlar çok güçlü diyorlar. Jedi olanlarin ne kadardır oynadıklarına bakiyorum 180 günlük jediler dolaşıyor ortada sonra bana soruyoz death watch bunker neresi ne işe yarar sonrada ben orayı sololarım diyor. Daha oyunu doğru dürüst bilmeden jedi oluyorsunuz o zaman benim size söylüycek bir sözüm var size gelen BH lara helal olsun tüm bunları hakkediyorsunuz artik biktim her gün oyuna başlıyan adamin ilk bh olmasından arkasındanda jedi kasmasından oyunda soğudum iyice en son HUN guildine baktığımda neredeyse 20den fazla jedi vardı diyebilirim. Ben jediliği 380. günümde falan açtım bilerek o güne kadar bile kasmamıştım hatta açınca ilk 3 hafta sırf architect karakterimle uğraştım jedilik kasmakdansa gidip balık tutmayı tercih ettim. Bence bırakın jediliği boş iş bunlar istesenizde beceremezsiniz(ciddiyim sabah akşam kassanız bile çok zordur jedilik) hatta ben bile oyuna yeniden başladığımda tüm skillerimi surrender etmeyi planliyorum yada jedi destekli bir template yapmayı. Şimdi bazılarınız kızabilir fakat bu dediklerim acı gerçekler.[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yahu siz inatla bu oyunu hangi mantıkla oynuyosunuz? Hadi bi oyunu seversiniz bağlanırsınız ama adamlar zorla sizin elinizden aylık düzenli para alıyolar karşılığında ne var? Bağlantı problemleri, stabil olmayan serverlar, buglar, düttürük combat sistemi. Deseniz ben star wars hayranıyım, eh wow da bile swg den daha çok star wars atmosferi var yahu. Gözü kapalı tüketmek böyle bişey olsa gerek. Tepki mekanizmanızı çalıştırın biraz. (Konuyu açan arkadaşa değil tepkim genel olarak swg oynayamayı sürdürenlere söylüyorum)[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne kadar haklısın xieon ; 5. aya girdim ve daha 2 hafta önce jedi kasmaya başladım.neden dersen; oyuna başladığımda FrF 'deki arkadaşlara,kando'ya ve buraya hep demiştim.Asla Jedi olmayacağım diye.Bana göre oyuna başladığı gibi Jedi kasmak özentiliktir.Peki niye Jedi kasıyorum ? M Rifle karakterim var iyi hoş güzel ama yapılacak şeyler çok sınırlı.Ama bir Jedi'yin listesine baktığınızda oyundaki her şeyi kolaylıkla yapabiliyor.Jedi olmaya bu yüzden karar verdim... 5 ay yeterince oyunu öğrendim sanıyorum.Hala bilmediğim dolu şey var ama en azından lamerler gibi değil... Zaten oyunu oynayanların yarısı ezik.Dün Fort Krayt'ta 60 lvllik jedi belli yeni olmuş temp kasıyor... Kando'yu çağırdım grupta yer vardı söyle alsınlar dedim.İnvite please ,invite me yazdı.Adam da buna sinir oldu galiba ilk grup liderliğini aldı sonra kandoya küfretmeye , bir problemin mi var kando vs. demeye başladı.Kando'da improved spray'i çaktı hepsiin peşine lair'i boşalttı küfretti çıktı.Ardından bende... Salak Jedi olmuş hava atıyor.Ezik daha oynamayı bilmiyordu Aoe'yi biz öğretmiştik gruptan önce... Yazık... Ben devlerin yerinde olsam tazminat karşılığı tüm Jedileri resetlerdim.Guardian ve Masterlar dışında tabii :) Onları yapan zaten kraldır yazık olur :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hehe güldürmeyin swg de ne kadar sorun olsa da wow swg nin yanında kıytırık kalır.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bir hevesle iki village görevi yapıp daha jedi tempi bitirmeden sıkıldım. Konsepti kullanamayan yapımcılar düşünsün artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sorundan bahsediyosanız hiç bi şirket blizard kadar berbat olmaz ilgi fln hiç bişi 4 gün oyuna giremediyim oldu öyle sorunlar oluyo soe ile biliz karşılaştıralamaz bence blizard ezik kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya arkadaşlar birazda şuna veriyorum aslında; Soe'nin elinde Matrix Online ve Everquest 2 var.Swg oyuncular gözünde eskidi artık.Matrix Online , Everquest2 ye daha çok player kayıyor ve ilgi doğal olarak orada yoğunlaşıyor... Matrix Online oynayan bir iki arkadaşım var ve gayet memnunlar.Bilemiyorum ama Soe 'ye fazla şuç yüklememek gerek. Gerçi denyolar o ayrı konu ama.Galiba sw cileri diğer oyunlara kaydırmaya çalışıyorlar :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Abi hayir eq2 nedir matrix nedir ya koskoca swg dandirik bir sirkete sw nin online oyununu yapma hakkini versen 1 yila kalmaz koseyi donerler(Tabii dogru yapmalari sartiyla sonucta milyonlarca hayrani var)ama soe ne yapti butun oyunculari sw den soguttu[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o da var tabii ama :) fantastik dünyayı özledim ya :) Everquest 2 ye başlayabilirim :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Overseer, 30 Ekim 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Yahu siz inatla bu oyunu hangi mantıkla oynuyosunuz? Hadi bi oyunu seversiniz bağlanırsınız ama adamlar zorla sizin elinizden aylık düzenli para alıyolar karşılığında ne var? Bağlantı problemleri, stabil olmayan serverlar, buglar, düttürük combat sistemi. Deseniz ben star wars hayranıyım, eh wow da bile swg den daha çok star wars atmosferi var yahu. Gözü kapalı tüketmek böyle bişey olsa gerek. Tepki mekanizmanızı çalıştırın biraz. (Konuyu açan arkadaşa değil tepkim genel olarak swg oynayamayı sürdürenlere söylüyorum) +1[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: lisantus, 30 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: sorundan bahsediyosanız hiç bi şirket blizard kadar berbat olmaz ilgi fln hiç bişi 4 gün oyuna giremediyim oldu öyle sorunlar oluyo soe ile biliz karşılaştıralamaz bence blizard ezik kalır dalgamı geçiyorsun ? sanırım oyunda hiç sorun yaşamayan şanslı kişilerden birisin. örnek vereyim 3 saat boyunca bi generali hede hodo yerinden village a götürme görevinin sonunda görevin monotonluğu ve ilk baştaki stressli ortamından inventorinizi boşaltmayı unutuyorsunuz , ve o zaman oyunda değeri 4 milyon olan kristal görevi bitirdiğinizde hiçbirşey söylemeden (inventoriniz doludur bıdı bıdı alamadınız inventorinizi boşaltınız vs vs ) yok oluyor. Bu görevi birdaha yapmazsınız emin olun. CSR a ticket attığınızda CSR intentorinizin sorumluluğu size aittir niye bakmadınız suç sizde diyip uğraşmıyor , hiç sallamıyor bile . Öte yandan wow da bir instance da roll ile kazandığım itemı bütün gün oyunu oynayıp artık beynimin sünger gibi olması sonucu corpse un üzerinde unuttum. GM e page atııp durumu anlattım , adamlar ertesi gün itemı mail ile yolladılar. bu 2 örnek birazdaha açık olur umarım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben 14. aya giriyorum daha sadece phase leri yaptım..(hatta 3. phase le uğraşmadım bile:) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ha halde bende sana bi örnek vereyim arkadaşımın epic mount u kayboldu msg atttı gm lere fln fln geri gelmedi hiç o ayrı arkadaşımın charı bugladı msg atmasına ramen öyle kaldı 4 gün oyunu oynamamadıgım için rank düştüm serverda sorun vardı buda bi örenek ben wow u bıraktım tek nedeni bunlardan dolayı millet soyunuyo ortada sananl sex yapıyo küfüler fln generalde dolaşıyo ama soe de havadan sudan konuşurken uyarı alanı biliyorum ben iananmıyorum blizard kadar sorumusuz bi şirket daha olacagını:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaşlar katlanmak zorundayız... Biraz da şu açıdan bakın, Blizard'in CSR ve developer kadrosu ve SOE'nin kini karşılaştırın.200 kişi çalıştığını farz edin. Wow oynayan Dünya çapında 4 milyona yakın insan var.4 milyona 200 kişi.200 olmadı diyelim 1000 kişi olsun 2000 kişi olsun.nereye yetişecekler? ne yapacaklar... SOE'ye bakıyoruz SWG+Everquest1-2, matrix online vs. oynayan yaklaşık 10 milyondan kişi desek bunlara nası yetişilecek ? UO 'da iyi hoş güzel 100 kişiye 2 kişi bile bakabiliyor ama Devasa oyun sektöründe malesef... Buglara ise asla yetişilemiyor.Her oyunda.Ben bunu yazarken eminim yeni buglar ortaya çıkartılıyor.Bunların sebebi firmalar değil oyunculardır. WoW'da şu itemin verilmesindeki amaç ne olabilir bilmiyorum ama oyuncunun boş anına gelip itemi lootlamaması ve atılan mail karşılığında itemin ona verilmesi bana Blizzard çalışanının aptal veya o oyuncu gibi saatlerce uyumamış biri olması gerek.Edit 'e giren ve yasal olmayan birşey... Arkansis bu arada senin kristal olayında da Soe'nin bir şuçu yok :) Adamlar haklı.İnvertory dolunca zaten yer yok diyiyor.Gerçi %99 doluyken yazmıyor :D arkadaşa çok oldu jabba themeparki yaparken görevin birinde item alması gerekiyordu.adamın çantada yer yok diye 4 kez yaptı görevi.En sonunda çantanın dolu olduğun fark etti sildi yarısını çantanın öyle yaptı :D yanı o kesinlikle oyuncunun şuçu... Pekte şuçlamamak lazım.Ne kadar malda olsalar işleri zor arkadaşlar :) Belki o yaptığı aşırı denyoca şeyler yoğun stres altında kaldıklarındandır :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eq1 in max oyuncu sayisi 650 bin olmustu zamaninda. gunumuzdde 150 bin civarindadir, o da en fazla. swg de serverlar su anda sinek avliyor. siz sayin artik kac kisi oynadigini. eq2 de baslangicta isler cok iyiyken simdi tum serverlar yari dolulukta. ucunu topladiginizda (matrix online aslinda soe oyunu degildi) wow un su anda aktif olan account sayisina varamayacaginizi ve ya ucu ucuna yetistiginizi goreceksiniz. ustelik burda bazi soe accountlarinin birden fazla mmo da faliyet gosterdigini gozardi ediyoruz, zira adam 2 oyunda oynuyorsa 2 ayri kisilik is yogunlugu yaratiyor diye. not: bu kim iyi kim kotu yorumu degildir, yukarida yogunluk ile ilgili bir yorum yapilmis, tahmini rakamlari kendimce iletiyorum. bu swg wow u dover, eq2 hepsini dover vs yorumu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaaa nalamadigim sey nie tartisiyosunuz ki???tartiscaksanizda yeri burasi degil.acin bi swg vs wow basligi orda tartisin.xieon neden bahsediyo siz neden bahsediyonuz alla alla yaa....bu arada kimse bana wow ii demesin.ben sevmiyorum kardesim zorlami....kimse kimseyi wow oynuyo swg oynuyo diede terslemesin.zevkler ve renkler herkes icin farklidir.ben hayatta oynayamam wowu.ama swg bence herseyiyle super....gecen gun bugg landim hatta 1 gun boyunca ucsuz bucaksız cölde tek basima kostum durdum...ticket gonderdim ve hemen duzelttiler.isleri zor arkadaslar binlerce kisiyle ugrasmak zor gercekten...ve ister wow olsun ister swg istersede eve-online olsun hepsinde sorunlar olucaktir.kimse mukemmel deildir ve mukemmelide kolay kolay yapamazlar.ellerinden geleni yapio adamciklar daha ne yapsinlar.... bu arada su jedi lik isine gelince ne bu yaa herkes jedi oldu:( artik bi armor satmak icin kirk takla atiyos:) subattan beri oyundayim ve hala master armorsmith ve master carbinerim....ve cok keyif aliyorum...insanlar benim yaptigim armorlari giyiyor ve 'hey bud your armors rock'...'you r the best armorsmisth i ever saw' diyince ayri bi gururlaniyorum:) nede olsa turk mali:) jedilik felan bos:P /think bir ara oturiimde jedi armor gibi bisey icat ediim bare:P herkes sevdigini oynr.ben swg seviyorum swg oynuyorum kimse bana swg oynuyorum die kizamaz....nokta:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: lisantus, 31 Ekim 2005 01:36 tarihinde demiş ki: ha halde bende sana bi örnek vereyim arkadaşımın epic mount u kayboldu msg atttı gm lere fln fln geri gelmedi hiç o ayrı arkadaşımın charı bugladı msg atmasına ramen öyle kaldı 4 gün oyunu oynamamadıgım için rank düştüm serverda sorun vardı buda bi örenek ben wow u bıraktım tek nedeni bunlardan dolayı millet soyunuyo ortada sananl sex yapıyo küfüler fln generalde dolaşıyo ama soe de havadan sudan konuşurken uyarı alanı biliyorum ben iananmıyorum blizard kadar sorumusuz bi şirket daha olacagını:( Büyük bugların olası olduğunu biliyoruz. Tech supporta okkalı bir yazı yazdığın zaman istediğin şeyleri yapıyorlar. Yanlışlıkla sildiğim itemları geri veren GM kadrosu , bakın kendi sildiğim diyorum artık kayboldu bahanesi değil kendim sinirlenip sildim. GM e olayı anlattım , itemı bana geri verdi. Epic mount 900 gold , kesinlikle vermeleri gerekiyor bence üstüne birazdaha düşün. Rank probleminide yanı şekilde çözebilirsin , şayet oynamadıkça zamanındaki Jedi frs gibi günde şu kadar karşı faction jedi kesmen lazım hadi bakim gibisinden bir olay yoksa hakkını aramalısın.(ki buda oyunu gank wars a çeviren taraflardan birisiydi , pvp ye neden oluyordu fakat her gün karşı faction dan şu kadar jedi kes , hadi yaa , kolaysa gel sen kes adamlar % 90 kantinlerinde dans ediyorlar) Küfür müş hede hodoymuş bunları geçelim lütfen , bu tür kötü muhabbetler her oyunda olur. WoW u oynayan adam sayısı çok olduğundan rastlama olasılığın yüksek. SWG nin de yaş ortalaması CU öncesi yüksekti , CU ve ep 3 den sonra wow oyuncularınında bazıları merak sardılar , swg dede yaş düşmeye başladı eski oyuncuların bırakmasıyla. Etrafta LS sallayan zuzuzu bh geliyo ühühü veletleri ben seni bilmem nerenden döverim muhabbetleri .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: DarKRideR, 31 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar katlanmak zorundayız... Biraz da şu açıdan bakın, Blizard'in CSR ve developer kadrosu ve SOE'nin kini karşılaştırın.200 kişi çalıştığını farz edin. Wow oynayan Dünya çapında 4 milyona yakın insan var.4 milyona 200 kişi.200 olmadı diyelim 1000 kişi olsun 2000 kişi olsun.nereye yetişecekler? ne yapacaklar... SOE'ye bakıyoruz SWG+Everquest1-2, matrix online vs. oynayan yaklaşık 10 milyondan kişi desek bunlara nası yetişilecek ? UO 'da iyi hoş güzel 100 kişiye 2 kişi bile bakabiliyor ama Devasa oyun sektöründe malesef... Buglara ise asla yetişilemiyor.Her oyunda.Ben bunu yazarken eminim yeni buglar ortaya çıkartılıyor.Bunların sebebi firmalar değil oyunculardır. WoW'da şu itemin verilmesindeki amaç ne olabilir bilmiyorum ama oyuncunun boş anına gelip itemi lootlamaması ve atılan mail karşılığında itemin ona verilmesi bana Blizzard çalışanının aptal veya o oyuncu gibi saatlerce uyumamış biri olması gerek.Edit 'e giren ve yasal olmayan birşey... Arkansis bu arada senin kristal olayında da Soe'nin bir şuçu yok :) Adamlar haklı.İnvertory dolunca zaten yer yok diyiyor.Gerçi %99 doluyken yazmıyor :D arkadaşa çok oldu jabba themeparki yaparken görevin birinde item alması gerekiyordu.adamın çantada yer yok diye 4 kez yaptı görevi.En sonunda çantanın dolu olduğun fark etti sildi yarısını çantanın öyle yaptı :D yanı o kesinlikle oyuncunun şuçu... Pekte şuçlamamak lazım.Ne kadar malda olsalar işleri zor arkadaşlar :) Belki o yaptığı aşırı denyoca şeyler yoğun stres altında kaldıklarındandır :D Abicim hiç lütfen bana şu kadar oyuncu var bakın bu kadar adam var adamlar yetişemiyorlar diye onların bahanesini uydurma. Oyuncu = para daha fazla oyuncu = daha fazla para ve insan gücü. SOE nin o kadar oyunu varsa sadece SWGden para kesip diğerlerini bedavadan çalıştırmıyor herhalde. swg kadrosu eq2 ye bakıyor ve matrix online ada yardımcı oluyorsa ve eğer böyle birşey cidden varsa zaten swg oynamanızın anlamı yok , free server gibi adamlar arada ilgilenip hede hodo fixi çıkarıp yine doğal yaşamına geri salıyorlar oyunu demektir bu. Bug ların sahibi oyunculardır. Evet bu lafına katııyorum. Her oyunda bug olabilir. Her oyunun developerı oyunu çıkarmadan ,veya çıkardıktan sonraki teknik destek hizmeti verme sorumluluğu ve bug fixler için tuttuğu takım ile birlikte oyunun oynandığı süre zarfında oluşan buglara önlem alırlar. Bir patch çıkmadan once test center larda test edilir ve ona göre servera konur yada bir bug varsa önce oyunu yapan firma çıkarmadan oynar , inceler ona göre fixi koyar haksızmıyım ? Peki CU test center da 2 ay boyunca oynatıldı. Bugları vardı. Şöyle bir soru sorayım. CU çıktığı gün hepimiz saatlerce download ettik. Peki ben nası test center dosyalarını koyup oyuna girebildim ? Hiç değişiklik olmadımı Test centerda ? Bildirilen bugları düzeltmeden komple oyunu test center dan serverlara mı geçirdiler ? Komik değilmi ? Oyunun buglarının fix edilmesi gereken mekanda oyunculara oynatıp, ondan sonra hiçbir değişiklik yapmadan aynı oyunu alıp oyun serverına koymak biraz terbiyesizlik değilmi ? Kristal olayına gelince, ben orada kristal olayını SOE suçludur yok efendim niye yazmadı manasında yazmadım. Blizzard ile SOE nin kullanıcılarına davranması yardımcı olabilmesi baabındaki karmaşaya örnek vermek için yazdım. Sonuçta adam ekrana inventoriniz dolu veya boş yazar yazmaz o onları ilgilendirir fakat inventorisinin dolu olup olmadığını o anda göremeyeceğini düşünemeyen developer takımıda ayrıca bir düttürü leyla dır. sen 3 saatlik questi koy , ondan sonra birde adam unutsun 3 saatlik questi yaparken inventorisini, üstelik swg tarihinin en kötü en sıkıcı en sinirlendirici questlerinden birisi, bitirince oh çektiğiniz bir quest ve geldiğinizde inventorinizi unutmayı bırakın kendimden haberdar değildim o kafayla. Herşey bir yana , support un gelen cevabı ilgilenemyiz sizin sorumluluğunuzda. SOE user friendly yaklaşmadı hiçbir zaman oyunculara. alın size double xp , al elma şekeri , al sana maket oyuncak. Ne yapalım oyunu berbat ettik bunlarla takılın işte al uzatma gibisinden ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 capyZER benim sinir olduğum nokta. Her oyunda bug olacaktır ,her oyunda yerin altına girip yerin altından çıkamama , oraya buraya sıkışmalar olacaktır. Benim sinirlendiğim nokta bunun swg de diğer oyunlara oranla daha çok olması.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben sanslıyım sanırm.. commander gorevini yaparken inventory 101% doluydu yolda yururken farketmistm ama devam ettm gorevi bitirince de kristali aldm 102% oldu ve adamım yurumemeye basladı. csr lara gelince her mesajıma 1 saat icinde cevap verdiler nerdeyse. adamlar herkese bu hızla yardım etseler sorn kalmıcak ztn ama onların da yogun oldugunu dusunun biraz.. bos bos oturan tipler diil onlar. developer lardan sikayet ediyoruz hep. adamlar bu oynu kendi zevkleri dogrultusunda mı gelistiriolar. kendi zevklerine gore yapsalar emin olun bizm burda kendi aramızda konustugumz herseyi yaparlardı onlar da aptal diil bole bi potansiyelim bile bile icine etmiolar. onlara bu dogrultuda yapılması soylenio onlar da yapıo. oyun cok mu super? bnec diil. asırı bug var ve cok monotonlasıo bi yerden sonra. ama yapılabilcek cok sey var bence, git quest yap git combatant ol st öldür, git pvp yap, olmadı temp deistir ws ya da as ol biraz daha deşsşk isler yap...vb jedi konusuna gelince benim acc 7 aydır acık ve jedi olmadım hala. 4aydır force sensitive im isteseydim combat xp nin 3:1 oldugu donemde butn xp leri tamamlardm. ama acele etmek istemedim daha bilmedigim cok sey oldugunun farkındaydm. ornegin dwb yi fs olduktan sonra oorendim falan. dedigim gibi baydı xp kasmak arada gittim pve yaptm oturdm kantina da muhabbet ettim temp deistirdim bi sure sonra tekrar fs xp kasmaya basladm. herkes off jedilar cok guclu bn de jedi olcam herkesi dagıtcam havasında. jedi larda da bi monotonluk var herkes master def master saber fln temp ler bole, cunku bu en guclusu. sahsen ben jedi olup herkesi falan dusunmuyorm gayet gidicem master powers master enhancer. cunku bu bana daha eglenceli gozukuo. bi sekilde kendi zevkime gore yonlendiriorm oyunu ve bu sayede beni baymıo. ayrıca ay bu oyun iirenc ay soe batırdı bu oyunu ay allah belanızı versn die oturursanız zevk alamazsınız tabi oynadıgınz oyun ne kadar iyi olsa da iyi taraflarını goremezsiniz[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Arkansis, 31 Ekim 2005 11:02 tarihinde demiş ki: SOE user friendly yaklaşmadı hiçbir zaman oyunculara. alın size double xp , al elma şekeri , al sana maket oyuncak. Ne yapalım oyunu berbat ettik bunlarla takılın işte al uzatma gibisinden ... bu konuda haklisin arkansis dedigin gibi bu oyundada buglar cok cu dosyalariyla direk girme falan fakat beni bu oyunu oynamaya hikayesi yetiyor bazilari blizzarda tecrubesiz demis bu gibi oyunlarda ama warcraft, starcraft, diablo gibi oyun sektöründe birer başyapıt olan oyunları yaptılar vede başarılı bir şekilde online hizmetide verdiler SOE nin asil yapmasi gereken sey tum kadrosundan kurtulup yeni bir kadro kurmasi cunku bazi seyleri baslarindan saviyorlar bir ara 2-3 publish durmadan elemantel damage olayi düzeltiliyordu hala çalışıp çalışmadıgından emin degilim ama elime gecen ilk firsatda galaxies accountumu tekrar aktivite edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya kime ne bırakın, herkes bu oyunu alırken jedi olmayı geçirio içinden artı %99.9 u jedi olcam diye alıo.. siz jedi oldunuz, yeni başlayan adamın olmasını niye istemiosunuz? jedi eskisi gibi özel bi prof olsa hdi neyse ama artık normal bi meslek swg içinde (soe nin sayesinde), ben şahsen hiç sallamam isterlerse herkesi bi sabah kalktılklarında jedi yapsınlar yeni başlayan birinin de 2 yıl oynayan biri kadar jedi olma hakkı var oyunda, sonuçta ikiside para ödüyo oyunu bilip bilmemekten bize ne, ona bakılırsa etraf aptal bh ler le dolu onlar da bh olmasınlar oyunu bilmiolar, hatta rm ler,carbineler hiç biri olmasın bilmiolar oyunu, ilk oyuncular direk scout olarak başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 iyi o zaman olsun sonrada gidip 200-300dpsli lsim var diye aglamasin bh paso onu kesince aglamasin daha death watch bunkeri bilmiyorsa aglamasin forumlara gidip bagirip cagirmasin bhlari nerfleyin diye adamlar tecrubesiz insanlar oyunda 30 tane meslek var bunlarin max 2sini masterlayip jedi kasiyorlar ben öyle kisikere gicigim kardeşim öyle kişilerle karsilastigimda cok gicik oluyorum bu benim dusuncem benim gözümde 3-4 meslek masterlayip kendini o meslege adayan kisiye 2 meslek masterlayip jedi olan adamdan daha cok saygim var cunku su an ki loot sistemiyle bu jediler hic birsey yapamaz bir cogu ölmeye mahkum olacak tkm+master swords+doc4000 (tam emin degilim ama sp yetiyor olmali)gibi bi template ile bir sürü sey kesiyorlar jedide agliyor ama ben jediyim onun kestigi seyi daha kesemiyorum diye[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. [Bu mesaj xieon tarafından 31 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tepesinde kocaman master bounty hunter yazan dwb nedir diye sorunca yada pvp de ölüp ağlayınca kimse bişey demio ama? mlletin derdi jedi la, tmm eğer jedilar 1 yıl önce ağlıo olsaydı haklıydınız.. ama artık jedi special prof değil, bildiğin elite prof şaşırmayın artık.. 200dps/300dps alıosa kime ne kendi derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: qwerty, 31 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: tepesinde kocaman master bounty hunter yazan dwb nedir diye sorunca yada pvp de ölüp ağlayınca kimse bişey demio ama? mlletin derdi jedi la, tmm eğer jedilar 1 yıl önce ağlıo olsaydı haklıydınız.. ama artık jedi special prof değil, bildiğin elite prof şaşırmayın artık.. 200dps/300dps alıosa kime ne kendi derdi kesinlikle katılıyorum, ne bu jedi dusmanlıgı ya? biri gelir tüm jedileri silin der (evet sen xanator :) ) biri gelir insta death gelsin der, tamam gelsin ama guclendir jedi yi. jedi de bir profession sonucta, BH den, rifleman den bi farkı yok oyunun su andaki duzeninde. Kaldı ki herkesin jedi olmaya hakkı var, ve hemen herkes istiyor jedi olmayı, bi kere niye istemesin? Jedi ler star wars evreninin temel taşıdır, her şeyi jedi kavramının ustune kurulu ve cevresinde donmektedir. Hal böyleyken insanların jedi olmayı istemesi kadar doğal birşey yoktur. Tamam hepimiz jedi kavramını film ile özdeşleştirip, jedi olabilen, o mertebeye ulaşabilen bir kişinin, gerçekten jedi olmayı hak edecek, bilgili bir adam olmasını bekliyoruz, bende dahil, ama olmuyor malesef. eh oyunda su an jedi de bir profession durumunda olduguna gore, ister aglar , ister aglamaz. acın soe forumlarını bakın rifleman de aglıyor, bh de aglıyor, medic de doctor da aglıyor. Jedi niye aglamasın saberim dandik diye? En azından su gercegi kabuıl edin, BH ler agladıgında şak diye bi patch koyuyor SOE, jediler agladiginda hic bisey olmuyor. Bu keyif meselesi isteyen jedi olur isteyen dansçı. kişilerin onceden belirlenmiş kurallar içerisindeki tercihlerini eleştirmeyin. Oyunda her yer jedi mi? rahatsız mı oluyorsunuz, SOE yi elestirin. ne demişler: Don't hate the player, hate the game.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar