Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi saatte olsunlar

sir

Öne çıkan mesajlar

Misafir gibi. Sanki birazdan kalkıp gidecek gibi. Telaşlı. Dikkatli. Elleri sabırsız. Gözleri kaçak. Sözleri kapalı..

Sanki birazdan vedalaşacakmış gibi. Cümleleri yarım. Her kelime sonrası bir sessizlik. Rasgele noktalama işaretleri... Ne yapılabilir? Doğru ifade şekli, nedir? O buraya, burası ona tamamen yabancıyken..henüz hiçbişey konuşmamışken, henüz hiç bakışılmamışken..ne söylenebilir?

Biyoloji biraz ağır kaçar. Büyük balık küçük balığı canlı canlı yer. Yılanlar kendi derilerini yüzerler. Kirpiler sevişirken birbirlerini deşerler. (Kah zevk alarak. Kah kıvranarak. Ama hiç çırılçıplak kalmadan).Hayır, biyoloji olmaz.

Tarih de olmaz. Çok kanlı. Çok spermli. Henüz midesini bulandırmamalıyım. İhanetten bahsetmek için çok erken. Taht kavgasından bahsetmek için çok erken. Tarih de olmadı.

Sanki çok iyi bir insanmışım, hassas ama güvenilir, güvenilir ama delidolu, delidolu ama ciddiyete önem veren. Nasıl biri olmalı? Nasıl tepki vermeli?

Sanki çekinir gibi. Beni incitmeye korkar gibi. Ayakuçlarında yürüyecek. Şu kapıdan çıkıp gidecek. Ben uyuyor olacağım. Yanağımı usulca öpmeyecek. Saçlarımı okşamayacak.

Sadece acı acı gülümseyecek..

yine biraz eskilerden bişey, yazdığımı dahi unutmuşum, koyayım dedim :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...