sir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Misafir gibi. Sanki birazdan kalkıp gidecek gibi. Telaşlı. Dikkatli. Elleri sabırsız. Gözleri kaçak. Sözleri kapalı.. Sanki birazdan vedalaşacakmış gibi. Cümleleri yarım. Her kelime sonrası bir sessizlik. Rasgele noktalama işaretleri... Ne yapılabilir? Doğru ifade şekli, nedir? O buraya, burası ona tamamen yabancıyken..henüz hiçbişey konuşmamışken, henüz hiç bakışılmamışken..ne söylenebilir? Biyoloji biraz ağır kaçar. Büyük balık küçük balığı canlı canlı yer. Yılanlar kendi derilerini yüzerler. Kirpiler sevişirken birbirlerini deşerler. (Kah zevk alarak. Kah kıvranarak. Ama hiç çırılçıplak kalmadan).Hayır, biyoloji olmaz. Tarih de olmaz. Çok kanlı. Çok spermli. Henüz midesini bulandırmamalıyım. İhanetten bahsetmek için çok erken. Taht kavgasından bahsetmek için çok erken. Tarih de olmadı. Sanki çok iyi bir insanmışım, hassas ama güvenilir, güvenilir ama delidolu, delidolu ama ciddiyete önem veren. Nasıl biri olmalı? Nasıl tepki vermeli? Sanki çekinir gibi. Beni incitmeye korkar gibi. Ayakuçlarında yürüyecek. Şu kapıdan çıkıp gidecek. Ben uyuyor olacağım. Yanağımı usulca öpmeyecek. Saçlarımı okşamayacak. Sadece acı acı gülümseyecek.. yine biraz eskilerden bişey, yazdığımı dahi unutmuşum, koyayım dedim :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 güzel..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Baş döndürücü :p, gençlikten dönemlerini yansıtan bir çalışma galiba ehea. Yine hoş bir yazıydı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: arenda_duwcal, 12 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: güzel.. [signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Güvensizlik hakim yazi cok güzel olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yine okumaktan büyük bir haz duydum tebrikler[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yeni gördüm şahane:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 coookk gusel baya eskı derken kac yasında yazmıstın?? elıne sağlık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çok güzel olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lise 2 veya lise 3 olması lazım işte kaç yaşında oluyorum 17-18 falan..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hıı baya buyuksun ozaman lıse2 ye eskı falan dedığıne gore ama gusel olmus bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lol 22 yaşındayım, 4 yıl uzun bi süre benim için :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 baslikla yazi alakasiz geldi bana ama yazi güzel mi? güzel...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eheh biraz öyle de, ne bilyim iyi saatte olsunlar gelir ya insana çaktırmadan felan :P[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar