DreamTurk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 beyler konu başlığı göremedim acaba herhangi bi itemi silinen var mı aramızda ? herkes aynı duruyo bişi silinmemiş gibide ortalıkta[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim +7 dual dark vaneler ve +6 enion bow duruyor oh be rahatladım[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dupe wipe olmadı ki[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1304 ciktiktan sonra Dupe Wipe yapilacak ve 1304 ile kulagima gelen keskin bir fisiltiya gore +3 unique takilar silinecek. yani artik +3 ROL +3 ROC , Elf Belt +3 vs. vs. olmayacak. Su anda beklemelerinin ve tartismalarinin ana sebebi bu. Ciddi bir ic savas halindeler .Ama sagduyunun kazanacagini umuyorum . Silinsinler hatta +2 unique takilar dahil silinsin . Bana kimse 9 Tane ROL aldim abi +2 yaptim hikayesi ile gelmesin 9*30 = 270 gb yapar. bekleyelim ve görelim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: RuneLaFey, 02 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: 1304 ciktiktan sonra Dupe Wipe yapilacak ve 1304 ile kulagima gelen keskin bir fisiltiya gore +3 unique takilar silinecek. yani artik +3 ROL +3 ROC , Elf Belt +3 vs. vs. olmayacak. Su anda beklemelerinin ve tartismalarinin ana sebebi bu. Ciddi bir ic savas halindeler .Ama sagduyunun kazanacagini umuyorum . Silinsinler hatta +2 unique takilar dahil silinsin . Bana kimse 9 Tane ROL aldim abi +2 yaptim hikayesi ile gelmesin 9*30 = 270 gb yapar. bekleyelim ve görelim [signature][hline] 1 katılıyorum ama hayvanlar paso gb dupeleyip almıştır yaparlar beklenir walla 270gb nedirki onlar için :D -aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: [Bu mesaj Arxchill tarafından 02 Kasım 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arxchill tarafından 02 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walentin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şu anlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Server NEden kapandı yaaaa !!!!!!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oyuna giremiyorum ama büyük ihtimal yoktur silinen bişey en pahalı eşyamın +6/10 chitin olduğunu düşünürsek:D GM abiler acır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 falla black dragon +1 gider diodum ki gitmemiş hiç coins e dahi dokunmamışlar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hicbir itemi silenen kimse gördünüz mü ? hayir ... cunku tekrarliyorum Dupe kontrolü yapilmadi. ama yapilacak ..[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 falla benim mageden hiç bişi gitceeni sanmıom istedikleri kadar dupe wipe yapsınlar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim itemlerimde en az 3-4 aylik bi ton dupe wipe gecirdi ... bakalim yine de güven olmaz bu adamlara :s[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 falla 2xrol dışında hepsi şubat yada mart dan beri bi de crimson goblin pants var o da 1 dupe wipe yedi rollerde forzaesesin üstünde 3~4 dupe wipe yedi 1 tanesi serverın başından beri varmış işalla bişi olmas[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar