Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Mail armor ;

janis

Öne çıkan mesajlar

Her classi alacagim diye bir sey yok. Roque benim bildigim daha ziyade cloth killerdir. Oncelikle acdigin charin avantajlarini dezavantajlarini iyice belleyip ona gore bir strateji ile oynamani oneriyorum. Hunter zaten uzakdan savasmak icin yaratilmis bir char degilmi ! Hunter uzakdan gordumu markladimi bitmisdir diyorsun tabiki bitecek :) ranged bir class degilmi hunter ? Sende hunterin dibine girip combolarina basladinmi bende burda cikip olay bitmisdir mi diyeyim ?

Hayir anlamadigim roque oyundaki pvp de en avantajli classlardan biri, bir kere istedinmi gorunmuyorsun, rakibin dibine kadar girip ilk atagi verebiliyorsun. Hunter uzakdan seni gorup markladimi artik ol istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart çoğu caster özellikle magelerin senin spell damageına itirazı yok ama sen kalkıpta 6 saniyede bir adama 500 çakaraktan magein tek yaptığı şey spellcastingi kesersen nerf shaman diye bağırmaları hiçde gereksiz olmaz bence

[Bu mesaj BssM tarafından 02 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1.si roque değil rogue. 2.si hunter marklamışsa bitmiştir diyebilirsiniz ama bir rogue mage farketmeden ambushla başlasa bile kaybetme olasılığı yüksek. kazanmak için en az 2 tane 5 dklık cooldown kullanmak zorundayız mesela :) yine konu saptı mmh[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue
Sosyal ağlarda paylaş

shaman ööle her shock ta spell cast ı kesemez es nin spell cast ı kesebilmesi için adamın spell yapıo olması lasım yane adam yürüo shock atiim de spell yapamasın die bi olay yok ayrıca madem mage akıllı oynasın 30 yard dan savassın bnm shocklrımın mesafesi 20 yard o zamn ne shock yer ne melee damage allam yaw rahat bırakın beni (bizi) sizin uğraşmanız gereken druidler hunterlar yok mu yaw gidin nerf nerf die onlarla ugrasın[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...