ben firedaydım. 0000000 clanda yeteri kadar priest olmadığını, buna bağlı olarakta artık yeteri kadar boss kesilemediğini söyleyerek klandan çıktı. raekmackan klanda asist olmak istedi, black_knightta olmaz diyerek yol verdi, raek ne yaptı sonra bilmiyorum. rienheart da bilinmeyen bir sebepten dolayı klandan çıktı. priestess ekşın eksikliğinden yakınarak klandan çıktı. garoof ateşli tartışmalar sonucu klandan çıktı ama clandan çıkarken ork olmak için çıkıyorum demedi.son hatırladığım black_knight ile beraber moradonda ncs aradıkları . bu arada bütün bunlar olurken black_knight sadece level kasmakla yetiniyordu,en son gördüğümde empire gelmeden önce level 68 olmuştu, empire geldikten sonra da göremedim bir daha ...
ne güzel klandı ama ya ... garoofla ve black_knight'la pk yapmak kadar güzel bişey yoktu ares serverında :)
[Bu mesaj Destruction tarafından 02 Kasım 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
ne güzel klandı ama ya ... garoofla ve black_knight'la pk yapmak kadar güzel bişey yoktu ares serverında :)
VW__, 02 Kasım 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
Efet xinny hatred da.. F9devil'in clanı kimseye bişey söylemeden daıtıp neden hatred clanına girdiği ise merak konusu.. Bi aralar humanlarda Fire clanı vardı..Ne clandı o ya sonra bi anda yok oldu o clan ne oldu bilen varmı içinizde..
[Bu mesaj Destruction tarafından 02 Kasım 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar
VW__
Lvl : 6x
Np: 3xxxx
Nation: El Morad
Clan: w00tabulos
Job: Blade Master
Baş düşman : NYchris
Sosyal ağlarda paylaş
mrproblem
simdi eski charlari ve olaylari burada okuynca gecenin dordunde nostaljik ruhaline burundum...[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061
Sosyal ağlarda paylaş
RuneLaFey
Sosyal ağlarda paylaş
qwerty2
Peki o chara ne oldu abi ?
benim ilk göz agrımdı..ezik magem 59 dan sonra kasamadıgım ıcın birde o sıralar rogue furyası vardı oyun bende oyun parasıyla rogue alınca onu bıraktım.cok cok sonraları oyun parasına sattım ama bole bıseyı nasıl yaptıgımı anlamıyorum.sımdı keske olsada oynasam dıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş