leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu soruya cvp verebılmek ıcın cook eskı bı oyuncu olup aresde ıı bı gecmıshe sahıp olmak lzm galiba belkıde sadece bılınc iso ujio forrazzı burıal murtaza derq ve x00t cvp verebılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lord_ares in charı MICHALLE mi ne öle bişi olduydu o kendine sin aldı clan kurdu grade 1 oldu clanın ismide pek aklımda deil sonra daıldı gitti ::lag:: ı bilemicem ama warrior du diye hatırlıom[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ::LAG:: yani wonee , oyunu bıraktı charı en son yuberde idi eger su an ki ismini merak ediyosan ismi :Shogun: , lord ares te başka chara geçti , önce cardinai ( rival tm clan baskanı ) sonra yani su anki hali ::MAYHEM:: olarak oynuyor Sacred clanında...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 shogun haal yuber de ama cok sağlam chardı lag :( lord ares de moradonda yan yana 2 merchant acıp gb dızerdı hasta olurdum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pekı cvp verebılcek dah cok kısı varmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lordares name change yapmıştı marlonun dediği gibi bobertle kısa bir süre takıldı michael olarak sonra bıraktı sanırım. :::lag::: ise zaten eski wonee'dir bilenler bilir serverin en kral adamlarından. serverde daha lvl 60 yok iken 65 olan adam. O sonradan ismini ::shogun :: olarak tekrar değiştirdi. Lvl 67 de duruyor o char. Halen çok nadir olsa da girip oynuyor. Bazen yuber bazen de kibal girip o charla oynar. Arkadaş amerikanın işsiz fakirlerindendi, en son konuştuğumuzda iş buldum, bulacam diyordu. Bulduysa oynamaz. Ama wonee kasmayı bırakmayıp normal oynuyor olsaydı şu an rahat 75-76 lvl idi. Çünkü düşünün ben lvl 45 iken adam 65 idi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehh be ne adamlar kastı kastı kayboldu gitti 47 vardı en çok korktuğum assasin 1 vuruşta yiyodu TheRob KnifenNewbie lordmotecchio ki lord mozart onun kardeşi sanırım lord_mozartta eski lordmontecchio olduğu sölenio mozart a sordum bi kaç kere kaçamak cvp verdiydi aa bak aklıma lord montecchio diyince aklıma bi olay geldi server da daha power up filam yok lord.. gitti lamiros a daldı yattı bende uzaktan bakıom completeli mage gitti expleri diye bi anda ayaklandıydı noluoz dediydim bi iki haftaya kalmadı power up store açıldı respawnlar filam[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gambıt, pfill,f9devil, alchemical, aklıma gelen dıerlerı belkı dah acok cıkıcak da işte dusunmek eskı ss lere bakma k lzm upps hatırladım ılk +8/80 shardlı char: darvinism :) bunlar asıl sahıplerı ıle gıttıler ama bazı ları hala duruo da gercek sahıplerı oynamıomus :) efsaneydı eskı ares bea cok ııydı oyun acılsın clandansorıım lorda acıkcası orc tarafında o kdr eskı deılım pek ısım sayamıorum o yuzden ama air0r vardı town un kurucusu SS human olunca ona kalmıstı town o yok galıba artık? [Bu mesaj leroy tarafından 02 Kasım 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 WONEE için söyliyeceğim tek şey ,ilk lvl 70 warrior olması gereken kişi WONEE idi..[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahaha bluemarie yi hatırlayan varmı ilk 60 magelerdendi sanırım light novayı ilk o atmıştı bana xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw azmı 2 3 kişi apos dönerdik :::lag::: ile hatırlayınca içim gittti :P ahh eski ares günleri.. o zamanlar 62 ye kasıyodu..[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahha air0r light resistsiz rogue elimde +6 bone staff vardı onla bile stun yiyodu benden[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 02 Kasım 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Her zaman söylediğim şeyi söylüyorum yine. Power up ve onunla gelen scroller oyunun adaletini ve dengesini bozdu. Düşünün buffer çok güzide bir kurumken şu an kimsenin kullanmadığı bir char oldu. Yada mageler artık swift almadan kendi farminglerini yapıyorlar. Ya da warriorlar wolfe gerek duymuyorlar. Düşünün tp scrol diye bir scrol var ki oyunun adeletinin ta ortasına eden. Takım oyunu öldü oyundaki. Düşünsenize scroller olmasa bu kadar debuffer olabilirmiydi piyasada? İmkansız. Asasinler bu kadar npyi nasıl kastılar? Tabi ki scroller sayesinde. Bir düşünelim scroler olmasa tek solo çıkabilecek sınıf hangisidir? Tabi ki battle bufferler. Ama şimdi pianada ya da brethe lvl kasmaya yarıyorlar. Şahsen ben czde bile buffer kullanmıyorum exp kasarken, çünkü exp spotları sayısı milyona gelen debufferler yüzünden sürekli tehtid altında. Yani uzun lafın kısası: Scrol çıktı mertlik bozuldu..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben lvl 45 yoktum elımde 1 kukry 1 de sb vardı a2 de aptral aptal gezıodum . bırden bı ınvıte geldı bı gırdım: lag, any, nefalat, garoff ve adını sayamadığım ama o zmn benm ıcın bakamsı gormesı bıl efsane charlardı yaklasık yarım saat durmustuk aposda ve ben %50 fln almıstım sorra 2-3 gun bekledım gelırler dıe ama bı daha gelmedıler bende o lvl de kaldım meğer lag ısım deıstırmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: bilinc, 02 Kasım 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Her zaman söylediğim şeyi söylüyorum yine. Power up ve onunla gelen scroller oyunun adaletini ve dengesini bozdu. Düşünün buffer çok güzide bir kurumken şu an kimsenin kullanmadığı bir char oldu. Yada mageler artık swift almadan kendi farminglerini yapıyorlar. Ya da warriorlar wolfe gerek duymuyorlar. Düşünün tp scrol diye bir scrol var ki oyunun adeletinin ta ortasına eden. Takım oyunu öldü oyundaki. Düşünsenize scroller olmasa bu kadar debuffer olabilirmiydi piyasada? İmkansız. Asasinler bu kadar npyi nasıl kastılar? Tabi ki scroller sayesinde. Bir düşünelim scroler olmasa tek solo çıkabilecek sınıf hangisidir? Tabi ki battle bufferler. Ama şimdi pianada ya da brethe lvl kasmaya yarıyorlar. Şahsen ben czde bile buffer kullanmıyorum exp kasarken, çünkü exp spotları sayısı milyona gelen debufferler yüzünden sürekli tehtid altında. Yani uzun lafın kısası: Scrol çıktı mertlik bozuldu.. haklısın bu power up a para döküp kral olan adamlar var (greyhawk günde 2 şer name change bi merchant dolusu scroll koyuyodu yani düşünün)...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 darwinism tamamen son dakikada uydurduğu bir ismdi onun. Gerçek ve meşhur adı nil8er (tam hatırlayamadım şimdi ni8er falan da olabilir). O şahısın elindeki shard 8 değil mirage 8 di. İlk pembe bıçaktı serverdeki. O arkadaş serverde ilk dupeyi keşfedenlerdendi. Ama o zamanlar scrol dupe gibi bir şey vardı, sormuştum ama söylememişti nasıl yaptığını. Sadece scroller dupeleniyordu. Adam dupelediği 9999 bus sayesinde upgradelerini beleşe getiriyordu. O dönem bütün meşhurlar banlandı ve o da sonunun geldiğini anlayınca charı satıp kaçtı. O dönemde anvilin yanında arasıra tipler türer ve 1200 bus 750 bes satarlardı. Yarı fiyatına! Onlara yat kalk dua ediyorum. Tüm paramla hepsini çeker ve satardım, bugünlere onlar sayesinde geldim valla:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nil8r die hatırlıorum ama bende emin deilim The_Rasmus vardı söliip duruodu baksana nerden bulmuş +8 var elinde filam die[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 02 Kasım 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iide ben uzun sure darvınısm ı gormustum oyunda ve dıer ısmı gercekten ılkkez duydum. belkıde mırage dı doğru bnm ıcın yanması yetıordu o zmn:) gozumuzde ılah olan tam_tam da o zmn shard5 ıle mırage 6 vardı onda yann sılah vardı . o dupe geyıgını duymustum gambıt ve bu eleman saatlerı bulup muhtesem dupeler yapmıslar gambıt suan o yuzden yokmus dendı ama sadece soylentı ıste (belkı de bı hatun solemıstır:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: bilinc, 02 Kasım 2005 03:00 tarihinde demiş ki: darwinism tamamen son dakikada uydurduğu bir ismdi onun. Gerçek ve meşhur adı nil8er (tam hatırlayamadım şimdi ni8er falan da olabilir). O şahısın elindeki shard 8 değil mirage 8 di. İlk pembe bıçaktı serverdeki. O arkadaş serverde ilk dupeyi keşfedenlerdendi. Ama o zamanlar scrol dupe gibi bir şey vardı, sormuştum ama söylememişti nasıl yaptığını. Sadece scroller dupeleniyordu. Adam dupelediği 9999 bus sayesinde upgradelerini beleşe getiriyordu. O dönem bütün meşhurlar banlandı ve o da sonunun geldiğini anlayınca charı satıp kaçtı. O dönemde anvilin yanında arasıra tipler türer ve 1200 bus 750 bes satarlardı. Yarı fiyatına! Onlara yat kalk dua ediyorum. Tüm paramla hepsini çeker ve satardım, bugünlere onlar sayesinde geldim valla:D aynen oyunun dönüm noktası olmuştu benim için o bus bes satanlar :tebrikz:[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahhaha o gambit yokmu mal herif archer di npsini çok ii kasıodu sin oldu benim üstümde +6 crimson set helmet dd ve robe +6 complete iken bu adam beni kesemiodu ya bi sin önce r ye basar sonra skill e vurur en azından bu doru slide spike slide trust minor minor pot minor slide cut slide slide slide... bi de pyschosexy onun kanka immortalsoulsun 2 sin i gambit bi adamı kesemeyince hmn pychosexy arkadan beliriodu yardıma[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pychosexy ise kendi zalaklığına banlandı. Serverde daha +8 shard 1-2 taneyken arkadaş gidip ebayden +9 shard aldı. zaten gmlerde o shardı kim alacak diye bekliyordu. Hooop ban: +9 ILLEGAL ITEM![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet ii adama denk gelse kalırdıda AresTides gm ken aldıydı sanırım ki onu kendi clanından bi adamının şikayetiyle banlar AresTides gibi biri Fear clanını hatırlayan hatırlar mod3m_ denen türk düşmanı herifin clan ı arestides in filam arkaşı şimdiki fest0 gibin bişey çekemediğini banlıo[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yannız MuhabbetLer süper DuyguLandım =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tw1sm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mod3m_ bı turk ıcın su oyundakı en kotu seydı ya... fest0 ıcın ama o kdr kotu konusamam bazen bırlıkte pk yaptığımız oluor ne bılıım kotu bırı deıl galıba ama mod3m_ ıyyk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar