Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 yakında yeşil gökyüzü görürsünüz, ve onu da biz göremeyiz. *! Karın güzelliğini hatırlayıp kendini teselli eder* Ah ahh Ankara karı[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hehe ne gündü be bugün geyiği döndü de ne zamandı cassie diyo geçen sene chem diyor iki sene önce :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yuh nerden buldun bu konuyu[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ehe geyikten çıktı :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 oturup bunu bulmussun helal valla nerden aklına geldıyse[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 adam anlatmış nerdne aklına geldiğini zaten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ha gormedım valla 13 October 2002 tarıgınde olan olayın bugun konusulması ne garıp ulan bu ınsanlar gecmısı neden unutmazlarkı :) herneyse sacmaladım ben yatmaya gıdıyorum yarın ıse gıdıcem erken kalkmam lazım[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Lotr gibi oldu :) Gece kan dökülmüştür.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 heh cidden süperdi o gün havanın rengi ps : lol azmo pis yakalanmışsın bu threadde :) ankarana laf soyletmezdin super sehirdi hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ahah apartmandan çıkınca etkilenmiyolarmı zuzuuz :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bu olayı görmedim ama bunun aynısını ilkokulda yaşamıştım feci yusuflamıştık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar