Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heyecan: BlizzCon & Exp

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Ne zamana çıkacakmış kesin bir tarih var mı ?

Ayrıca eğer bu çıkış süresi uzunsa ileride haydi yeniden başlıyoruz diyerek yeni server'lar gelecektir tahminim. Server reset ihtimali var mıdır acep ?[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 29 Ekim 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım bir çok olay var ben aylardır lvl 60 ım ve üzerimde full epic var. tier1 set i hallttim tier2 felan düşünüyorum.ve yanıma yeni lvl 60 olmuş itemları olmayan bir paladin koyun. 2k daha fazla hp ve 3-4 k daha fazla manam olur. ama ikimizde lvl 60 sayılacaz... Sonra ikimizde outlands de lvl kasmaya gidecez. eee? ben boşa mı kastım bu itemları??? MC ye Bwl ye ne olacak? lvl 70 olunca ragna ya nefariusa ne olacak? O kadar kasan adam var onlar boşa mı gidecek???
buna cozum muhtemelen yaparlar. tier2'nin drop rate'i duser, tier3 inst. tier2 itemlari olmadan yapilamayacak kadar zor olur; o zaman insanlar uurasir dururlar...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 29 Ekim 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
bizde deli gibi pvp kasıyoruz.. şimdiden arhati markları bankaya atıyorum 20 20.. neme lazım kafadan 4-5 lvl lik xp cıkar onlardan.. ( insan ab ye ex olunca bi ayrı oluo cnm :D)
bu super fikir de bug abuse sayilabilir. cantada max 20 var, unproper gain of xp diyebilirler...

bi de arkadaslar, bu kadar oyun suresince eglence yaniniza kar kaliyo. yani item falan iyi guzel ama eglendiginiz saatleri unutmayin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 29 Ekim 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
bizde deli gibi pvp kasıyoruz.. şimdiden arhati markları bankaya atıyorum 20 20.. neme lazım kafadan 4-5 lvl lik xp cıkar onlardan.. ( insan ab ye ex olunca bi ayrı oluo cnm :D)

Her Türk'ün aklına gelen bir düşünce... Blizz de buna izin verdi tabii :)[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 28 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
bloodelfin horde olucagi sacmaligina umarim inanmiyodur kimse lol
Basindan beri dedigim gibi, tam tersine cok da mantikli blood elflerin horde a katilmasi[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Ekim 2005 09:33 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 28 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
bloodelfin horde olucagi sacmaligina umarim inanmiyodur kimse lol
Basindan beri dedigim gibi, tam tersine cok da mantikli blood elflerin horde a katilmasi

abi o kadar düşmanlar trollara bence saçma.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

Düşmanımındüşmanı benim dostumdur felsefesini güdüyorlar belki? İnsanlarla yanyana olacakalrına çirkin trollerle yanyana olmayı yeğliyorlardır?

Ayrıca o amiral praudmoredan sonra hiç bir güç sanırım bloodelfleri ally e sokamaz :P[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 28 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
blood elflerın mantıken horde a gelıcegı nı zaten tahmın etmıyen yoktu
o kadar senelık olayın sonrasında ve ıllıdan ıle yaptıkları anlasmanın sonrasında blood elflerın hebele nıght elfler bız gerı geldık demesı zaten ıhtımal dışıydı

blızzarddan sımdıye akdar kalıtesız veya dengesız bır expansıon cıkmadı bundan sonrada cıkmaz heralde

evet night elfe onu diyemior ama catir catir kestigi trollere simdi oyle diyerek geri donuyor ^^[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 29 Ekim 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım bir çok olay var ben aylardır lvl 60 ım ve üzerimde full epic var. tier1 set i hallttim tier2 felan düşünüyorum.ve yanıma yeni lvl 60 olmuş itemları olmayan bir paladin koyun. 2k daha fazla hp ve 3-4 k daha fazla manam olur. ama ikimizde lvl 60 sayılacaz... Sonra ikimizde outlands de lvl kasmaya gidecez. eee? ben boşa mı kastım bu itemları??? MC ye Bwl ye ne olacak? lvl 70 olunca ragna ya nefariusa ne olacak? O kadar kasan adam var onlar boşa mı gidecek???

Outlands'e hemen gidilemiyor bir kere. Server çapında bir event olacağı yazılı birçok yerde.
Level 70 olmak için yapılacak questlerin daha çok instance bazlı questler olacağını düşünüyorum. Solo kasan nadir olur.
Sen full Tier 1 tamamladığında gidip hala DM yapıyor musun? Veya Scholo raid? 70 olduğunda da Ragnaros ve Onyxia ööle olacaktır büyük ihtimal.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodelfler ve horde ?! :P haha ilginç olucak exp...Bir kere bloodeflerin ne horde a nede alliance e girmesi mantıklı.Ayrı bir faction olarak oyuna katılması mantıklı olabilirdi.Bloodelfler hem undead ve trollerden nefret ediyorlar hemde human ve night elflerden..ama niye horde?Bu saatten sonra oyuna ayrı bir factionun eklenmesi gereksiz olucağı için blizzard saçmaladı.
Level cap ve bloodelflerin horde a katılması haricinde herşey güzel olmuş.Alliance a panda eklesinler süper olur.Horde u bırakıp gene Alliance a geçerim :)[signature][hline]Burning Legion-Mave Night Elf Rogue
Stormscale-Rekshak Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hoşda horde tarafına geliyo zaten bloodlar allince tarafına degilki hatda blizzin bu konudaki sayfasında bile var bloodelfler horde tarafında gosteriyor allince tarafında ise soru işareti var arkadaşlar yada blizz bir süpriz yaparak şu ana kadar adını vermedigi bir ırk yada classı allince tarafına koyabilir ama mantıken bloodların horde tarafına gelmesi gerekir[signature][hline]level 60 Rogue Korgall
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft Tarahini Okursanız...

Orda Bloodelflerin Trollerle baş düşman olduğunu göreceksiniz. Bloodelflerin Trolleri kabul etmesi bi yana asıl troller bloodelfleri kabul etmez. Çünkü Trollerin Büyük şehri quel'thalastan trolleri süren. Onlara soykırımı gerçekleştirip Bu abeci durumuna düşüren şahsiyetler Bloodelflerdir.....

Hiç merak edipte bakan varmı acaba trollerin neden ana şehri yok. Olmamasının sebebi Bloodelflerin İnsanlarla birlikte onları şehirlerinden sürmesidir.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün okuduğum 8 sayfa rüya mı ya?? allah allah dur dir yüzümü yıkayayım.

* yüzünü yıkar *

yok ya gerçekmiş. offf yeni race mükemmel olacak ama otlandsin oyuna gelmesi ile birlikte pek çok düşük seviye bölgeye artık insan gelmeyecek (barrens, ashanvale vs.). nese bu problem değil pek, böylece level 15 iken bile wailing caverns'ı falan level 70 arkadaşınız varsa 5 dakikada bitirebileceksiniz. öte yandan level 45-50 arası tipler için (aka ben ve benzeri) oyun yeni başlıyor olacak.

ayrıca üzülmeyin. o kastığınız ragnaros onxyia gibi über yaratıklar level 65+ ya çekilebilir. hem daha deathwing falan var sabredin. hem şu lich king olayı bana efsane olacak gibi geliyor. dropları tahmin edemiyorum bile. ayrıca oyun magazininde ben archimonde'un resmini gördüm sanırım. archimonde'a karşı savaşmak mı?? ohhhyyyşşş...

ve bunu söylemek için bekliyordum, soket olayı mükemmel olacak. bana sorarsanız Blizzard'ın düşüncesi, tıpkı Diablo II : Lord of Destruction pakedinde olduğu gibi, ilerleyen patch yada expansionlarda bir Rune Sistemi getirmek. LoDdaki RalOrtTal ve benzeri daha pekçok sıralamayı silahlarınıza, armor ve shieldlarınıza yaptırdığınızı düşünsenize. hem belki gelecekte runecrafting diye enchanting bozması bir profession gelebilir.

blood elflerin ayrı bir faction olarak gelmesi bence de daha güzel olabilirdi ama tek race ile yeni bir faction açmak kötü olabilir.

ayrıca çok eskiden beri konuşulan bir siege weapon olayı var. hani böyle glaive thrower yada catapult gibi. hem Level dergisinde falan da söylenmişti böyle birşeyler.

benim asıl merak ettiğim olay level 70 ile beraber gelecek talent ve büyüler. aklıma ilk gelen fikirler şu şekilde
[spo1=olası level 70 talentları]- druid : dragonkin form yada kuzgun (raven) tameleme
- hunter : ikinci bir hayvan tameleme yada sniper mastery
- warrior : avatar form
- shaman : summon elemental
- paladin : crowd resurrection
- rogue : mega sprint (%200 movement speed for 1 min)
- mage : volcano (WCIII Firelord misali)
- priest : summon spirit healer
- warlock : summon doombringer[/spo]
tabii bunlar fantazi. olursa piskopat olur orası ayrı.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 29 Ekim 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Warcraft Tarahini Okursanız...

Orda Bloodelflerin Trollerle baş düşman olduğunu göreceksiniz. Bloodelflerin Trolleri kabul etmesi bi yana asıl troller bloodelfleri kabul etmez. Çünkü Trollerin Büyük şehri quel'thalastan trolleri süren. Onlara soykırımı gerçekleştirip Bu abeci durumuna düşüren şahsiyetler Bloodelflerdir.....

Hiç merak edipte bakan varmı acaba trollerin neden ana şehri yok. Olmamasının sebebi Bloodelflerin İnsanlarla birlikte onları şehirlerinden sürmesidir.

atladıgımız bir nokta var, bu hikayeyi yazan Blizz, oldugu icin bu "sizin asla olmaz" dediginiz seyler malasef olabilir, siz her ne kadar sacmalık desede, sizin bunu dayandırdıgınız yer sonucta blizzin yazdıgı tarihin "anladıgınız kadardır".

ayrıca gercek dunya tarihi bile, can dusmani olan devlet ve ulkelerin, "cıkar" ıcın yanyana gelmesinden, "cıkarları" icin birlik kurmalarından olusur. (Bknz, Avrupa kapılarına dayanan Osmanlı'nın torunları)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 29 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki:

druid : dragonkin form yada kuzgun (raven) tameleme
- hunter : ikinci bir hayvan tameleme yada sniper mastery
- warrior : avatar form
- shaman : summon elemental
- paladin : crowd resurrection
- rogue : mega sprint (%200 movement speed for 1 min)
- mage : volcano (WCIII Firelord misali)
- priest : summon spirit healer
- warlock : summon doombringer
tabii bunlar fantazi. olursa piskopat olur orası ayrı.

Fantazi falan ama bu crowd resurrection nedir abi :) Fantazinin bile bir sınırı var düşünsene AV'de bitirmişsin Ally'ları 2 paladin gelip hepsini kaldırıyor hehe[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

ya merak ettiyim hangi classlar olucak blood elf lerde bide umarım sadece NE leri boyuyup blood elf yapmamışlardır yani duruşları koşmaları gülmeleri fln aynı ise çok saçma olur blood elfler yanılmıyosam NE lere göre kısalar dimi?

[Bu mesaj lisantus tarafından 29 Ekim 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...