CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu konuların daha önce açıldığını biliyorum ama sorunlarımın çözümünü bulamadıgım için bu konuyu açma gereği duydum 1. si bu mtele nasıl kullanılır scr nereye koyulur. 2. si .res komutu eklemek istiyorum plevel 5 ler için 3. sü adam akıllı bir telestaff yapmaya çalıştım ama hep delay time oluyor yani crook kullanınca şak diye ıçınlamıyor bekliyor bir süre ve üstümde "The animal goes where it is instrcted" yazısı çıkıyor. Yardımlarınız için saol un :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mtele scrsini tanıtman yeterlı yanı herhangı oızel bıyere atmana gerek yok. telestaff scrnı koyarsan ona gore bısey solerız res komutunu pmden atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 telestaff scr i itemların içinde duruo mteleyi nereye yazacam nasıl yapacam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 [spo1=mtele][ITEMDEF i_soyadim] id=i_deed type=t_script name=Aile Deed'i value=200000 on=@create color=0805 attr=04 on=@dclick IF ( != ) src.sysmessage Bu esyayi kullanmak icin cantanizda olmasi gerekiyor. return 1 ENDIF if ( != 1) dialog d_soyver return 1 else src.sysmessage Zaten soyadiniz var. return 1 endif [dialog d_soyver] 0,0 nomove resizepic 70 120 2620 230 180 resizepic 100 180 3000 170 20 text 100 150 267 0 textentry 105 180 160 16 1152 1 1 button 120 230 4005 4006 1 0 1 button 200 230 4017 4018 1 0 2 [dialog d_soyver text] Soyisminiz ne olsun ? Hede Olsun ? [dialog d_soyver Button] on=1 src.name > src.tag.soyadi=1 src.tag.ailename > src.corsair remove src.newitem i_soyadi_kolye act.name [reis] src.smx Suandan itibaren isimli ailenin reisisiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. serv.allclients smx isimli aile kurulmustur. act.equip [function corsair] src.newitem i_soysor_equip_athena src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.equip src.act.timer 1 [ITEMDEF i_soyadi_kolye_katilimci] id=i_necklace_gold type=t_jewelry name=Aile Uyesi on=@create color=0796 attr=04 on=@dclick return 1 [ITEMDEF i_soyadi_kolye] id=i_necklace_gold type=t_jewelry name=Aile Reisi on=@create color=0796 attr=04 on=@dclick target Kimi aileye dahil etmek istiyorsunuz? return 1 on=@targon_char src.targ.tag.ailename IF var.smsgx 049 src.smsgx * Bu fonksiyon sadece oyuncular icin gecerlidir! * return 1 ELSEIF (==) var.smsgx 049 src.smsgx * Kendinizi secemezsiniz ! * return 1 elseif (==1) src.sysmessage Bu kisinin zaten bir aileye uyeligi mevcut. return 1 ELSE var.smsgx 049 src.smsgx isimli kisiyi ailenize davet ettiniz..! src.newitem i_soysor_equip src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.timer 1 return 1 ENDIF [itemdef i_soysor_equip] name aileme gel babzzzz weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip try src.dialog d_katilcanmi return 1 On=@Timer remove return 1 [dialog d_katilcanmi] 0,0 nomove resizepic 70 120 2620 280 230 text 100 170 267 0 text 100 190 267 1 text 100 210 267 2 button 120 280 4005 4006 1 0 1 button 200 280 4017 4018 1 0 2 [dialog d_katilcanmi text] isimli aileye davet edildiniz. 100k karsiliginda katilmak istiyormusunuz? [dialog d_katilcanmi button] on=1 if () src.consume i_gold 100000 src.consume i_gold 100000 src.name src.tag.soyadi 1 src.newitem i_katilimci_benim src.act.equip src.act.timer 1 src.sysmessage Basariyla isimli aileye katildiniz. return 1 else src.sysmessage Cantanizda 100000gp bulunmuyor. return 1 endif on=2 src.sysmessage isimli aileye girisinizi reddettiniz. return 1 [function katilimsor] src.newitem i_katilimci_benim src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.equip src.act.timer 1 [itemdef i_katilimci_benim] name katilicam dedim sana weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip try src.katilimci return 1 On=@Timer remove return 1 [itemdef i_soysor_equip_athena] name isim ver abee weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special on=@create timer=1 On=@UnEquip try src.athena return 1 On=@Timer remove return 1 [function athena] src.smx Suandan itibaren isimli ailenin reisisiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. src.newitem i_soyadi_kolye act.name [reis] act.equip [function katilimci] src.smx Suandan itibaren isimli aileye katildiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. src.newitem i_soyadi_kolye_katilimci act.name [Uye] act.equip [function soybak] src.sysmessage [function mtele] src.newitem=i_mtele src.act.equip src.act.timer=30 return 1 [itemdef i_mtele] ID=i_gold TYPE=t_eq_script ON=@EQUIP targetg ON=@TARGON_GROUND src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_ITEM src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_CHAR src.go= mtele remove return 1 ON=@TIMER remove return 1[/spo] bunu scripts klasorunun icinde bıtane scr dosyası oluştur. sonra bunu onun icine at hic bisey yapmana gerek yok sphere acıksa kapat ac ve sonra .mtele yaz bıyerı tıkla devamlı tıkladıkca ısınlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İyide bu ne aile sistemi bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya kusura bakma dalgınlıgıma gelmıs mtelenın ıcını degıstırmısımde:P neyse bu arada commands a plevel kac ıstıosan ona mtele eklersın [spo1=al bak bu gercegi][function mtele] newitem i_mtele act.cont act.targetg Select target. [itemdef i_mtele] id i_memory type t_eq_script on=@create timer 20 on=@timer remove return 1 on=@targon_ground src.go src.mtele remove return 1 on=@targon_char src.go src.mtele remove return 1 on=@targon_item src.go src.mtele remove return 1[/spo] [Bu mesaj atlas tarafından 01 Kasım 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sphere v.55i acaba bundanmı bilmiyorum ama olmuyor. Sabahtan beri bir sürü scr denedim. Yok Yok Yok. Başka bir şekilde biliyorsanız yardım edermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atlas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hayır canım alakası yok zaten bu scr 55i ıcın bak bu scriptsi ekledikten sonra commands scpsinin ıcınde plevel lerın kullanabılecegı komutlar var onlardan plevel 2 nın altına MTELE yaz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yazım ama hiçbir çekilde sonuç alamıyorum. Neden anlayamadım bende yapanlar hep oluyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eheheh not defteriyle kaydederken asdasd ise asdasd.scp diye kaydet[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mtele yeni versiyonda sağlıklı bir şekilde çalıştı thx. Birde şu telestaff ı halledebilsem Aslında oda çalışıyor ama herding staff nasıl çalışıyorsa o şekilde mesela ben staffa tıklayıp adama tıklayıp target şeçtiğimde şak diye götürmesini istiyorum ama bi süre bekledikten sonra gönderiyor. Bunu bilen biri yardım edebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Birde şu .res komutunu biri açıklayabilirmi yapamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 [function res] if ( >4) serv.newitem i_resci src.new.equip else src.sysmessage @035 siz bu komutu kullanamazsiniz return 1 endif [itemdef i_resci] id i_fence_iron name resci type t_eq_script weight 0 layer layer_special on=@create attr 094 timer 45 on=@equip target @035 kimi reslemek istiyorsunuz? on=@targon_item target @035 kimi reslemek istiyorsunuz? return 1 on=@targon_char if !(==1) src.sysmessage @035 player degil return 1 endif if !(&statf_dead) src.sysmessage @035 olu degil return 1 endif src.sysmessage @035 canlandirildi src.targ.spelleffect s_resurrection 1000 return 1 on=@timer remove return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: atlas, 01 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: [spo1=mtele][ITEMDEF i_soyadim] id=i_deed type=t_script name=Aile Deed'i value=200000 on=@create color=0805 attr=04 on=@dclick IF ( != ) src.sysmessage Bu esyayi kullanmak icin cantanizda olmasi gerekiyor. return 1 ENDIF if ( != 1) dialog d_soyver return 1 else src.sysmessage Zaten soyadiniz var. return 1 endif [dialog d_soyver] 0,0 nomove resizepic 70 120 2620 230 180 resizepic 100 180 3000 170 20 text 100 150 267 0 textentry 105 180 160 16 1152 1 1 button 120 230 4005 4006 1 0 1 button 200 230 4017 4018 1 0 2 [dialog d_soyver text] Soyisminiz ne olsun ? Hede Olsun ? [dialog d_soyver Button] on=1 src.name > src.tag.soyadi=1 src.tag.ailename > src.corsair remove src.newitem i_soyadi_kolye act.name [reis] src.smx Suandan itibaren isimli ailenin reisisiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. serv.allclients smx isimli aile kurulmustur. act.equip [function corsair] src.newitem i_soysor_equip_athena src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.equip src.act.timer 1 [ITEMDEF i_soyadi_kolye_katilimci] id=i_necklace_gold type=t_jewelry name=Aile Uyesi on=@create color=0796 attr=04 on=@dclick return 1 [ITEMDEF i_soyadi_kolye] id=i_necklace_gold type=t_jewelry name=Aile Reisi on=@create color=0796 attr=04 on=@dclick target Kimi aileye dahil etmek istiyorsunuz? return 1 on=@targon_char src.targ.tag.ailename IF var.smsgx 049 src.smsgx * Bu fonksiyon sadece oyuncular icin gecerlidir! * return 1 ELSEIF (==) var.smsgx 049 src.smsgx * Kendinizi secemezsiniz ! * return 1 elseif (==1) src.sysmessage Bu kisinin zaten bir aileye uyeligi mevcut. return 1 ELSE var.smsgx 049 src.smsgx isimli kisiyi ailenize davet ettiniz..! src.newitem i_soysor_equip src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.timer 1 return 1 ENDIF [itemdef i_soysor_equip] name aileme gel babzzzz weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip try src.dialog d_katilcanmi return 1 On=@Timer remove return 1 [dialog d_katilcanmi] 0,0 nomove resizepic 70 120 2620 280 230 text 100 170 267 0 text 100 190 267 1 text 100 210 267 2 button 120 280 4005 4006 1 0 1 button 200 280 4017 4018 1 0 2 [dialog d_katilcanmi text] isimli aileye davet edildiniz. 100k karsiliginda katilmak istiyormusunuz? [dialog d_katilcanmi button] on=1 if () src.consume i_gold 100000 src.consume i_gold 100000 src.name src.tag.soyadi 1 src.newitem i_katilimci_benim src.act.equip src.act.timer 1 src.sysmessage Basariyla isimli aileye katildiniz. return 1 else src.sysmessage Cantanizda 100000gp bulunmuyor. return 1 endif on=2 src.sysmessage isimli aileye girisinizi reddettiniz. return 1 [function katilimsor] src.newitem i_katilimci_benim src.act.cont Var.soyadi_uid src.act.equip src.act.timer 1 [itemdef i_katilimci_benim] name katilicam dedim sana weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip try src.katilimci return 1 On=@Timer remove return 1 [itemdef i_soysor_equip_athena] name isim ver abee weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special on=@create timer=1 On=@UnEquip try src.athena return 1 On=@Timer remove return 1 [function athena] src.smx Suandan itibaren isimli ailenin reisisiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. src.newitem i_soyadi_kolye act.name [reis] act.equip [function katilimci] src.smx Suandan itibaren isimli aileye katildiniz. src.smx Kolyeniz boynunuzda belirecektir... Iyi Oyunlar. src.newitem i_soyadi_kolye_katilimci act.name [Uye] act.equip [function soybak] src.sysmessage [function mtele] src.newitem=i_mtele src.act.equip src.act.timer=30 return 1 [itemdef i_mtele] ID=i_gold TYPE=t_eq_script ON=@EQUIP targetg ON=@TARGON_GROUND src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_ITEM src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_CHAR src.go= mtele remove return 1 ON=@TIMER remove return 1[/spo] bunu scripts klasorunun icinde bıtane scr dosyası oluştur. sonra bunu onun icine at hic bisey yapmana gerek yok sphere acıksa kapat ac ve sonra .mtele yaz bıyerı tıkla devamlı tıkladıkca ısınlanırsın mtele ile soyadi sistemin ne alakasi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Chernobel çok saol Ama çalışmıyor mlsf Birde şu tele staff muhabbetini öğretseniz. Çok yordum sizi ama öğrenmek istiyorum [Bu mesaj CrAyZz tarafından 02 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar