Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş arıyorum, orc warrior um çok yakışıklıyım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Informer ya tamam charına çok güzel bi kız bulamayız belki ama bak sadece sarışını yok :D bunun esmeri war kızlı war ha buldum sana göre,bi kızl bulmak lazım tabi onu görüp czde çizmek yerine aşık ollman lazım. Bakalım o da sana sewgisini judgement ile mi yoksa nowa atarak mı belirtir gerçi anlamam orclar nasıl iletir duygularını :D (scream,sword,sword,..........)[signature][hline]Server : Diez
Nick : DEWIL_MAC_CRY
Clan : LasomrA
Job : Blade Master
Lvl : 6x
np : en son 27k
Mesaj tarihi:
:( onlar Kaynım ::ujio:: nun hediyeleri onun için çıkaramıyom. :( madem senin için bu kadar görünüş önemli bu hafta sonu moradondan +7 shell takım alıcam pembeli pembeli.Bakalım o zaman ne diicen...............[signature][hline]Sîn Yo Tü
Mesaj tarihi:
DEWIL ,sen düşün işte sende benim gibi warrior sun , siz barbarlar biz arch tuarek ler hep toplumdan itilmiş tiplerizdir , dış görünüşümüz hayvani ve korkutucu durdugu için , toplum bizi hep dışladı boyle karlı yerlerde ormanlarda dağlarda takıldık master olduk hep , ne zaman boss çıksa herkes birden arkadaşımız oluverdi, ahh ahh eskiler olmaz bu müslüm açacam dayanamıyorum .....[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 28 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 28 Ekim 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
DEWIL ,sen düşün işte sende benim gibi warrior sun , siz barbarlar biz arch tuarek ler hep toplumdan itilmiş tiplerizdir , dış görünüşümüz hayvani ve korkutucu durdugu için , toplum bizi hep dışladı boyle karlı yerlerde ormanlarda dağlarda takıldık master olduk hep , ne zaman boss çıksa herkes birden arkadaşımız oluverdi, ahh ahh eskiler olmaz bu müslüm açacam dayanamıyorum .....

ahh ahhh bende az çekmedim be kardeş halada çekiyorum nerde bos orda kanka hep böle nerde dm orda tanıdım tanıdığım priestlerin hepsini hep böle hayat barbarlara çektiriyo insan olsun orc olsun..... ac anasını satayım aç müslümü :D
Mesaj tarihi:
bilmemi , oda shok sheker di cidden ama server farki var ordan buraya transferde zor bea anlicaan daha fazala yaram desilmeden bitirelim bu konuyu, area masters lock this topic please i am feeling sooooooooo baaaaad :(:(:(:([signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
newzat az susta motorun sousun amk 2 dakka yemek yiyem gelecem oyuna harpy kesicem sana arkadaslarini clanada alcam baska 5 dakka deil 55 dakka dur clanda ama sus mucux
asadadasdad
Mesaj tarihi:
bi sen eksiktin zaten asadada neyse ben oyuna giriom ritalin clanla hq kesmistim Reyi satmishlar 850den asadad 425 m aliim bi galba newzatta wardi partyde ama neyse newzat 2 tane tp scrollü calisir sanada aasadasadasad
Mesaj tarihi:
yok olm. Senle hayatta olmaz. Ben sana bi karı buldum. Jade_real ^o) olmazmı? tam sana göre. Hem oda klan başkanı Hem oda warior(kadın warior O.o).Hem o ve klanına çok np borçluyuz.Şahsen np min yarısı onlar sayesinde oldu. :D[signature][hline]Sîn Yo Tü
Mesaj tarihi:
said:
TaLkative, 28 Ekim 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Noluyor Lam bütün kısLar toplanmış :D

ben konusmuom bu ujioyla..+ birde monthana mıdır nedir..tabiki moradslayer da dahil :/[signature][hline]server:Ares
Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:55k+
Clan:Fatal1ty
Mesaj tarihi:
said:
Ujio, 28 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
asasadasadada

(No comment )

partyden attırmak?

No comment..[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
newzat jade real tipim deil ogrendiklerim kadarıyla 35 yaşındaymış zzzzz[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 28 Ekim 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
newzat jade real tipim deil ogrendiklerim kadarıyla 35 yaşındaymış zzzzz

ağır abla olur xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
said:
saruman204, 28 Ekim 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
hayırdır Osuruk. Bi yerine bişimi yaptık?

ben ujio/monthana/moradslayer dedim ^^[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
  • Yeni Oluştur...