mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tanrı önce erkegi yaratıyor ve erkegin canı sıkılmasın diye Bir tane dişi yaratıyor sonra erkek canına kıymasın diyede sigara, alkol, uyşturu, vb. sakinleştiriciler yaratıyor Bence............[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok once erkekle kadini saliyo sonra onlar canlari sikildikca sacma seyler buluyolar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: aquila, 01 Kasım 2005 04:06 tarihinde demiş ki: yok once erkekle kadini saliyo sonra onlar canlari sikildikca sacma seyler buluyolar... lol[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu insanlar her türlü boku yiyo sonra da Allah yarattı diyo. Olcak şey mi şimdi bu yani. Kendi kendinize yapıyonuz sonra böle diyonuz.. ayıp yau[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 paticik tarihinde 1000. baskıya hoşgeldiniz.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ah o şeytan yokmu[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tanrı dagları yarattı of ne guzel oldu be dedı tanrı agacları yarattı heyt be ne guzel yaptım dedı tanrı erkegı yarattı işte bi mükkemli gerceklertırdım tanrı kadını yarattı hmmm buda makyaj yapıp güzelleşsin dedı :P sımdı aklıma geldı hzuhau[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 First the Lord made man in the Garden of Eden. Then he said to himself, "There's something he's needing." After casting about for a suitable pearl, He kept messing around and created a girl. Two beautiful legs, so long and so slender, Round, slim, and firm, and ever so tender. Two lovely hips to increase his desire, And rounded and firm to bring out the fire. Two lovely breasts, so full and so proud, Commanding his eyes, as he whispers aloud. Two lovely arms, just aching to bless you, And two loving hands, to soothe and caress you. Soft, cascading hair hung down over her shoulder, And two dreamy eyes, just to make him grow bolder. 'Twas made for a man, just to make his heart sing. Then God added a mouth. Ruined the whole damn thing[signature][hline]*telefon çalar* -Alo? -Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess.. -*telefon kapanmıştır* Sarışın işte.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tanrı önce erkeği yarattmış müsvedde anlamında eheheheh[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bazen insanlar çok komik oluyo yaa..alla alla[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Greeny, 01 Kasım 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Ah o şeytan yokmu yaa yaa sorma varbi şerfsz arada bir girip çıkıyo yaa namusuz kötü şeyler oluyor sonra :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beyler bişi diycem erkeği yaratırken yanındamıydınız heryerde ilk erkek oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tanrı dünyayı yaratmış; güzel demiş... Sonra ağaçları, dağları, nehirleri yaratmış... Çok güzel demiş... Sonra erkeği yaratmış... Neşeyle "mükemmel" demiş... Sonra kadını yaratmış.Bakmış, bakmış.Sonra yorumunu yapmış; "önemli değil, boyanır"[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tanır beni yaratmış..Böle topiklere girmiyim diye.Ama girdim bi kere.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: mawiman, 01 Kasım 2005 04:04 tarihinde demiş ki: sonra erkek canına kıymasın diyede sigara, alkol, uyşturu, vb. sakinleştiriciler yaratıyor lol x sigaraları sloganları da: "tanrı kendi elleriyle sardı!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Erkek avlanmak için silahı buldu, kadın kürkü icat etti. Erkek resim yapmak için boyayı buldu, Kadın makyajı icat etti Erkek sohbet için konuşmayı buldu, Kadın dedikoduyu icat etti Erkek yemek için tarımı buldu, Kadın diyeti icat etti Erkek çocuk için sex'i ve aşkı buldu Kadın evliliği icat etti Erkek ticaret için parayı buldu, Kadın icat yapmayı bıraktı,para yemeye başladı! :D [signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 01 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Quivalen-soth, 01 Kasım 2005 11:00 tarihinde demiş ki: paticik tarihinde 1000. baskıya hoşgeldiniz. azımdan aldın:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 HER SANATÇı,ESERINI YARATMADAN ÖNCE,BIR MÜSVETTESINI YAPAR..... (BILMEM ANLATABILDIM MI?) :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vayy:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 waoaooaooww[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 *!artık kadın-erkek konulu başlıkların bu kadar sık açılmaması için kampanya mı düzenlenmeli diye düşünür *[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sey var its a mans world- james brown. men made the car falan filan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 01 Kasım 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ama sonrasında ne dio? but it would be nothing. nothing... without a woman on.... :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Kasım 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o yuzden seettim zaten ben, bulup dinlesin arkadaslar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ilk gay nasıl ortaya çıkmış acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar