Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin 1.9 Talentları

Kelemvor

Öne çıkan mesajlar

Valla paladinden anlamam ama Sam yada başka bir level 60 pala , anlatırsa uzun uzun okurum. İlginç şeyler var ama tam olarak nedir bende merak ettim doğrusu.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

bir level 60 pala olarak yeni imbalarım bizler olcagımızı soleyebilirim. holy de protda retruda çok imba ama tercihim holyden yana olucak[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Holy Purity
Purifies the target of all negitive effects, including physicel effects and curses.

Sağdece bunun için holy gidilir bence.

Grup için epey faydalı olur paladinde bunun olması.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

@mADmaXimus

Biraz acıklayıcı be güzel kardeşim. Yazcak vaktin yoksa başka tabi de bi miktar daha bilgi alsaydık, çok yüzeysel oldu bu :D.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

ornek talent bu :D
Holy
Spiritual Focus Rank 5
Improved Holy Light Rank 3
Illumination Rank 5
Improved Blessing of Wisdom Rank 5
Divine Favor Rank 1
Improved Divine Intervention Rank 5
Divine Wisdom Rank 5
Sanctity Aura Rank 1
Blessing of Kings Rank 1
Divine Blessing Rank 3
Holy Purity Rank 1
Holy Total: 35
Retribution
Venegance Rank 5
Two-Handed Weapon Specialization Rank 5
Benediction Rank 5
Seal of Command Rank 1
Retribution Total: 16
bişey izliyorum televizyonda bitsin anlatcam bi sn :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!

[Bu mesaj mADmaXimus tarafından 31 Ekim 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Holy Bölümü Imbalıkları:
[li]Blessing of Kings retribitiondan holye geçti buda bi çok insanı holyye yonlendirecektir.[/li]
[li]Divine Wisdom eski patchlerde %10 mana verirken şimdi hem mana hemde mana reg veriyor[/li]
[li]Sancitity Aura eskiden holy dmg verdiği için kullanışsızdı şimdi mana ve hp regen aura olmuş hep bu açık gezerim[/li]
[li]Divine Blessing:*DIKKAT* Gelmiş geçmiş en en en imba talent blessinglerimiz 20 dakikaya yukseliyor bir paladinle oynamış olan anlar artık 20 dkda bir blessing atıcaz ne mutlu bize ve molten coreda benim gibi 40 kişiye blessing atan arkadaşlarımıza!!!![/li]
[li]Holy Purity paladine decurse ozelliği getirerek magelerin decurser gorevlerini almış ve grup dpssini arttırmıştır.[/li]
[signature][hline]Lianna Human Paladin

[Bu mesaj mADmaXimus tarafından 31 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer bir nokta ise spiritual focus da ve Concentration aura da spell interrupts ve silence ye belli bir yüzde de resist gelmiş :D
Bence bunlarda imba :)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kelemvor, 31 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Eğer talentlar böyle olacaksa(tahminimce olmayacak, fake bunlar, çünkü harbi imba), retribution giderdim ben.Sıkıldım heal/buff/cleanse bot olmaktan, başkası yapsın biraz da kardeşim :D

hehehe bunu devo gormesin :P[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

aaa harbiden Divine Blessing fazla uçuk olmuş, hoş herkez gibi bende o buff'ları 5 dakikalık olmasına uyuzumdur ama ( Hatta oyun ilk çıktığından beri süre artımı olmasa bile tıpkı mage ve priestler gibi tüm gruba aynı anda buff atan, kitaptan öğrenilen skillerin gelmesini istemişimdir.) buda abartı olmuş.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunlar gerçek gibi, imba derseniz druid ve hunterlar da imba oldu herkes söylüyor bunu. holy tree kimsenin yüzüne bakmadığı bir tree iken güzel hale gelmiş şimdi raidler için bilhassa..

yalnız talentlar değil, bazı mevcut olaylar da değişmiş gibi. holy strike filan yazıyor. onları da görmek lazım ama hakikaten böyle olursa bence paladin sonunda abuk sabuk olarak düşünülen bir sınıf olmaktan çıkar..

bu arada dikkat çeken bir olay spiritual focus'un buff değil nerf yemesi. delay yememe şansı %70 iken %60'a çekilmiş. %10 interrupt yememe bilmiyorum ne kadar etkili olur ama savaşın ortasında kolay kolay heal atılmaz concentration aura açmadan artık.. :)

neyse halen bakıyorum, fake olsa bile gayet güzel düşünülmüş bir fake bence. umarım yakında açıklanır..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

hem de nasıl. %70'le bile hunter üzerime pet koyup hızlı bowla auto-attack bırakınca 2.5sn'lik heal 4-5sn oluyor. heal 1.5sn olsa farketmez ama flash of light'ı nasıl yapacaklarına bakar. gene holy light dışında seçenek olamayacak sanırım pvp için çünkü improved holy light aşağıda kalmış hayli..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
And.. the level cap is raised to level 70. Talking to a blizzard employee afterwards (they had a "B" on their badge) they will be giving us ten more talent points, and increasing the "tree" to a 41 point talent. No details were giving on the filling in from 31 to 41, but the idea is one of balance.. if someone gets the 41, they can't have a 21 from another tree..

http://forums.curse-gaming.com/showthread.php?t=4296[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue

[Bu mesaj Phlox tarafından 01 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...