Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya bu adam nedir boyle? Ahmet Cakar'da az once soyledi P.Nouma'yı oyundan atırmıştı bu adam boyle bezdire bezdire.. sonra Nouma bunun ağzına mı tükürmüştü naapmıştı.. GS maçında yaptığı hareketlere bi zahmet bakın ya.. Hareketleri yaparken yüz ifadesine bi bakın ya.. Insan degil misin sen? Nedir bu hırs bu kin bu nefret yuzunden okunan?[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hakkaten insana benzetemedim. Futbol oynaması bile yanlış bence...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hocası demiştir sert oyna hakanı necatiyi oyundan soğut diye , ama çift sarı karttan kırmızıyı haketti gs maçında.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Atv'deki Santra programında tartışılıyo maç.Atılan tekme,tokat,yumruk vb. darbeleri yüzünden Gs atağa çıkamadı zaten.Fatih Altaylı çok doğru söyledi.Hakem çok ama çok artniyetliydi.Bu şekilde maç kaybediyosunuz sonra biri geliyo "Nası koydu Gençler muhaudsh" tarzı bişi diyo,yok maçtan önce attığı "Gençler bu maçı alır" mesajına alıntı yapıyo.Neyse gene biz seviyemizi koruyalım Ps:Ahmet Çakar da çok doğru yorumlar yapıyo.Hele MHK Baskanına dediklerine çok güldüm şahsen =)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hakem'e art niyetli demek sacma Gencler birliginin Bir Penaltısını vermiyor Necatiyede gostermesi gereken kırmızıyı gostermiyor. Ha Genclerede bir kırmızı cıkartması gerekiodu cıkartmadı. Bu yuzden bu hakeme art niyetli denmez kotu hakem denir.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gsye vermediği pozisyonların acısını Gençlerin pozisyonlarından çıkardı.Artniyetlidir evet.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahmet cakar ne konuşuyo be . harbi adamın damarına basmaya gelmiyo ismail güldüren hayvanatına gelince ona fazla bişey dememe gerek yoq o maçtan sadece sarı kartla bitirmesi hakemlerin ne kadar hakem olmadıklarını gösteriyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ayrıca hakem sayesinde kaybettik demekde saçmalık koca 94 dakkada 1 isabetli şut çekeceksin oda gol olacak , 2. isabetli şutun yok hangi hakla maç kazanacaksın? hakem ismaili atmadı hata etti , gençlerbirliğinin penaltısını vermedi , necati hakemi alkışladı ikinci sarıdan necatiyi atamadı , faullerdeki takdir haklarını ev sahibi takım lehine fazla kullandı hataları bunlardı.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya ahmet çakarın hakemlere laf söylerken, necatinin de atılması gerektiği, cihan'ın topa ellediğinde aslında penaltı olduğu (topun içeride olduğunu) konusundaki yorumlarını duymamazlıktan gelmeyin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hakem ismailin hakana yaptığı penaltıyı verseydi zaten diger tarafta g.birligi'nin verilmeyen penaltisi diye bi pozisyon olismicakti.. [signature][hline] Ilhan Mansiz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 01 Kasım 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet evet halamın bıyığı olsaydı misali.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 havva ademe elma vermeseydi biz olmıcaktık öeehh[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ismail güldürenden bahsediyoruz hakem hatalarından değil çarpıtıcı açıklamalarda bulunmayın.. ben ismail güldürenin kişiliği futbolculuğu çirkefliği vs vs bundan bahsediyorum .hakemin yaptığı hatalar da zaten beni zerre kadar ilgilendirmiyo bi beşiktaşlı olarak mesela..[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 maçı izlerken pek ismail güldürene dikkat etmemiştim belkide ufc leri çok izledigimden doğal geldi ;)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Mumu, 01 Kasım 2005 01:45 tarihinde demiş ki: ismail güldürenden bahsediyoruz hakem hatalarından değil çarpıtıcı açıklamalarda bulunmayın.. gayet de bahsediliyor ve benım de cevabın bunadır, buyrunuz. said: Revenge, 01 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Hakem çok ama çok artniyetliydi.Bu şekilde maç kaybediyosunuz sonra biri geliyo... ....Ps:Ahmet Çakar da çok doğru yorumlar yapıyo.Hele MHK Baskanına dediklerine çok güldüm şahsen =) madalyonsa iki tarafına da bakmak lazımdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben diyorum ki hakem hatalarindan bahsetmiyoruz çarpıtmayın.. bu cevabı neden tek bir şahıs üstüne alınıyor acaba? ben o arkadaşada soyledim gerek yok ben ismail gulduren den bahsediyorum..[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gulduren cok sert oynadi bi korner pozisyonu vardi hakanı savunuyor daha dogrusu savunmaktan baska herseyi yapıyordu onune necati geldi yaka paca yere serdi necatiyi hakem sadece uyardi buna uyari ne gerek ya olayi gordum diecen penaltiyi calacan yata rengini iyice belli edecen gormedim diecen....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: horten, 30 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki: "if you smile one more time i will f... your face" ismail güldüren diyince aklıma gelen tek şey... quote][signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İsmail Güldüren bu sonuçta. Adamın oyun tarzı öyle, hırslı ve çirkef. Ama bir konuda neden kimse çıkıp tek bir laf etmemiş bilmiyorum. Bu haftaya kadar hiç bir vukuatı gözükmeyen ismail güldüren nasıl olduysa Bülent Korkmaz takıma antrenör olduktan sonraki ilk GS maçında Hakan Şükür'ü oyundan bezdirmek için gereken ne varsa yaptı. Yani sizce Bülent'in hiç mi parmağı yok bu işte.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İsmayil beni gerçekten güldürüyor..Böyle bir adam zamanında nasıl FB forması giydi :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… enema Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zagonun modifiye edilmisi resmen[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi harbi buadam nedir öyle, mübarek unltd fight club. maçın sonucu.. :D gb = 2 (2xismail güldüren) gs=1 (necati dirsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 üstüme alındım çünkü benim mesajımın altına yazmışsın napabilirim?.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Belli programı herkes izlemi$, Necati , Hakan Birisi 1 tane dirsek atsa yamacına gelemez ismail. Ama okkalı vuracak. Haa hakem baktın dirsekten sarı kart çaktı, adam seni kündeye getirdi bi$i yok, o zaman hakemi ele$tiririz.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o nası bi yorum ya şimdi suç necatiyle hakandamı bi dirsek atıp karşılık vermediler die?[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İsmail Güldüren bu sonuçta. Adamın oyun tarzı öyle, hırslı ve çirkef. Ama bir konuda neden kimse çıkıp tek bir laf etmemiş bilmiyorum. Bu haftaya kadar hiç bir vukuatı gözükmeyen ismail güldüren nasıl olduysa Bülent Korkmaz takıma antrenör olduktan sonraki ilk GS maçında Hakan Şükür'ü oyundan bezdirmek için gereken ne varsa yaptı. Yani sizce Bülent'in hiç mi parmağı yok bu işte.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İsmayil beni gerçekten güldürüyor..Böyle bir adam zamanında nasıl FB forması giydi :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zagonun modifiye edilmisi resmen[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi harbi buadam nedir öyle, mübarek unltd fight club. maçın sonucu.. :D gb = 2 (2xismail güldüren) gs=1 (necati dirsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 üstüme alındım çünkü benim mesajımın altına yazmışsın napabilirim?.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Belli programı herkes izlemi$, Necati , Hakan Birisi 1 tane dirsek atsa yamacına gelemez ismail. Ama okkalı vuracak. Haa hakem baktın dirsekten sarı kart çaktı, adam seni kündeye getirdi bi$i yok, o zaman hakemi ele$tiririz.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o nası bi yorum ya şimdi suç necatiyle hakandamı bi dirsek atıp karşılık vermediler die?[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar