Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ismail Gulduren

Mumu

Öne çıkan mesajlar

ya bu adam nedir boyle?
Ahmet Cakar'da az once soyledi P.Nouma'yı oyundan atırmıştı bu adam boyle bezdire bezdire.. sonra Nouma bunun ağzına mı tükürmüştü naapmıştı..

GS maçında yaptığı hareketlere bi zahmet bakın ya.. Hareketleri yaparken yüz ifadesine bi bakın ya.. Insan degil misin sen? Nedir bu hırs bu kin bu nefret yuzunden okunan?[signature][hline] Ilhan Mansiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Atv'deki Santra programında tartışılıyo maç.Atılan tekme,tokat,yumruk vb. darbeleri yüzünden Gs atağa çıkamadı zaten.Fatih Altaylı çok doğru söyledi.Hakem çok ama çok artniyetliydi.Bu şekilde maç kaybediyosunuz sonra biri geliyo "Nası koydu Gençler muhaudsh" tarzı bişi diyo,yok maçtan önce attığı "Gençler bu maçı alır" mesajına alıntı yapıyo.Neyse gene biz seviyemizi koruyalım

Ps:Ahmet Çakar da çok doğru yorumlar yapıyo.Hele MHK Baskanına dediklerine çok güldüm şahsen =)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem'e art niyetli demek sacma
Gencler birliginin Bir Penaltısını vermiyor Necatiyede gostermesi gereken kırmızıyı gostermiyor.
Ha Genclerede bir kırmızı cıkartması gerekiodu cıkartmadı.
Bu yuzden bu hakeme art niyetli denmez kotu hakem denir.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun!
Gencx.net - Yeni bir Soluk
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet cakar ne konuşuyo be . harbi adamın damarına basmaya gelmiyo ismail güldüren hayvanatına gelince ona fazla bişey dememe gerek yoq o maçtan sadece sarı kartla bitirmesi hakemlerin ne kadar hakem olmadıklarını gösteriyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hakem sayesinde kaybettik demekde saçmalık koca 94 dakkada 1 isabetli şut çekeceksin oda gol olacak , 2. isabetli şutun yok hangi hakla maç kazanacaksın?

hakem ismaili atmadı hata etti , gençlerbirliğinin penaltısını vermedi , necati hakemi alkışladı ikinci sarıdan necatiyi atamadı , faullerdeki takdir haklarını ev sahibi takım lehine fazla kullandı hataları bunlardı.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

hakem ismailin hakana yaptığı penaltıyı verseydi zaten diger tarafta g.birligi'nin verilmeyen penaltisi diye bi pozisyon olismicakti..

[signature][hline] Ilhan Mansiz..

[Bu mesaj Mumu tarafından 01 Kasım 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ismail güldürenden bahsediyoruz
hakem hatalarından değil çarpıtıcı açıklamalarda bulunmayın.. ben ismail güldürenin kişiliği futbolculuğu çirkefliği vs vs bundan bahsediyorum .hakemin yaptığı hatalar da zaten beni zerre kadar ilgilendirmiyo bi beşiktaşlı olarak mesela..[signature][hline] Ilhan Mansiz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 01 Kasım 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
ismail güldürenden bahsediyoruz
hakem hatalarından değil çarpıtıcı açıklamalarda bulunmayın..

gayet de bahsediliyor ve benım de cevabın bunadır, buyrunuz.

said:
Revenge, 01 Kasım 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
Hakem çok ama çok artniyetliydi.Bu şekilde maç kaybediyosunuz sonra biri geliyo...

....Ps:Ahmet Çakar da çok doğru yorumlar yapıyo.Hele MHK Baskanına dediklerine çok güldüm şahsen =)

madalyonsa iki tarafına da bakmak lazımdır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben
diyorum ki
hakem hatalarindan bahsetmiyoruz
çarpıtmayın.. bu cevabı neden tek bir şahıs üstüne alınıyor acaba?

ben o arkadaşada soyledim gerek yok ben ismail gulduren den bahsediyorum..[signature][hline] Ilhan Mansiz..
Sosyal ağlarda paylaş

gulduren cok sert oynadi bi korner pozisyonu vardi hakanı savunuyor daha dogrusu savunmaktan baska herseyi yapıyordu onune necati geldi yaka paca yere serdi necatiyi hakem sadece uyardi buna uyari ne gerek ya olayi gordum diecen penaltiyi calacan yata rengini iyice belli edecen gormedim diecen....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İsmail Güldüren bu sonuçta. Adamın oyun tarzı öyle, hırslı ve çirkef. Ama bir konuda neden kimse çıkıp tek bir laf etmemiş bilmiyorum. Bu haftaya kadar hiç bir vukuatı gözükmeyen ismail güldüren nasıl olduysa Bülent Korkmaz takıma antrenör olduktan sonraki ilk GS maçında Hakan Şükür'ü oyundan bezdirmek için gereken ne varsa yaptı. Yani sizce Bülent'in hiç mi parmağı yok bu işte.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Belli programı herkes izlemi$,
Necati , Hakan
Birisi 1 tane dirsek atsa yamacına gelemez ismail. Ama okkalı vuracak.
Haa hakem baktın dirsekten sarı kart çaktı, adam seni kündeye getirdi bi$i yok, o zaman hakemi ele$tiririz.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...