Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Hakkında Herşey

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Valla koskoca paticik halasi nasıl vizyon bölümünde bu film için yazı yazmamış şaşırdım doğrusu...
Şu son 10 yılın bence en iyi Türk film Eşkiya'dan sonra gerçi fazla sinemalarda kalmamıştı ama mutlaka izlenmesi gereken süper bir Türk filmi. Filmin bütün müziklerini Mor ve ötesi yaptığı için filmde çeşitli sahnelerde görebiliyorsunuz kendilerini[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 21 Eylül 2005 08:38 tarihinde demiş ki:
ben de baya beğenmiştim.. bi kaç kızla beraber izlemiştik onlar da beğendi ama 'Nejat İşler' diye sayıkladıklarından dolayı da olabilir..

o kızlar da garipmiş. fikret kuşkan varken nejat işler diye sayıklanır mı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

türk sinemasında biraz daha alternatif kaçıyordu diger filmlere nazaran

tarzı, hikayesi ve anlatımı cok hoştu

güzeldi kısacası

yalnız filmle ilgili bşlık açılmış olduguna dair bir şeyler hatırlıyorum ama bulamadım

yönetmeni kimdi bu arada, ilk sinema filmiydi yöneten kişinin ama adını hatırlayamadım.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Çok uzun zaman izlemedim bu filmi.
Dün vcd sini kiraladım ve izledim.
Döngel Karhanesine gittim arkasından bunu ve arkasından Karpuz Kabuğundan gemiler yapmak.

Mustafa Hakkında Herşey ;

Tek kelimeyle inanılmaz.
Çok aşırı film izlerim.özellikle gerilim.Ben bir Türk Gerilim filminin bu kadar kaliteli ve üst düzey olucağını tahmin etmemiştim.
Hikaye çok dar olsada o kadar güzel anlatılmış ki alıp götürüyor insanı.
Oyuncuların performansları harika özellikle
en baştaki "Baba annem ölmüş" diyen çocuğun arkasından Mustafa nın koşu bandından düşüp ağlamaya başlaması ,
Nejat İşler in işkenceye dayanamayıp fıttırdığı an
Mükemmeldi.

Film türk filmlerim arasında Zirvenin ortağı bence kıyaslama yapamayacağım kadar güzel.

Ama ne yazık ki filme ilgi çok az olmuş.

Eğer hala izlememiş olanlar varsa kesinlikle izleyin... Beni bu kadar geren film az olmuştur herhalde[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyenin en iyi aktörü olarak gördüğüm fikret kuşkan'ın performansının yanında harika senaryosu ile (hatta müzikleri bile dahil edelim) en iyi türk filmlerinden biridir bence. çağan ırmak'a olan önyargım yüzünden g.t olduğum bir eserdir ayrıca :)

ya fikret kuşkan ne harika bir oyuncudur , bak yine aklıma geldi..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...