Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Valla koskoca paticik halasi nasıl vizyon bölümünde bu film için yazı yazmamış şaşırdım doğrusu... Şu son 10 yılın bence en iyi Türk film Eşkiya'dan sonra gerçi fazla sinemalarda kalmamıştı ama mutlaka izlenmesi gereken süper bir Türk filmi. Filmin bütün müziklerini Mor ve ötesi yaptığı için filmde çeşitli sahnelerde görebiliyorsunuz kendilerini[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben de baya beğenmiştim.. bi kaç kızla beraber izlemiştik onlar da beğendi ama 'Nejat İşler' diye sayıkladıklarından dolayı da olabilir..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cok begenmistim ben de[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Maxen, 21 Eylül 2005 08:38 tarihinde demiş ki: ben de baya beğenmiştim.. bi kaç kızla beraber izlemiştik onlar da beğendi ama 'Nejat İşler' diye sayıkladıklarından dolayı da olabilir.. o kızlar da garipmiş. fikret kuşkan varken nejat işler diye sayıklanır mı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 duymasınlar bu dediklerini kaç veya saklan.. çok etkili teknikleri var..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ewt bende bayya beğenmiiştm gzel filmdi!![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 biiir deeeerdim var gibi hoş bi sound track ı olmasına,çok iyi bi film olmasına karşı genede pek popüler olamadı bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 türk sinemasında biraz daha alternatif kaçıyordu diger filmlere nazaran tarzı, hikayesi ve anlatımı cok hoştu güzeldi kısacası yalnız filmle ilgili bşlık açılmış olduguna dair bir şeyler hatırlıyorum ama bulamadım yönetmeni kimdi bu arada, ilk sinema filmiydi yöneten kişinin ama adını hatırlayamadım.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 guzel film...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Güzel film hakikaten...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yazan ve yöneten Çağan Irmak. Ama ilk sinema filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Çok uzun zaman izlemedim bu filmi. Dün vcd sini kiraladım ve izledim. Döngel Karhanesine gittim arkasından bunu ve arkasından Karpuz Kabuğundan gemiler yapmak. Mustafa Hakkında Herşey ; Tek kelimeyle inanılmaz. Çok aşırı film izlerim.özellikle gerilim.Ben bir Türk Gerilim filminin bu kadar kaliteli ve üst düzey olucağını tahmin etmemiştim. Hikaye çok dar olsada o kadar güzel anlatılmış ki alıp götürüyor insanı. Oyuncuların performansları harika özellikle en baştaki "Baba annem ölmüş" diyen çocuğun arkasından Mustafa nın koşu bandından düşüp ağlamaya başlaması , Nejat İşler in işkenceye dayanamayıp fıttırdığı an Mükemmeldi. Film türk filmlerim arasında Zirvenin ortağı bence kıyaslama yapamayacağım kadar güzel. Ama ne yazık ki filme ilgi çok az olmuş. Eğer hala izlememiş olanlar varsa kesinlikle izleyin... Beni bu kadar geren film az olmuştur herhalde[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geçen sene izlemiştim bende vcd den çok güzel film bencede izlemeyenler izlesin hemen :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 türkiyenin en iyi aktörü olarak gördüğüm fikret kuşkan'ın performansının yanında harika senaryosu ile (hatta müzikleri bile dahil edelim) en iyi türk filmlerinden biridir bence. çağan ırmak'a olan önyargım yüzünden g.t olduğum bir eserdir ayrıca :) ya fikret kuşkan ne harika bir oyuncudur , bak yine aklıma geldi..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 izlemek istiyorum bende bu filmi.Arkadaşıum önermişti çok iyi diye,yrn gişder alırım artık...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Filmi bende çok beğenmiştim .Özellikle Nejat İşler in triplerini .. Ancak bi erkeğe bu kadar acı çektirilmez yaa :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 efet sızlemedım ama cok guselmıs sınıfta bı kıs wardı ızleyın super ben bole fılm gormöedım dıyıp duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Boyna donla falan çıkan eleman tanıdık, onun sayesin de izlemiştim. Aramız da kalsın o arkadaşa "çaki" deriz (benziyor da hani) lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar