Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://www.e-grammes.gr/turkman.htm heh guliyimmi aglıyımmı anlamadım acıkcası biraz uyuz oldum birazda haklı buldum bizmi ab ye girdik ab mi bize [[spo1=bakınız abye girdim ohh]URL=http://imageshack.us][/URL][signature][hline][/spo][Bu mesaj Whitehaven tarafından 01 Kasım 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çok komik spo olsa iyi olurdu edit: animasyona yeni baktım. gerizekalı sığ bi herigin yaptığı belli ama resim biraz komik olmuş. tam tersi de olabilir[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. [Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 linkteki animasyonada bakarsanız yunanlı bir vatandasın bakısı bizden baya urkmusler sanırım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 . [Bu mesaj Whitehaven tarafından 01 Kasım 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bunu yunanca yapmislar daha once gormustum ingilizceydi ve turklerin ab yi ele gecireceginden korkuyolardi. kimse kizmasin ama nitekim haklilarda almanya bile hala turk gurbetcilerinden cekiyo , avrupa birligine girersek turkiye bosalir :)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 herifler korkmus bizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Disappear, 01 Kasım 2005 03:44 tarihinde demiş ki: turkiye bosalir :) bosalacagi kesin...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kuyruk acısı tamamen turkman zaten ılk kıbrısı yutuyo dıkkat edersenız :P ısın garıbı bu zavallılar daha 85 sene once ızmırden atınaya yuzmek zorunda kalmamıslarmıydı ben sımdı grekoman dıye bır anımasyon yapsam anadoluyu yemeye calısan sonrada hayaletler tarafından reskıll yıyen acaba herıfler ne der eheh bır ıngılzılere bır fransızlara kılım yunanlılardan ıse tıskınıyorum eheh tabı aralarında saglam adamalrda var ama ole yanı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya bunlar kıbrısın tamamını almışlar?!?!? Kıbrısın kuzeyininde kırmızı olması lazımdı...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hepsi bizim olacak :hrr: Saka bi yana korkmaktada haklılar nusuf artısının eksilerde oldugu bi yerde 1 tane Turk bile yeter aslında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Her almanın en az 2 tane türk akrabası var. Adamların soyu kurudu be :) Sıra tüm avrupada bi girelim hepsi türk olcak :D Bu arada resimde yunanistan döt ayagına gitmiş tam karşımızda oldugu için :D[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Müzik güzelmiş.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Viktor, 01 Kasım 2005 05:20 tarihinde demiş ki: bır ıngılzılere bır fransızlara kılım yunanlılardan ıse tıskınıyorum eheh tabı aralarında saglam adamalrda var ama ole yanı peki adolf abi,haklısın.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bune be, abi güle güle sinir oldun, adamalr bak fesli mesli yapmışlar bide pacmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 açılmıştııı edit: http://forum.paticik.com/view.php?id=153598 edit 2:http://forum.paticik.com/view.php?id=114037 edit 3:http://forum.paticik.com/view.php?id=104728 edit 4: daha çoook vardı hep silmişler son 1-2 haftada iyice arama özürlü olduk korkuyorum[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? [Bu mesaj Kreese tarafından 01 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kreese tarafından 01 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kreese tarafından 01 Kasım 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kreese tarafından 01 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aahahaha nasıl giriyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @Kreese: arama özürlü olmaktan cok son bi haftada her halta maydonoz olup laf sokar olmusuz diyorum? bu yeniler yuzunden paticike yazik oluyor sus sus bir yere kadar.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 turkleri hala fesli çizenlere kafam girsin. zamanında penguenin bir kapagı vardı da hatırlayan hatırlar. ayrıca hanım koş hiyerarşi çıktı, süper bişey [Bu mesaj elvyn tarafından 01 Kasım 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: tAKA, 01 Kasım 2005 04:22 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 01 Kasım 2005 03:44 tarihinde demiş ki: turkiye bosalir :) bosalacagi kesin... yuh daha neler:)[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DoGMeaT, 01 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 01 Kasım 2005 05:20 tarihinde demiş ki: bır ıngılzılere bır fransızlara kılım yunanlılardan ıse tıskınıyorum eheh tabı aralarında saglam adamalrda var ama ole yanı peki adolf abi,haklısın. yahudılerı cok severım bı kere adolf madolf ne yanı avrupanın yuzde 70 ı adolf ona bakarsan senın mantıkla adamları sevmıyorum dıyorum ben ustun ırkım ben uberım bu herıflerı kazanlarda yakalım demıyorum gıcık oluyorum o kadar[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: ShadowFury, 01 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Ya bunlar kıbrısın tamamını almışlar?!?!? Kıbrısın kuzeyininde kırmızı olması lazımdı... kıbrısın kzueyını kırmızı olarak goren ıkı devletten bırıyız dunyada dıgerıde pakıstan[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar