ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konyali iki kardesten olusan DDT(Dalga dublaj takimi)'nin konya sivesiyle yaptigi son dublaj Bu sefer dini bir turk filmine dublaj yapmislar ki bence en komigide bu olmus Ya Nasip Munferidin munasibi,mukafatindan mutefekkir olanidir : )[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." [Bu mesaj ExhaulteD tarafından 01 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 link hatalı olmasın?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu ne bea =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. değil çekti [Bu mesaj Aradhell tarafından 01 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tekrar deneyesin[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bunlarin bide anlat bakalim filminin seslerini deistirdikleri bi video vardi o superdi[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konyali olsaniz 2 kat fazla gulersiniz yingmi yimengi : )[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahah eet süpermiş :) bende konyalıyım güldük bayaa annemle... 'bi kıyhmalı pide yiyivermişşik'' :)) ama bu o kadar komik değilmiş benim elimde cd halinde bundan çok daha komikleri var :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konyanin neresinden,icindenmi ? : )[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Horrible, 01 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki: ahah eet süpermiş :) bende konyalıyım güldük bayaa annemle... 'bi kıyhmalı pide yiyivermişşik'' :)) ama bu o kadar komik değilmiş benim elimde cd halinde bundan çok daha komikleri var :) konyalımısın?? konyada mı oturuyosunn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 konyalıyım... Konyada oturmuyorum ama (iiki :) ) tüm sülalem konyalı nie sordunuz?[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben de konyada oturuyorum ama konyalı dıılım burdamısın dıe sordum[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu güzel değil ya diğerleri daha güzel dalga dublaj takımının Karın Ağrısı Pilavcılar Çıh Çıh Tahtasız ve dolmuşcu çok iyi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en güzel pilavcılar bence... bende bunu pek beğenmedim.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya bu gladyatör bide şeytanın avukatını falan yapan bi grup vardı bunlar onlarmı değilse nerden buluruz onların o videoları[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gercekten super yaaaaaa:D:D:D:D:D[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben en cok bunu begendim valla hele o farsca osmanlica karisik laflar yokmu : ) Firkatin Fecrinden, ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir.[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 karın agrısı efsanedir.[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar