Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hayalinizdeki grubu yazin bakem... vocal:hansi lead guitar:vinnie moore ritm guitar:marty freeman bass:cliff lee burton(öldü ama ossun) drums:mike portnoy[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Vokal: aaron stainthorpe(mdb) ve cristina scabbia(lacuna coil) Gitar: Michael akerdfelt (opeth) arada vokal yapmazsa olmazz... Gitar: Nick Döring (opeth) Bass:John myung (dt) bu adamda doom potansiyeli var ;) Davul:daniel svensson (in flames) Flut: Nadine (empyrium) Heralde boyle bi kadro kotu bisey cikarmaz ,hatta ve hatta doomda cigir acarlar diye dusunmedim degil...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 01 August 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Alın kardeşler kendi band'inizi kurun :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Vokal: Geoff Tate (Queensryche) Lead: Kai Hansen (Ex-Helloween, Ex-Gamma Ray vs..) Ritm Gitar: Angus Young (AC/DC) Klavye: Rick Wakeman (Ex-Yes, Ex-Asia) Davul: Mikkey Dee (Motörhead) bir kaç türe göre alternatiflerde var tabii[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bi dakka bi dakka ex-Gamma Ray? benim nie haberim yok? lan hastir... *!internette cilginlar gibi search'e baslar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yok abi oyle bisi hala Gamma Ray'de abimiz (zaten Kaisiz Gamma Ray olmaz) tirstim bi an hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Dream Theater a Mikael i ve Tarja yi vokal olarak koyacaksin mikael clean vokal yapacak tabii ki guzel bir karisim cikabilir ortaya, ben ce DT nin vokali oole super insanlarin birlestigi bir grupta cok sonuk kaliyo (kotu demiyom, uymamis iyi bir vokal super iyi bir gruba :))[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 adamin sesi mükemmel de performans yok adamda? bi iki kere gördüm delirdiini adamin. =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 vokal : jonathan davis gitar1 : petrucci gitar2 : mikael (vokal de yapar) bass : myung bateri : igor cavalera[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: HellHound, 01 August 2003 00:56 tarihinde demiş ki: yok abi oyle bisi hala Gamma Ray'de abimiz (zaten Kaisiz Gamma Ray olmaz) tirstim bi an hehe Ehehe adamın burnunu sokmadıı yer kalmadı bi an kafam karışmış[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: SadButcher, 01 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki: Lead: Kai Hansen (Ex-Helloween, Ex-Gamma Ray vs..) Ritm Gitar: Angus Young (AC/DC) Abi yapma yahu. Kai Hansen'i solo gitara koyup, Angus'u ritm gitara koyarsan Angus' a ayıp olur. Hani Malcolm Young desen olur da, Angus her zaman için solo gitaristtir.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yaf kıyamadım ben ona pek seviyorum da Lead deyince Kai bir numara bana göre ondan dedim arkada çalsın oda diye.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 vokal-ritm:hetfield lead:hammet drum:ulrich bas:burton bi yerden tanıdıkmı gelioki :P[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 veya bi dakka ya benim hayalim değilmi. lead gitar yardımcısı:ben ehehe onuda ekleyin :)[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Vokal: Robert Plant Gitar 1: David Gilmour Gitar 2: Jimmy Page Bateri: Nicko Mc Brain Bas Gitar: Steve Harris Klavye: Jon Lord Flüt: Ian Anderson :D[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Vokal: Maynard James Keenan (Tool) Back Vokal: Beth Gibbons (portishead) 1. Guitar: Ron Jarzombek (Spastic ink) 2. Guitar: Al di Meola 1. Bass: Tony Levin (çok grup. misal King Crimson, misal Al Di) 2. Bass: Les Claypool (Primus) 1. Bateri: Simon Phillips 2. Bateri: Mike Portnoy Klavye, Piano, FX: Kevin Moore (ex DT, Chroma KEy) Perküsyon: Mısırlı Ahmet Enteresan bi grup olcaa kesin. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 vocal : Mikael Stanne Vocal 2 : Almoradaki karı sesi. gitar 2: kai (soyadını bilmiyom blind guardian somewhere far beyondda çalan eleman) gitar: John schaffer davul: Farkamz sevmiyom davulu ztn flüt: adı yazmıyo ama nightfall in the middle earth albümündeki füllütçü ii gibi.. melodik olur gib.. bide dimmu borgır klavyecisi gelesin..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 1.gitar:ben 2.gitar+vokal:yavuzm cetin bas gitar: ömer ipekçi davul:phill collins bayan vokal: dolares (cranberries) bu bence aciip utopik ama guzel bi hayal olabilir:) ikinci kombinasyon: 1.gitar: john petrruci 2.gitar: asim can gunduz bas gitar: myung bateri: ulrich vokal: bon jovi olsa varya bence cem yilmazdan daha komik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bide tabi hakkaten guzel bi kombinasyon diosaniz gitar:john petrucci bas:myung klavye:kevin moore bateri:portnoy derimki buda zaten var bence bundan daha hayal bi grup olamaz adi ustunde dream-theater **iyiki varsınız** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Loserandlost, 01 August 2003 18:24 tarihinde demiş ki: 1.gitar:ben 2.gitar+vokal:yavuzm cetin bas gitar: ömer ipekçi davul:phill collins bayan vokal: dolares (cranberries) Davulda Selami Sevinç olsa nası olur? Bayan vokala da sertab erener? Yerli grup tadında.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Davul: Can Kozlu Saksofon: Kenny G Gitar: Önder Focan Piyano: Kerem Görsev ya da Aydın Esen Bass: Aklıma isim gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Vokal:Hansi Kursch Ritim gitar:James Hetfield Solo gitar:Ben Davul:Mike Portnoy Bass:Cliff Burton[hline]b]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki:[/b] bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 02 August 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Mino, 02 August 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Davul: Can Kozlu Saksofon: Kenny G Gitar: Önder Focan Piyano: Kerem Görsev ya da Aydın Esen Bass: Aklıma isim gelmiyor... Bass Kamil Erdem olsa?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Olur abi sen iste.... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 vokal: Kristine Espaenes (Theatre of Tragedy) gitar: Alexi Laiho (Children of Bodom) klavye: Tuomas Holopainen (Nightwish) bas gitar: Jari Kainulainen (Stratovarius) davul: Jukka Nevalainen (Nightwish) hm Kristine dışında hepsi Finlandiyalı oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar