Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Telefon numarasından netten nasıl bulabiliris isim ve soyad ? :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cep mi?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 burdan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evse tt nin sitesinde ole bi bolum vardı ama tam tersi de olabilir yani isim veriyosun tel alıosn emin deilim ztn tt nin sitesine de girme kimyasal ve nukleer tehlike[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bulamıyorum biri işletio aklı sıra numarasının gözüktüğünden haberi yok küfür etti ve kapattı eğer sonuca ulaşamas isem dağıtırım bu numarayı grrrr hiç sevmiorum böyle aptal şakaları[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Öylesine can sıkıntısından http://www.ttrehber.gov.tr giriyim dedim ama yok ya bu devlet adam olmaz sayfa 5 dakkada acilmadi. turk telekom olacak bide[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gerizakalı adamlar böyle bir hizmet vermiorus diyolar aradğımda :S siteniz var o ne halta yarar dedim girsenizde bulamazssınız dio kadın :S[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ttnetin sayfasnda var ya veridim linkten ben buldum numara yazıp kendimi adrese kadar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu site açılana kadar ev ev dolaş isim sor daha çabuk bulursun[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e rehberi yüklüyo normal :D ver numarayı bende açık soliim kim olduğunu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yokyaa :D off deli olacam küfür edip kaapaıtoo deliganlı olun leynn :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Necro, 01 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: yokyaa :D off deli olacam küfür edip kaapaıtoo deliganlı olun leynn :D çocuktur seni bulmuş ver numarayı bak kapatıyorum siteyi açılmaz sonra bi daha :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Olsun savcılığa gidecek o cocuk daha ses kaydıda var teklonolojiyee hastayım!![signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 seni arayanin no.su varmış işte ne güzel sen de çaldırıp kapasana :D ya da arayip orasi neresi diye de sorabilirsin, :D ya da en sevdigim hizmet olan, sabahin 4ünde arayip ezan okuduktan sonra da ezanla uyandirma servisimize üye oldugunuz için teşekkürler de diyebilirsin...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şu siteyi çok merak ettim ama açılmıyo ya..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Necro allah aşkına kaydı bana gönder. ahuahua neler söylemiş neler buna :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fiona, 01 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: şu siteyi çok merak ettim ama açılmıyo ya.. bendemi açılıyor bu site bi tek :D duzgun çalışıyor 22.05 itibariyle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaws sıteye bak kapsamlı aramaya bak heheheh adını soy adını soyadını bıldıgın ınsanın no sunu bılmeyenler varmı hala muahahhhaha:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 telefonu verip sahibini ogrenmenin bir yolu var mı?burda isim verip telefon alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 eskiden vardı da şimdi kaldırdılar galiba. 11811'i arayıp sor, belki onlar söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 savcılığa başvur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bu ttrehber bizi bulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 cokta önemli degilde,komik bir durumdayım su an.benim telefonun numarası eskiden bayındırlık bakanınamı ne ole bi seye aitmis galiba yada bir numara filan fark var adamın nosuyla arıyolar habire şenol bey şenol bey diye yeter artık yav bide adama kızıp bana patlıyolar.sonra bilinmeyen bi cevapsızı geri aradıgımdada aynen su dialog geciyo ben:merhaba beni aramıssınız adam:hayır ben aramadım ben:telefonumda cevapsızınız var yalnıs numara cevirdiniz herhalde aadam:ben yalnış cevirmem *çat yuzume kapatır* 3 tane bilinmeyen numara varda gene yeter artık dedim. yada biri beni işletiyoda bu kadar kel alaka adamı bir araya toplamak,helal olsun.olsaydı bole bi kolaylık gayet guzel olacaktı neyse saglık olsun [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:23 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar