Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulaştırma Bakanı Sn. Binali YILDIRIM'ın Ziyaretci Defteri Açılmıştır.

Matis

Öne çıkan mesajlar

+1
Valla altına ölene kadar imza atarım :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deejay17, 01 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
said:
Ahmet Bilir 31-10-2005
Sayın Bakan
Daha ne kadar telekom hizmeti altında, fahiş fiyatlar ile dünyanın taksiye bindiği parayla bisiklete binmek zorunda kalacağız . Ne zaman %100 indirim derken söylediğiniz sözün arkasında duracaksınız .

yorum süper.. helal olsun

Sonuna kadar katılıyorum...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...æ...tık
[TcT]DJA
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ya ben yollamadım şimdi dava fln açar uğraşamam onla. aramız yeni düzeldi zaten :-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 02 Kasım 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
Ne peki si arkadaşım ? insan gibi yazın işte.

*
[spo1=*]peki dedik ya[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...