Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

512kbps bir dahaki bahara

Gerab

Öne çıkan mesajlar

said:
Tcpip, 01 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
46 48 kb

az ama fazlasını beklemekde zor bu alt yapıda.

normalde biliyorsunuz ki 70 kb maximum 512 de :-)

512/8 = 64kBps teorik olarak, ki bunun packet headerı vssi 60kbps gerçek download miktarı olur, bir de santral uzaklığı, hattın kötülüğü vs. gibi fiziksel şartları da eklersen 52-55 kB normal hale gelir[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

imdaaat!!! bende de 9.8 GB dl var diyo! bu ne rezillik be! wirelessla falan alakam da yok. Bilgisayarı benden başka kullanan yok, bu ay yalnızca 2 cdlik bi film indirdim (sw3 :D) o kadar! zaten ilk ayda sınırsızken "sömürdüğüm" zaman bile 13 GB var en fazla. bu ne beeeeeeeeee!!!!!!!!!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ethernet modem var süekli açık. İşyerinde kotalıyım şuan ama nasıl anlıyacam geçtiğimi??[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Şu an 512 Kbps gösteriyor bağlantı. Bunu görmemi ancak wow'a girip 2 saatte bağlanmayınca, çıkıp bağlantıyı kontrol etmem sağladı. Yani şu an eskisinden de berbat bir hal var. Bakalım geçecek inşallah.

Bu arada şu kota işi benim de başıma geldi. Ağustos ayı 10 gün evdeydim. Ve 44 ytl fatura ödedim. Yani 1gb falan aşmışım kotayı. İstersem 30 gün evde olayım. Msn, sörf , wow ve arada sırada çekilen şarkılardan başka bir dl yüzü görmeyen makinanın 3 gb sınırını geçmesinin imkanı yok!
Telekomun bağırsaklarındaki yollarımda devam edeyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

naaptı bu denyolar ya downloadlara çarpan falan mı koydu? :/
edit : daha da garip bişey farkettim; adamlar kasıma 9.8 GB download var diyor. Daha kasımın 1'i bugün! hattım 256 K ahahahaha sapıtıcam yaa![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 01 Kasım 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işyerindeki adsl kotalı yani bugun itibariyle 512 olması gerekenden. ancak sabahtan beridir bi yavaşlık var nette. sadece yavaşlıkta değil bazen sayfayı bulamıyo bazen sadece text den oluşan bi sayfayı 5 dakkada açıyo. anlaşılan telekom daha tam oturtamadı sistemi.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kotayı aşmaktan neden korkuyorsunuz anlamıyorum. Burada yine telekomun yaptığı bir üçkağıt var. 3GB kotalı 29 milyon diyor 5 gb kotalı 49. Zaten sen 3gb kotayı 2 gb aştığın zaman yine 49 oluyor fiyat. Bi 2gb daha aşarsan bu seferde 69 olacak vs... Telekom ayrı bir tarifeymiş gibi gösteriyor çok salakça bir şey... Telekoma girsin ne diim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miraul, 01 Kasım 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
ntv deki yayini izleyen oldumu?? izleyen varsa bilgilendirsin

Oluşturduklari yeni tarifelerde degişiklik olmıcak. Yani Kotali tarifelere geldi sadece degişiklik.

Ayrıca söyledigi ise 256 kbps limitsiz baglantilar'a fazla talep olursa o seçenekde sunulçakmiş.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...