Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saat 5.00 bu saate kadar gelmediğine göre yalan olduk heralde bukadar topic boşa gitti [spo1=o halde ne diyoruz][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 okadar topic i azcuk okumus olsaydin ve 256k sinirsiz kullaniyorsan bisi olmiyacagini anlardin kaldiki kotali olsan bile bu baya zaman alicak:) gerci sana katilmamak elde degil kafalar telekoma :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahahahahah resime bak ehueuhue bende orda olmak ısterdım o pankartı tutmak ısterdım :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalan olduk arkadaşlar.. telekoma k. girsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hala mal mal bakıyorum yukselmısmı dıye adsl ama hıc bı degısıklık yoq ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :([signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 4.613.445.734 (4,297 GB) download var diyor bu?! nasıl ya? daha 4 gündür kullanıyorum bişi indirdiğimde yok?? nasıl ya?! daha dün 500mb idi toplam??[signature][hline]writers block [Bu mesaj Eshevar tarafından 01 Kasım 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vimpir kotalı kullanıyorum abi ama uzun zaman alcakmış he yalan yalan allah bilir o uzun zaman kaç sene sürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 512 oldum uçuyom :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben olmadım :( izmir tt uyuyo :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 01 Kasım 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oha ares te 49 kb gördüm :) oley oley kotayı bitirmiyom gaza gelip :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Eshevar, 01 Kasım 2005 08:39 tarihinde demiş ki: 4.613.445.734 (4,297 GB) download var diyor bu?! nasıl ya? daha 4 gündür kullanıyorum bişi indirdiğimde yok?? nasıl ya?! daha dün 500mb idi toplam?? şimdi doğru anladıysam birşey indirmediğin halde indirmişsin gözüküyo. eğer sayfada bi hata yoksa aklıma gelen tek şey wireless adsl modem kullandığın ve ağa şifre koymadığından komşunun senin internetini sömürdüğü ihtimali... olabilirmi bole bişey?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o diilde kaç gündür adslkota.ttnet.net.tr kapalı bence sömürcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya da 80 portun açık modem şifren de default'ta olduğu için hacklemişlerdir[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aa öle dedin de aklıma geldii şimdi bu güncellemme olmasaydı ben arkadşın 512k şifresini alıp bağlansam 512k mı olurum yoksa 256 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sayfada oluşmuş bir hata olduğunu düşünüyorum(umuyorum!) wireless yok çünkü. dün gece 500mb idi toplam download ya >|[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eğer öyleyse uğraş dur anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @fast olmassın hat hızı telefon hattına baglı şifre sadece bir anahtar yani.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben izmirdeyim yarim saat once 512 oldu 46 48 kb arasi dosya indiriom :) oh valla ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 46 48 kb az ama fazlasını beklemekde zor bu alt yapıda. normalde biliyorsunuz ki 70 kb maximum 512 de :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla 29 milyona bu kadari yeter be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 70 kb mi? O_o[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: cenkgala, 01 Kasım 2005 10:24 tarihinde demiş ki: valla 29 milyona bu kadari yeter be :) neyse sataşmayalım... yeter değil az. 29 ytl 2048 i görmekte nasip olacak. [signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor [Bu mesaj Tcpip tarafından 01 Kasım 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alalal izmir/bahçelievler hala olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Büyük şehirlerde daha çok abone olduğunu var sayarsak biraz uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Tcpip, 01 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: 46 48 kb az ama fazlasını beklemekde zor bu alt yapıda. normalde biliyorsunuz ki 70 kb maximum 512 de :-) 512 Kbit'lik hattın downloadı maksimum 64KByte olur. 1 Byte = 8 Bit 70KB görüyorsan o yanlıştır. Hat kapasitesinin üzerine çıkamaz çünkü.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar