Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chat aşkı kanlı bitti !

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
Kendisini bekar olarak tanıtan chat aşkının evli olduğunu öğrenen genç kız, intikamını 3 kurşunla aldı !

Aydın'ın Söke İlçesi'nde 17 yaşındaki kız, internette tanıştığı ve kendisini bekâr olarak tanıtmasına rağmen evli ve 6 çocuklu olduğunu öğrendiği adamı, 3 kurşunla öldürdü. İddiaya göre, Y.K. (17) Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar'da elektrik işiyle uğraşan Halil İbrahim Çağrı'yla (41) internet ortamında tanıştı. Daha sonra telefonlaşmaya başlayan ikili, bir süre önce de yüz yüze görüştü. Bu görüşmede Halil İbrahim Çağrı kendisini bekâr olarak tanıttı ve birlikte Söke'den Şanlıurfa'ya gittiler. Genç kız burada Çağrı'nın evli ve 6 çocuklu olduğunu öğrendi.

'NAMUSUMU TEMİZLEDİM'

Y.K.'nın ailesinin polise kızlarının kayıp olduğunu haber vermesi üzerine başlayan araştırma sonucunda da genç kız, yakalanarak Söke'ye getirildi. 'Küçük yaşta kız kaçırma' suçundan adliyeye çıkarılan Çağrı ise, mahkeme heyetinin serbest bırakması üzerine memleketine döndü. Ancak Y.K. aldatılmayı kabullenemedi ve Çağrı'yı tekrar Söke'ye çağırdı. Randevu yerinde buluştuktan sonra, Y.K. babasına ait ruhsatsız tabancayı ard arda ateşleyip Çağrı'yı öldürdü. Daha sonra karakola giden genç kız, "Namusumu temizledim" diyerek teslim oldu.

Sabah [ Necati MALDAR ]

Bişey demiyorum birileri bi topic açmıştı ona itafen yolladım :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh artık ya.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

beyler adam suclu deil bence adam ztn sapık tamamda kız ole bir APTALmıski adamın yanına fln gitmis ulen lavuk adamı madem gordun hic mi yas hesaplaması yok sende pfff sinir ettiler gene beni[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Şu internette başlayan ilişkiler topiğiyle ilgili bi yorum sanırım... Tamam, böyle iyide yani nasıl "Gayet normal yollarla tanışan çift birbirini boğdu, siz siz olun sadece Chat aşklarına güvenin" mesajı veren haberler yapılmıyosa bu olay da internetin suçu olamaz.Ancak kendisini yanlış tanıtan hıyarın suçu olabilir ki aynı olay gerçek ortamdada olabilirdi yani evli olduğunu saklayabilirdi.

Bu olay internetin suçu değil abazaların suçudur...
Ve diyorumki 3 kurşun az gelmiştir gerçi öldürmeden önce karısına ispiyonlayıp hayatını zehir ettirdikten sonra vursa daha iyi olurmuş...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 01 Kasım 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
Abi yanlız bu olayı herifin karısı yapsa anlıcam. Adam gerçek hayatta evli ulan sanaldaki kıza ne oluoda adamı vuruo onu anlamadım. Hey güzel Allah'ım

ben senin neyi niye anlamadığını anlamıyorum[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...