nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Pyro, 30 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki: duman guzeldır,iyidirde ben bu topicin ki$iselle alakasını pek kuramadım. Yanlış açmıştır. Ya müzik ya da buluşmalar olması lazımdı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 konserdeki deynekle dolaşan tip bendim[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahaha evet yaa süpersakat voys=)) arada üstüne düşme tehlikesi geçirdim bilmem farkettin mi buarada=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yani yıllardır gördüm o kadar konserlerini (özel olarak gitmedim hiç birine). son 2 sinde pek beğenmediğimi söyleyebilirim. ama yeni albümlerinde benzer başarıyı(!) yakalamışlar gibi. the wall cover ına şahit oldum bu sene 1 kere ne yazık ki. bi daha olmak istemem mümkünse.bilmiyo bence şarkı sözlerini o derece berbat.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 "Çok duman altı olur ora" dicem de yapacağım espriden kendim de tiksindim... Gece gece bu kadar çıkıyo :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olsam da gelsem...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 rewendor , sigara içmeyiniz anonsundan sonra herkes inadına sigara yaktı desem :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aynennnnn zaten her sigara içmeyin denildiğinde insanın daha cok icesi geliyo :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 duman bazen iyi gidiyoda,konserine gidilmez ...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konser ho$tu güzeLdi ... Ama ßide ''Ortam Cocuguuuuyumm aßiii!'' diye körkütük içen ßacaama zor yetişen veletler,giriş cIkI$Larda aptaLLa$an tipLer,kendiLerini ßi$ey zanneden marJinaL kimLiine ßürünme ezikLiiine uLa$an kIzLar,kOnser ßa$lamadan önCe ''Duman ßizi Discoya Götür!! ßunu 6548236432131 kere tekrarLayan aßzürt tipLer v.s.'' oLmasa daa iiiydi..sinirden kapIdaki görevLiye yumruk atan ßendim :) Arkamdaki eLemanIda döven hee ßide duvardaki ''Tehlike Anında Düqmeye ßasınız'' diye yazan yerin camInI kIrIp düğmeye ßasanda ßendim...Sinirden ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e bukdar sey yapıpta baskalarına laf soylemen biraz garip olmus[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 herkez güzel eğlenmişe benziyor...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla dumana 25 milyon.valla yazık olmuş o paralara[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: unac, 01 Kasım 2005 07:37 tarihinde demiş ki: e bukdar sey yapıpta baskalarına laf soylemen biraz garip olmus Beni RahatsIz EdenLeri Rahat ßIrakmam![signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar