nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Pyro, 30 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki: duman guzeldır,iyidirde ben bu topicin ki$iselle alakasını pek kuramadım. Yanlış açmıştır. Ya müzik ya da buluşmalar olması lazımdı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 konserdeki deynekle dolaşan tip bendim[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahaha evet yaa süpersakat voys=)) arada üstüne düşme tehlikesi geçirdim bilmem farkettin mi buarada=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yani yıllardır gördüm o kadar konserlerini (özel olarak gitmedim hiç birine). son 2 sinde pek beğenmediğimi söyleyebilirim. ama yeni albümlerinde benzer başarıyı(!) yakalamışlar gibi. the wall cover ına şahit oldum bu sene 1 kere ne yazık ki. bi daha olmak istemem mümkünse.bilmiyo bence şarkı sözlerini o derece berbat.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 "Çok duman altı olur ora" dicem de yapacağım espriden kendim de tiksindim... Gece gece bu kadar çıkıyo :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olsam da gelsem...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
beybin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 rewendor , sigara içmeyiniz anonsundan sonra herkes inadına sigara yaktı desem :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
unac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aynennnnn zaten her sigara içmeyin denildiğinde insanın daha cok icesi geliyo :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 duman bazen iyi gidiyoda,konserine gidilmez ...[signature][hline]Follow the Darkness...
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konser ho$tu güzeLdi ... Ama ßide ''Ortam Cocuguuuuyumm aßiii!'' diye körkütük içen ßacaama zor yetişen veletler,giriş cIkI$Larda aptaLLa$an tipLer,kendiLerini ßi$ey zanneden marJinaL kimLiine ßürünme ezikLiiine uLa$an kIzLar,kOnser ßa$lamadan önCe ''Duman ßizi Discoya Götür!! ßunu 6548236432131 kere tekrarLayan aßzürt tipLer v.s.'' oLmasa daa iiiydi..sinirden kapIdaki görevLiye yumruk atan ßendim :) Arkamdaki eLemanIda döven hee ßide duvardaki ''Tehlike Anında Düqmeye ßasınız'' diye yazan yerin camInI kIrIp düğmeye ßasanda ßendim...Sinirden ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space
unac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e bukdar sey yapıpta baskalarına laf soylemen biraz garip olmus[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 herkez güzel eğlenmişe benziyor...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Zep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla dumana 25 milyon.valla yazık olmuş o paralara[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: unac, 01 Kasım 2005 07:37 tarihinde demiş ki: e bukdar sey yapıpta baskalarına laf soylemen biraz garip olmus Beni RahatsIz EdenLeri Rahat ßIrakmam![signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space
Öne çıkan mesajlar