Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı gösteri merkezi-duman konseri

unac

Öne çıkan mesajlar

said:
Pyro, 30 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
duman guzeldır,iyidirde ben bu topicin ki$iselle alakasını pek kuramadım.
Yanlış açmıştır. Ya müzik ya da buluşmalar olması lazımdı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

yani yıllardır gördüm o kadar konserlerini (özel olarak gitmedim hiç birine). son 2 sinde pek beğenmediğimi söyleyebilirim. ama yeni albümlerinde benzer başarıyı(!) yakalamışlar gibi.
the wall cover ına şahit oldum bu sene 1 kere ne yazık ki. bi daha olmak istemem mümkünse.bilmiyo bence şarkı sözlerini o derece berbat.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Olsam da gelsem...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Konser ho$tu güzeLdi ...
Ama ßide ''Ortam Cocuguuuuyumm aßiii!'' diye körkütük içen ßacaama zor yetişen veletler,giriş cIkI$Larda aptaLLa$an tipLer,kendiLerini ßi$ey zanneden marJinaL kimLiine ßürünme ezikLiiine uLa$an kIzLar,kOnser ßa$lamadan önCe ''Duman ßizi Discoya Götür!! ßunu 6548236432131 kere tekrarLayan aßzürt tipLer v.s.'' oLmasa daa iiiydi..sinirden kapIdaki görevLiye yumruk atan ßendim :) Arkamdaki eLemanIda döven hee ßide duvardaki ''Tehlike Anında Düqmeye ßasınız'' diye yazan yerin camInI kIrIp düğmeye ßasanda ßendim...Sinirden ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

said:
unac, 01 Kasım 2005 07:37 tarihinde demiş ki:
e bukdar sey yapıpta baskalarına laf soylemen biraz garip olmus

Beni RahatsIz EdenLeri Rahat ßIrakmam![signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

• Yeni Oluştur...