Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 diğer insanların size bakışları çok sinir. ne var yani belkide 10 saattir yürüyorum ben. bunu düşünmüyorlar işte.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 15 dakika sonra yorgunluluğumun geçeceğini biliyorsun. belki dizim ile ilgili önemli bire sorunum var. veya bütün gün ayakta ve koşuşturmaca bir iş yapıyorum belki... zaten tekrarlıyorum ben yer vermiyorum demiyorum. ama karşımdaki yüzsüzce dolu otobüse binip yer istiyorsa vermem. ayrıca hastanelere genelde 5 yada en fazla 10 dk. da bir otobüs var, dolu otobüse binmesinler ardından gelen zaten daha az dolu olur... ben öle yapabiliyorsam onlar niye yapmasın...[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: DarKRideR, 25 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Bu kadar bencil insanların olduğunu bilmiyordum. Bir gün 90 yaşına geldiğinde binersin o zamanki gençlerde sana siktir git derse ne hissedersin ? Kemik erimesi ,güçsüzlük derken zaten ayakta zor duruyor adamlar birde çıkmış bunlar nereye gidiyor diyiyorsun ? Sen o saatte nereye gidiyorsan onlarda oraya gidiyor ? Üstelik kimin nereye gittiği de seni ilgilendirmez. Yaşlılara yer vermek saygıdan ibaret değildir sadece.Sen bunun terbiyesini almamışsan biri sana bunu öğretmemişse yazık.Çıkıp birde utanmadan laf atıyorsun. İnşallah yaşlanırsın da yaptığın şey bir gün sana yapılır... Kızmışsın arkadaşa ama onun kızdığı şey yaşlılara yer vermek değil.Yaşlıların bunu direk hakkı gibi görmesi.Mesela bir arkadaşım anlatmıştı:O otobüsteyken (ki otobüste oturulacak yerlerin yarısı boş) gelen 40 yaş civarı bir adam arkadaşa ,''kalkar mısın,ben oturacam!'' diyor.Arkadaşım ''amca otobüsün yarısı boş deyince adam da hayır,ben senin oturduğun yeri seviyorum kalk sen diyor...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende final haftası 2 günde 4 saat uyumuştum.Metroda otururken gözler kapadım biraz kestireyim dedim.Koca bi karı 40 yaşlarında oturuyorda kızı ayakta sanırım. ''Ne kadar terbiyesiz insanlar var uyuyor numarası yapıp yer vermiyorlar'' demesiyle uyandım.Baktım çingene gibi çirkef bişi tekrar koydum kafayı bişi söylemeden.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ayagında bir problem varsa kalkmamak senin en büyük hakkın.zaten kalkmak zorunda da değilsiniz ama kalkarsanız iyi olur.sen kalkmassan ilerde sana da kalkmazlar senin yakınına da kalkmazlar.gün boyu ayakta beklemek genç bir insana göre pek sorun değil.bir 15 dakka daha ayakta beklesen en olur?hiç bir şey olmaz ama onlar bekleyemez.benim de çok yorulduğum günler oldu hep yer verdim hiç birinde de bir şey olmadı.devlet hastanelerinde işin olmadığı belli oluyor o 15 dakka içinde alacağı sıra onun 2 saat fazladan beklemesi demek bilmem bunu biliyormusun?ayrıca bugüne kadar da başıma dikilip zorla yer isteyen birini de görmedim.otobüste ayakta bekleyemeyecek ya da zor bekleyecek herkese yer verdim.15 dakika ayakta beklemekle genç bir insana hiç bir şey olmaz(bir sağlık sorunu yoksa)gün içinde koşturmak,çalışmak,okulda bulunmak ancak kendilerini kandırma sebebi olur.gezmekte yaşlıların en doğal hakkı onlar o yaşlara yatarak gelmedi onlar da çalıştı.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @ kartan: teşekkür ederim demek istediğimi süper yakalamışsın. anlamayanlara tercüme....[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ping bi git ya diyemiycem gitmişsin zaten :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: PiNg, 24 Ekim 2005 14:37 tarihinde demiş ki: nerde bu devlet nerde bu insanlar yaa nereye gidiyo kardesim bu yaslılar YA ben binmiyorum abi bi otobüs fullsa Ama geliyor 90 yaşında Utanmadan Biniyor Otobüse full herkes ayakta Gelip BAŞINA DİKİLİYOR . Yer vermessen Homurdanıyor. Ulan Sen kimsin ki o otobüse binmisin abi!!;?!? get yaa her gün otobüste yer vermekten gına geldi yeteerr!! 90 bugun basladım yer wermemeye ulam vermiyorum Yeteeeeeeeeeeeeeeeer yasında 80 yasında nineler size sesleniyorum" Binmeyin Belediye Otobüsüne Almayın Mazlumun Ahını Hala utanmadan burda yazı yazıyor olsaydın şu mesajına yazacak çok şeyim vardı. neyse haşerelerden, pisliklerden arınıyoruz.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: cembone, 24 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki: eleman dogru söylüyo 90 yasında iftar vaktinde nereye gidersin yaa git otur evinde öl. ahuahuaha :D:D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya ben bakıyorum.. eğer gerçekten zor duruyosa veriyorum.. ama mesela geçen gün taksimden kalkan bi otobüste oturmuşum.. adamın biri geldi yapıştı dibime kapadım gözlerimi kafamı da cama dayadım 5dk sonra başka birinin dibine gitmiş yer bekliyodu yani adamına göre muamele ayrıca gezmek onların da hakkı elbette ama gezcekse bazı sıkıntılarına katlancak ayrıca metroda falan süslenip püşlenmiş kocakarılar(kaba bir tabir oldu ama öyle..) gelipte yer isterler.. hiçte kalkamam onlar için... bir nevi adamına göre muamele ayrıca.. bir gün sende yaşlanırsın da sana yer vermezler demişsin... eğer gün gelir de ben fiziki olarak öyle bir duruma düşersem.. eğer gerçektende zor duruyorsam gider bi tanesine derdimi anlatırım rica ederim.. ama kimsenin başına da dikilmem öyle... ayrıca bi tanede örnek veriyim bi gün metroda giderken yaşlı bi amca bindi.. üstünde okul üniformalı bi genç yer vermekı istedi adam reddetti:"gerek yok oğlum siz bizden daha çok yoruluyorsunuz sizin hakkınız orası" dedi.. helal olsun valla[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: DarKRideR, 25 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Bu kadar bencil insanların olduğunu bilmiyordum. Bir gün 90 yaşına geldiğinde binersin o zamanki gençlerde sana siktir git derse ne hissedersin ? Kemik erimesi ,güçsüzlük derken zaten ayakta zor duruyor adamlar birde çıkmış bunlar nereye gidiyor diyiyorsun ? Sen o saatte nereye gidiyorsan onlarda oraya gidiyor ? Üstelik kimin nereye gittiği de seni ilgilendirmez. Yaşlılara yer vermek saygıdan ibaret değildir sadece.Sen bunun terbiyesini almamışsan biri sana bunu öğretmemişse yazık.Çıkıp birde utanmadan laf atıyorsun. İnşallah yaşlanırsın da yaptığın şey bir gün sana yapılır... +999999 sonuna kadar arkandayım. düşündüğün şey aşırı saçma ve düşünsene bir gün sen de yaşladın allah korusun değnekle yürüyorsun çocuğun biri oturmuş orda gayet sağlıklı ve dinç, yalvaracak kadar oluyorsun, çocuk takmıyor..[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 biara okula otobüsle giderken hergun aynı yerden bi amca biniyordu ama adam 80 yaşında filan yani nereye gidiyor onuda bilmişyorum hatta cumartesi dahil biniyodu adam hep otobus dolar o binerdi bende yer verirdim otobusle gitmeyi bıraktıktan sonra naptı adam bilmiyorum :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu konu da senelerin deneyimli otobus kullanıcısı olaraktan cevap veriyim..simdi sen 5 saat okulda kal anan aglasın okulda 30 dk otobus bekle tıkıs tıkıs olsun 1 saat sonra otur bi durak sonra biri gelse ki isterse 13412 yasında olsun bana tip tip baksa off lasa puff lasa da kalkmam 3-5 ay kalktım.. eve geldim direk zombie mode on yemek yiyip uyudum direk kısacası cok kotu oldum..bi de vicdanımı rahatlatan 10 larca olay oldu misal yer verirsin o yorgunlugunla oturan kadın beyoglunda .. yedim su magzaya gittim diye telefonda konusur 70 kusur yasında bi nine ye yer verdim sonra koltugun arkadasına gectim tutunmak icin (ayakta durmak bile zor) kadın napıyosun arkamda duracak baska yer mi bulamadın dedi..kısacası 2 metre boyla ayakta durmam isterse adam 1231 yasında olsun..bunun ayıbı yok minibus degil ki bu 15-20 dk ayakta durup evine gidesin bazen 1 bucuk bazen 2 saatte eve geliyorum el insaf biraz?bunun insanlıkla alakası yok sen 70 kusur yasına gelmissen aksamları otobus e binmeyeceksin ozaman..yukardaki gibi ole cok olay oldu ki sadece direk WTF?!? oldugum 2 tanesini yazdım.. burda insanlıktan soz edenler benim durumumda otobus e biniyo mu acaba?ya da en azından otobus nedir biliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 miğdem kalkti suradaki bazi postlardan![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ne biliyim bana doğru gelmedi bu topic hatta kaldırılsın,yaşca büyük biri görürse pek hoşnut olacağını sanmıyorum..saygı denen çerçeveyi korumalıyız..[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 12-13 yaşındaki çocuğun açtığı konudan hayır mı gelir. / diğer genç arkadaşlar üzerlerine alıp zıplamasın. Yaşlıların nereye gittiklerinden sanane. fizana gidiyorlar farzet. senin görevin yardıma muhtaç birine yardım etmek ve yer vermek. ah ah aile büyüğün olsaydım ve bu konuyu okumuş olsaydım vermiştim beline kalayı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 himm patti fena bir nick degil aslinda. giderek daha guzle nickler bulacagina inaniyorum. bu konuda calismaya devam et diycem ama elinde degil edeceksin zati. hahhaa. arkadas patti diye bir nickle bir sey yazmisti aninda paralel evrene gondermisler. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 25 Ekim 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 fake gelmişş aaa Edit:Postu atamadan götürdüler :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 25 Ekim 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yeni nesil bumu yani? geleceğini parlak görmüyorum bu ülkenin.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oha bu kadar anlayışsız olunabilir, adam 60 yaşında, fiziksel çöküş eşiğinde, o adam ayakta gidecek sen 20 yaşında dinamik ve genç vücüdunla oturarak gidecen. bu mudur mantık. utanmalısınız kendinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben genelde minibuslerde vermem, bos gecen 30 tane minibus varsa, gelip benim oldugumu bulmussa e yuh derim. (uc durumlar uretipte yok soyle boyle demeyin, o durumda, durumuna gore davranir insanlar) ancak belediye otobusunde tek bi kaidem vardir; yer verdigim kisi, kendisinden daha muhtac olan birisine yer verecek birisiyse kalkar veririm. 40 yasinda kadin gelip yer isterse, daha sonra 70 yasinda gelen icin yer verir misin diye de sorarim. haliyle afallar, ben de iyi gunler diler uyumaya devam ederim. zaten kotu durumda olan kisi bunu soyler, soyleyecek kadar dili varmiyosa, cekiniyosa o kadar, zaten halinden tavrindan belli olur; olmasa bile yer olmadiginda o kadar muhtac olan birisi otobusun icinde savrulur zaten, yere oturur bi sekilde. o duurmdaki insana da kim olsa yer verir (bahsi gecen rahata hazir hanimefendiler disinda). said: o adam ayakta gidecek sen 20 yaşında dinamik ve genç vücüdunla oturarak gidecen. bu mudur mantık. mesaji yazanin 20 yasinda oldugunu hic sanmiyorum.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 25 Ekim 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Diğer illeri bilmiyorum ama ankara'da 60 yaşın üstündekilere 30 ytl karşılığında 1 yıllık bedava biniş kartı veriliyor. Kartı sabah 10:00-16:00 ile akşam 19:00-24:00 arasında kullanabiliyorlar ve o saat aralıklarında otobüsteki her 10 kişiden 7-8'i 60 yaşın üstünde oluyor. Hele 10.00-11.00 saatleri arasında otobüsler yaşlılarla dolup taşıyor ve resmen eziliyorsunuz aralarında. Bu durum tesadüften ziyade büyük bir sorun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: forgiver, 24 Ekim 2005 19:33 tarihinde demiş ki: herkes yaşlancak.... hatta ölecek...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: cembone, 24 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki: eleman dogru söylüyo 90 yasında iftar vaktinde nereye gidersin yaa git otur evinde öl. ulan geberdim son kelime kopardı öldüm yarıldım ohahaha:D:D[signature][hline]Love is the dance of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ahahaahah ben de yarıldım :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar