Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

abi gerçekten güzel bişey ya şimdi hayalini kurunca :) düşünsenize ben 19 yaşındayım benim gibi bi kız daha bulucam daha bu yaşta evlenioruz filan :) küçük sunthewich ler ortaya çıkıyo heh bende okul dışında başarılı bi iş hayatım oluyo fln gül gibi yaşayıp gidiyoruz . Karımda ders çalışıyor bıraktığı zaman o ev işlerine bakıyo bazende ben bakıorum fln heh :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 30 Ekim 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
Birisi geçen evlenmek istiyorum diye bi topik açmıştı. Artık evlenmek istiyorum diyodu. 18 yaşındaydı hatta. Ben o zaman hadi len demiştim bu adama ama şimdi ben de evlenmek isityorum.

Böle kendi evime gelsem herşey beni bekler vaziyette. Çok sevdiim karım beni karşılasa. Sıcak bi ortam. Sadece ev içinde değil dışarda da karımla herşeyi yapsak. her türlü güzel şeyi yapsak. gezsek tozsak. Aşkımızı sürekli taze tutsak. Hep birbirimizi sevsek, anlasak....

Çok istiyorum yaa

İstemeye devam et.Davulun sesı uzaktan hos gelır.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Sosyal ağlarda paylaş

23 yaş çok geç bi yaş değil ki! 28e kadar yolu var bu işin.. Tabi erken olursa bisey diyemem ama önce iyice bi olgunlaşalım sonra evlenelim..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

valla dediim gibi ben istiyorum. Belki de istediim şey bizim anladığımız manasıyla evlilik değildir. demek istediim dost hayatı değil. Evliliğin getirdiği sorumlulukların bir kısmı terkedilince - ki bu da ekonomik özgürlükle olur - geri kalan "yaşanılan" kısmı istiyorum ben[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Burayı seviyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...