Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Felsefe farklı diosun doğrudur valla felsefe farklı abi :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 felsefe aynıda olsan farklıda olsa her fani bir gün tadacaktır bu duyguyu... umarım[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hahahhahahaha:)tabi tabi emın ol boyle olur evlenınce.zaten heralde hayal bu.pat sondu mesela...yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evlenmeyi ben de istiyorum ama doğal olarak şimdi bu mümkün değil.ama şu da bi sorun ben o kadar büyümek istemiyorum..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evliliğin iyi yönleri kadar kötü yönlerini de düşünmeden hiçbir şeye karar verme (şimdi deilmiş ama evleniceğin zaman:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 abi gerçekten güzel bişey ya şimdi hayalini kurunca :) düşünsenize ben 19 yaşındayım benim gibi bi kız daha bulucam daha bu yaşta evlenioruz filan :) küçük sunthewich ler ortaya çıkıyo heh bende okul dışında başarılı bi iş hayatım oluyo fln gül gibi yaşayıp gidiyoruz . Karımda ders çalışıyor bıraktığı zaman o ev işlerine bakıyo bazende ben bakıorum fln heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: fede, 30 Ekim 2005 03:19 tarihinde demiş ki: Birisi geçen evlenmek istiyorum diye bi topik açmıştı. Artık evlenmek istiyorum diyodu. 18 yaşındaydı hatta. Ben o zaman hadi len demiştim bu adama ama şimdi ben de evlenmek isityorum. Böle kendi evime gelsem herşey beni bekler vaziyette. Çok sevdiim karım beni karşılasa. Sıcak bi ortam. Sadece ev içinde değil dışarda da karımla herşeyi yapsak. her türlü güzel şeyi yapsak. gezsek tozsak. Aşkımızı sürekli taze tutsak. Hep birbirimizi sevsek, anlasak.... Çok istiyorum yaa İstemeye devam et.Davulun sesı uzaktan hos gelır.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende 19 yasındayım..bende evlenmek istiyorum hatta anneme bile dedim kız bak sağa sola die.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ^^ nıckınle bağdasan bır hayat tarzın var yanı?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! [Bu mesaj Passanger tarafından 31 Ekim 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 uyan anca rüya onlar...evlilik pembe dünya değilki,bir sürü zorlukları bir sürü sorumlulukları varken; evlilik değince ben "allah korusun diyorum hala" (yaş 23)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 23 yaş çok geç bi yaş değil ki! 28e kadar yolu var bu işin.. Tabi erken olursa bisey diyemem ama önce iyice bi olgunlaşalım sonra evlenelim..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim aklımdaki yaş :30.. ama ne zaman olur allah bilir..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bir yığın evlilikten korkan pati görüyorum. İşallah mutlu olursun ilerde diyecekleri yerde." la bi git " diyo hepsi[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi evlen evlen çok güzel bir olaydır.. Helede sevdiğin/beğendiğin birisi ile olursa..... Sokratesi bir sözü var; "Mutlaka evlenin karınız iyi çıkarsa mutlu kötü çıkarsa filozof olursunz..."[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yok yaw ewlenılır mı bu dewırde[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 01 Kasım 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hemde nası evlenilir doğru kızı bulursan tabi...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 doru kız da erkek de cook uzakta zor bu ısler kardesım hatta ımkansızz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kolayı herkes yapar, zoru birkaç kişi imkansızı ise SADECE BEN!!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla dediim gibi ben istiyorum. Belki de istediim şey bizim anladığımız manasıyla evlilik değildir. demek istediim dost hayatı değil. Evliliğin getirdiği sorumlulukların bir kısmı terkedilince - ki bu da ekonomik özgürlükle olur - geri kalan "yaşanılan" kısmı istiyorum ben[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fede hani biz evlenecektik? Sen natalie ilen bende Keira ilen ne oldu? Nikah şekeri hazırlatmıştım oysa..[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ee hadı bu hayallerınızı bozmayım ıı şanslar sıze ne dıyım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sanada sanada![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tamam ben de onu diyorum işte. Evlenmek istiyorum diyorum. Natalie olunca olmuyo mu. Bi de Natalieyle Keira baya benziyo karıştırmak yok tamam mı ? :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hhıı bak nıkah sahıdı olabılırım harbıden[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sen gelin ol en iyisi evlendirelim sağdıç olalım.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar