Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vw Fabrikası Stok Otoparkı

Davion

Öne çıkan mesajlar

çüş teknolojiye bak helal olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Burası ww nin ünlü Almanya'da ki Cam Fabrikası

Fabrika tamamen Cam görünüşlü.Ve dünyanın en sessiz fabrikası.
Üretim yapılırken hiçbir ses yok.

Ayrıca fabrika içinde alışveriş merkezleri barlar ve son derece lüks WW Restoranları var.

Bu stok otoparkıda fabrikanın vitrini gibi dışarıdan tüm arabalar görünüyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu otoparkın benzerinden Leventte de var (7 kat).
Teknolojisi okadar abartılacak birşey değil hatırladığım kadarıyla Dünyada 20 bin tane kadar akıllı otopark var.

Yer darlığı olan yerlerde çok kullanışlı oluyor. Türkiyede şu an için 1 tane var ancak gelecekte yaygınlaştırılması düşünülüyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 30 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
vay be azım açık kaldı
adamlarda yer sorunu var diye nasılda kasmışlar
bizde yayla gibi al araziyi sal araçları dursun

ehuehue[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...