kickass Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ne alakası war abi telekomla şimdi naptın sen[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Zergling - modem'i değiştirdim gene net yok .. Telekom - birde sprinter'i değiştirin. Tekrar arayin. Zergling - tamam.. ön liberoyu da değiştirip deneseydin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahahahaha :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Çok eşliliğe izin veriliyo mu ki? Allahım ya. 29 Ekim bayram değil, hede hödö tane eş, daha neler gelcek bakalım başımıza...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nasıl idare ediyorlar o kadarını yaw millet bir metresi zor idare ediyor hll adamlara[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Adamın gönlü geniş kardeşim. Ben bi terslik göremiyorum. Siz 1 tane sığdırırsınız adam sevgisini 2 kişiye hatta 3 kişiye yetecek kadar bol verir. Modern olun azıcık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben büyüyünce 6 tane alacağım ^_^[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 alan memnun satan memnun ne gibi bi terslik var çok eşlilikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 5 miletvekilinin 5 eşi mi var şimdi?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 5 milletvekilinin 1 den fazla esi var. Cok esliler yani. Yani suc isliyorlar hem yasalara karsi hem de insanliga karsi.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eğitim şart[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehueeh :-) neden chp li böyle millet vekilleri yokta, hepsi akp li?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kutsal kitabimiza gore cok eslilik kotu birsey degil. Zaten adamlarin muhattap oldugu kuran oldugu icin onlara normal. Yani yasaymis hukukmus adamin umrundami. Herif utanmasa. Istedigimi yaparim benim dokunulmazligim var nanik nanik yapicak. Gerci akillarina gelse yaparlar cunku utanma diye birsey yok bunlarda :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 chp doğu illerinden fazla milletvekili çıkaramadığı için :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forgiver, 28 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: chp doğu illerinden fazla milletvekili çıkaramadığı için :) hehe:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Olayin dogu-batiyla alakasi yok. Ama forgiver her zamanki ustaligiyla yine bu konuda da AKP ye toz kondurmayacak sanirim. Ben tahminen "O kadinlari ac kalmasin diye besliyorlar bi kere kötü niyetleri yok" tarzi bi savunma bekliyordum, bu daha iyiymis[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 varsa yapılıosa suçtur..haklı penth.. bazı şartlar altında çok evliliğe izin verilmesinin çok mantıklı olduğunu düşünüorum.. zaten dinimizde böle sölüo efem.. "tek eşlilik sizin için daha hayırlıdır" bu olaydan da yararlanılıp tekrar gözden geçirilmesi gereken bi yasa.. ha akp milletvekilllerini uçkurlarıyla mı alakalı bu olay,onu bilemem ama şu an suç bu..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 osmanli zamanına geri dönüyoruz hadi bakalım nezama krallık ilan edilecek fes mes giyicez, Atatürkün yaptığı bütün yenilikler teker teker yokoluyor farkındamısınız?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok değişmioruz,dönmüors,fes mes giymioruz,öcü değiliz,Atatürkün devrimlerine saygılıyız,bi yasa değişikliğindne bahsettim,bende insanım vuymayın ateş etmeyin:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eberrroooonnnnn....[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya ben alıcam bi dürbünlü tüfek gidip vurucam bunu.. o olucak..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: zydar, 28 Ekim 2005 16:31 tarihinde demiş ki: ya ben alıcam bi dürbünlü tüfek gidip vurucam bunu.. o olucak.. oldu..film di zaten bu,çocuk oyuncagi...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: bazı şartlar altında çok evliliğe izin verilmesinin çok mantıklı olduğunu düşünüorum.. Nasil yani? Ne gibi sartlar bunlar? Eger diyorsan iste fakir durumdaki kadinlarin gecimine yardimci oluyor onlara siginak, güc falan veriyor. Eger böyleyse, o zaman zengin kadinlar da cok erkek alabilirler? Örnegin Jennifer Aniston yeni bosandi, felaket zengin bir kadin. 4 koca alamaz mi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi.. din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: malik, 28 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki: savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi.. din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın.. edit:dediğim gibi niyet meselesi,o karının niyeti yine uçkur olayıysa olmuo.. dindeki bi izin olayı,zor durumda kulu düşünen bi hak olayı,uçkur olayı değil..aynı din tek eşlilik daha hayırlı dio[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar