Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haksizlik bu!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ahahahaha :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın gönlü geniş kardeşim. Ben bi terslik göremiyorum.
Siz 1 tane sığdırırsınız adam sevgisini 2 kişiye hatta 3 kişiye yetecek kadar bol verir.

Modern olun azıcık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben büyüyünce 6 tane alacağım ^_^[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

5 milletvekilinin 1 den fazla esi var.

Cok esliler yani. Yani suc isliyorlar hem yasalara karsi hem de insanliga karsi.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kutsal kitabimiza gore cok eslilik kotu birsey degil. Zaten adamlarin muhattap oldugu kuran oldugu icin onlara normal. Yani yasaymis hukukmus adamin umrundami. Herif utanmasa.

Istedigimi yaparim benim dokunulmazligim var nanik nanik yapicak.
Gerci akillarina gelse yaparlar cunku utanma diye birsey yok bunlarda :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Olayin dogu-batiyla alakasi yok.
Ama forgiver her zamanki ustaligiyla yine bu konuda da AKP ye toz kondurmayacak sanirim. Ben tahminen "O kadinlari ac kalmasin diye besliyorlar bi kere kötü niyetleri yok" tarzi bi savunma bekliyordum, bu daha iyiymis[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

varsa yapılıosa suçtur..haklı penth..
bazı şartlar altında çok evliliğe izin verilmesinin çok mantıklı olduğunu düşünüorum..
zaten dinimizde böle sölüo efem..
"tek eşlilik sizin için daha hayırlıdır"
bu olaydan da yararlanılıp tekrar gözden geçirilmesi gereken bi yasa..
ha akp milletvekilllerini uçkurlarıyla mı alakalı bu olay,onu bilemem ama şu an suç bu..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bazı şartlar altında çok evliliğe izin verilmesinin çok mantıklı olduğunu düşünüorum..

Nasil yani? Ne gibi sartlar bunlar?

Eger diyorsan iste fakir durumdaki kadinlarin gecimine yardimci oluyor onlara siginak, güc falan veriyor. Eger böyleyse, o zaman zengin kadinlar da cok erkek alabilirler? Örnegin Jennifer Aniston yeni bosandi, felaket zengin bir kadin. 4 koca alamaz mi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi..
din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 28 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi..
din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın..
edit:dediğim gibi niyet meselesi,o karının niyeti yine uçkur olayıysa olmuo..
dindeki bi izin olayı,zor durumda kulu düşünen bi hak olayı,uçkur olayı değil..aynı din tek eşlilik daha hayırlı dio
[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...