Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3-5 arkadaş aralarında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bana bir arkadaşım msn den bir site ismi verdi.. Site harika falan degil.. neredeyse kimse yok ama arkadasların kendi aralarındaki muhabbetleri cok hosuma gitti... arkadaslar siteyi kendi aralarında kurmuslar ..

http://www.pencecik.cjb.net

Amacım reklam yapmak degil .. sadece gostermek istedim..
Mesaj tarihi:
O balonu patlat önce bi. Bana pekte gösterme amaclı gelmedi ya neyse. [signature][hline]!!!nisriG MafaK

[Bu mesaj Davion tarafından 31 Ekim 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
davion senin kadar çıkıntı adam görmedim ne demek balonu patlat ya?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
:lol: sitenin ismine bak pençecik! Bi yerden tanıdık gelio ama... neyse... :lol:

[Bu mesaj NuKe tarafından 31 Ekim 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw reklam yapsa nolucak onda bi sorun yokta hani bizi enayi yerine koyuyor diye kızdı davion. bu arada pençecik nedir yaa!![signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
said:
cenx, 31 Ekim 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
yaw reklam yapsa nolucak onda bi sorun yokta hani bizi enayi yerine koyuyor diye kızdı davion. bu arada pençecik nedir yaa!!

Ben neden kızıyım ki. Banane abi ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmio. Ben kendi yorumumu yazdım sadece konuya ama bazı arkadaşlar özel konuşmalarında "abi hadi ne olursun söle" derken forum ortamında artislik yapma peşinde ona canım sıkıldı.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Mesaj tarihi:
muahah pençecik :D:D[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda!
Mesaj tarihi:
www.gothicik.com [ Anlayan anladı ] açacaklar diye korkuyorum.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
said:
penceciktr
Kayit Olmak icin Register(sag Ustte) kullanin TURKCE KARAKTER KESINLIKLE KULLANMAYIN BUYUK I İ OLAYINA DİKKAT!

:)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
Down??[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

• Yeni Oluştur...