askem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya bana bir arkadaşım msn den bir site ismi verdi.. Site harika falan degil.. neredeyse kimse yok ama arkadasların kendi aralarındaki muhabbetleri cok hosuma gitti... arkadaslar siteyi kendi aralarında kurmuslar .. http://www.pencecik.cjb.net Amacım reklam yapmak degil .. sadece gostermek istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 O balonu patlat önce bi. Bana pekte gösterme amaclı gelmedi ya neyse. [signature][hline]!!!nisriG MafaK [Bu mesaj Davion tarafından 31 Ekim 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 davion senin kadar çıkıntı adam görmedim ne demek balonu patlat ya?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Adam 1. mesaj olarak bu topice açmış sencede garip değilmi? Birde reklam yapmıyorum demiş.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :lol: sitenin ismine bak pençecik! Bi yerden tanıdık gelio ama... neyse... :lol: [Bu mesaj NuKe tarafından 31 Ekim 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaw reklam yapsa nolucak onda bi sorun yokta hani bizi enayi yerine koyuyor diye kızdı davion. bu arada pençecik nedir yaa!![signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 komik:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cenx, 31 Ekim 2005 17:14 tarihinde demiş ki: yaw reklam yapsa nolucak onda bi sorun yokta hani bizi enayi yerine koyuyor diye kızdı davion. bu arada pençecik nedir yaa!! Ben neden kızıyım ki. Banane abi ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmio. Ben kendi yorumumu yazdım sadece konuya ama bazı arkadaşlar özel konuşmalarında "abi hadi ne olursun söle" derken forum ortamında artislik yapma peşinde ona canım sıkıldı.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 muahah pençecik :D:D[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 www.gothicik.com [ Anlayan anladı ] açacaklar diye korkuyorum.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: penceciktr Kayit Olmak icin Register(sag Ustte) kullanin TURKCE KARAKTER KESINLIKLE KULLANMAYIN BUYUK I İ OLAYINA DİKKAT! :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Amacı reklam deilmiş :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 31 Ekim 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 paticik alt forum gibi olmuş eeuhehe pençecik [Bu mesaj fenerbahce tarafından 31 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tanıtım içi üye oldun galiba...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Down??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar