Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Turk telekomun yaptigi terbiyesizlikten sonra ciddi ciddi kablo nete gecmeyi dusunuyorum . Florya da oturuyorum eskidende adsl kullaniyordum Aktif Kablonun yani Cem uzanin batmasi sonucu kablo neti biraktim ve birakirkende 56k dan bile yavaş hizda idi. Simdi Florya-Yeşilköy-Bakirkoy civarinda oturan arkadaşlara soruyorum Kablo net duzeldimi acaba Adsl den gecmem uygunmudur ? Ayrica Neti en cok Word of Warcraft oyunun oynarken kullaniyorum[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ADSLyi bırakma oyun oynuyorsan 512 6GB kota 3te olur[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kabloda iyi değil.. aslıda çılgınlık yapıp ikisinide kullanmamamk varya yapamıyoruz işte..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]htttp://www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kablo neden iyi degil? bisi yaziyorsunuz bari tam yazin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kablo her zaman ADSL'den iyidir -bence-. Hiç olmazsa upload ile dl aynı hızda.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bakirkoyde oturuorum kablo net buraya ilk geldigi gunden beri kullaniorum 2-3 sene once ayda 1-2 kere ender sorun yasardim baskas sorun yasamadim tanidigim herkesten dha iyi ping aliorum heryerde vsvs kablo rox :) + 49milyon 256kbit bakim ucreti vs vermiorsun ps:25kb dl 4kb ul ile wow da 250 ping aliorum maximum :)[signature][hline]Rainy Miraul [Bu mesaj Miraul tarafından 31 Ekim 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben kabloNET'im mutluyum ama ilerki günlerde kabloNET'in başına neler gelir bilemeyiz tabi. oyun oynuyorsan kesinlikle kabloNET derim.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eski kullanici oldugum icin modemi tesisati herseyi duruyo zaten . Yalniz kablo netten kablo nete fark var benim icin onemli olan yeşilköy-florya-bakirkoy e bakan kuruluş . Hatta bakirkoyle florya arasinda bile hiz farki mutlaka vardir. Miraul dedigin gibiyse tekrar uye olmak lasim. Peki 256 adsl = 128 kablo net arasindaki tarife hücreti kac para acaba[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 128kablo 37milyon 256adsl 49milyon ama bizim bolgede 256kablo 49milyon[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 128k ya 36+15 ytl veriyorum aylık olarak. Miraul aylık bakım parası vermiyorum demişsin o nasıl oluyor ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kablonetten baskaassi yaaaaaaaaaaalan[signature][hline]Who can explain? [Bu mesaj Aramis tarafından 31 Ekim 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bölgeme bi kablo gelse uçarak geçeceğim ama yok gelmiyor adamlar :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: fir3blad3, 31 Ekim 2005 15:25 tarihinde demiş ki: 128k ya 36+15 ytl veriyorum aylık olarak. Miraul aylık bakım parası vermiyorum demişsin o nasıl oluyor ? siemensin yapmis oldugu anlasma oyle bakim ucreti alinmiyor aylik olarak[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kablo tv ve adsl aynı altyapıyı kullanıyor zaten. Anlamsız olur. Ki şu aralar Telekom elini ayağını kablo'dan çekti. Adsl'e geçmek daha akıllıca. (kötünün kötüsü hesabı)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 256kablo 49milyon mu :-o abow[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Normalde kablonun fiyatları adsl ile aynı. Fakat kabloda ek olarak bakım teknik serv. ücreti alınıyor. Pahalı gibi göüzüküyor görünüşte. Fakat teknik servis hakkaten hakkını vererek çalışıyor. Bir tek saçma yanı var. Bağlantı hızı artıkça teknisk serv. ücretide artıyor. Bunun dışında cable, adslden falan çok daha ii gözümde. Bana kalırsa geçin derim. Bi problem çıktığında gönül rahatlığı ile tel açabiliyorsunuz. Karşınızda adsl çalışanları gibi "ping im şu" diince size "ping ne demek ?" tarzında bi soru yöneltmiyorlar.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adsl ucuzad sanki cok hızlı bence kablonet rule..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Miraul'un dedigi gibiyse ben boşuna Adsl e para veriyorum 256kablo=512 adsl demek ve 256 kablo , 512 adsl den daha ucuz ayrica oyun oynayanlar için cok daha avantajli duruma geliyor. Eminsin diymi dostum hevesim kursagimda kalmasin yani teknik serv. hucreti almiyolar[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yahu 512k kablo var mı bu arada? Nedir olayı? Neden kimsede yoktur? Neden kimse bahsetmez ? Yani şu telekom'un sayfasında yazan 512k kabloyu niye duyamadım merak ediyorum. http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=166 Daha da merak ettiğim ÖZEL DEVRE ÜCRETLERİ denilen olayın ne olduğu. 1024/1024 demek download=upload ise muhteşem ama bu olayı da kimseden duymadım. Nedir bunlar ? Aranızdan kimsenin de çıkıp ne 1. ye, ne de 2.ciye cevap vereceğini sanmıyoum ya neyse.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 256kablo nasil 512 adsl demek oluor onu anlamiorum? 256kablo ile 32kb 512adsl ile 54 kb flan cekiorsun[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bir oyuncu acisindan baktinmi olaya upload farki sayesinde 512 adsl den aldigin verimi 256 kablo dan aliyosun . İkisi birbirine denk geliyo işte download da fark eder tabi.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 lol[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 KabloNet TurkSat'a geceli baya oluyor arkadaslar, Turk Telekom ile bir alakasi kalmadi diye biliyorum ben..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Peki 256 kablonun fiyatı ne kadar toplamda? Ne kadar servis ücreti alınıyor [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 31 Ekim 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 siemenssen 49milkyon dieryerlerdeysen +15 milyon[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar